Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס ידנית ב105000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם זאת טעות בנתונים אבל תא המטען ממש קטן ביחס לקטגוריה. יש למישהו מידע אחר אולי?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
לא יודע אם זאת טעות בנתונים אבל תא המטען ממש קטן ביחס לקטגוריה. יש למישהו מידע אחר אולי?

זו לא טעות, זה בגלל (בין היתר) הימצאות גלגל רזרבי בגודל מלא מתחת לשטיח בבגאז'

פורסם

גלגל מלא זה ממש לא תירוץ.

תא המטען אכן קטן מאוד גם בסדאן (שמה המצב עדיף) וגם בהאטצ'בק שיש לו תא מטען של מכונית מיני.

גובה תא המטען מצחיק - לא בטוח שנכנס שמה ארגז קולה עומד.

הוא אומנם יחסית עמוק וזה יתרון היחידי שלו.

פאשלה רצינית בתכנון.

בכל מקרה הרכב נראה טוב, מוצק, איכותי - ההבדלים בין רמות הגימור מינוריים.

המון מתעניינים בסוכנות - אני מאמין שהרכבים "יעופו".

פורסם

הגלגל המלא הוא הסיבה העיקרית לנפח המוקטן, זה העלה את הריצפה ב-15-20 ס"מ בערך, פורד אומרים שהם יביאו גלגל דק בהמשך.

אפשר לקרוא כאן התרשמות שלי אחרי ביקור באולם תצוגה (וההבדלים בין רמות הגימור לא מינוריים בכלל לדעתי) :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3089302&postcount=83

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בכל הרכבים שהיו לי ויש לי היה גלגל בגודל מלא וממש תא המטען לא היה כזה ביזיוני - נראה כמו התא מטען של ה-B3.

ותודה, אבל אני חושב שאני אסתדר בלי לקרוא על התתרשמות שלך וסומך על שלי.

עריכה:

קראתי את ההתרשמות שלך.

סוככי שמש בלי תאורה וטאסות זה לא הבדל רציני מבחינתי.

בנוגע לחיבור USB בתא הכפפות - לטעמי זה ה-דבר. נסתר ואלגנטי. שאני מחבר דיסק און קי לא צריך שהוא יהיה תקוע לי באמצע החיים - אין לי מה להתעסק איתו. שיישב שמה וזהו.

לגבי AUX - ברור שזה אחרת - כי ב-AUX השליטה היא דרך מכשיר המדיה עצמו. ועדיין לא אכפת לשלוח לשמה כבל.

פורסם

יש עוד הרבה הבדלים, למשל :

אותי הכי מטריד המחסור במשענת יד בין המושבים. בעיקר בקדמיים, אבל גם באחוריים זה חשוב.

מערכת שמע אחרת לגמרי (סוני בדגמים היקרים), כל הקונסולה העליונה נראית אחרת.

קרוז קונטרול (פחות קריטי) ומגביל מהירות.

הריפודים אחרים, יותר יוקרתיים.

יותר אפשרויות כוונון למושבים, גם של הנהג וגם של הנוסע.

תאורה פנימית יותר עשירה (LED).

בטיטניום יש סאן רוף (גם לא עושה לי את זה).

כשתשב ברכב עם גימור טיטניום ואז תעבור לטרנד, אני מבטיח לך שתתבאס קצת..

ולגבי התא מטען - ברור שאפשר לעשות תא מטען שמתאים לגלגל מלא ושעדיין יהיה גדול. הבעיה שפורד תכננו את התא מטען לגלגל דק, והקצו לו מקום בגובה X.

רק בישראל החליטו להתחכם ולשים גלגל בעובי X+20.

אם מראש היו עושים מקום שמתאים לגלגל רגיל לא הייתה בעיה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

פוקוס טורר טרנד ידנית - 109K על הכביש.

איש המכירות טוען שיש 4 במלאי

אבל - אין ולא יהיה ניסעת מבחן על ידניות! נורא מוזר. איך לקנות ללא נסיעת מבחן?

• תוכן חדש...