Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רודסטר ברודוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי לשמוע חוות דעת מנסיון של אנשים שהיו ברודוס,

האם ניתן להשכיר רכב מהסוג הנ"ל ואם כן אשמח לדעת פרטים ככל הניתן.

תודה

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

ניתן ואף מומלץ, תבדוק פרטים בקבלת המלון שלך, אין סיבה להזמין מראש.

לרוב המלונות שם צמוד מגרש השכרה קטן.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חזרתי משם שבוע שעבר, אפשר להשכיר כל כלי תחבורה אפשרי בערך אבל המחירים לא זולים למכוניות כאלו ניתן לך פרופורציה אני השכרתי פיאט פנדה ב55 יורו ליום. גרנד פונטו עולה 75 יורו ליום אז אני מעריך שמשהו בסגנון z4 יעלה בטח בסביבות 150-200 יורו ליום.

פורסם

תזמין מהארץ! זה חצי מחיר מאשר להזמין במקום, וכך תוכל לוודא שיש לך את הרכב שאתה רוצה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

איסיה זה איזור ענק. יש שם לא מעט סוכנויות ואתה כבר יוצא מעונת התיירות כך שרוב הסיכויים שתמצא משהו פנוי במחיר טוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נכון ,

אבל כפי שקודמי אמרו אני חושב שהמחירים המקומיים שם בהרבה יותר גבוהים מלהזמין מראש באינטרנט.

מצאתי סוכנות שנראית לי טובה בשם

http://www.rodoscars.gr

כנראה שאני אשכיר למשך יום אחד Z4/TT קבריולט ב180 יורו.

ולעוד יום יומיים 207 קבריולט ב90 יורו.

מה אתם אומרים עדיף Z4 או TT?

PUNTO 16V

206 XS

• תוכן חדש...