Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם במהלך חיפוש אחרי דיבורית ומערכת לרכב נתקלתי בדבר הזה:

http://www.parrot.com/usa/products/bluetooth-hands-free-car-kits

ממה שהבנתי זאת מערכת מולטימדיה שלמה שכוללת gps וחיבור לאינטרנט.

השאלה שלי אם מישהו נתקל פה במערכת הזו?

חשבתי להשתמש בה כמערכת לכל דבר ללא כל חיבור לאינטרנט.

סה"כ זה חברה מעולה שמייצרת דיבוריות מעולות, ואם יש אופציה לקבל את זה עם מערכת (טובה?)

במחיר סביר (500$ באיביי ) נראה לי הזדמנות לא?

מה אתם אומרים?

פורסם

סה"כ זה חברה מעולה שמייצרת דיבוריות מעולות

אמרת במשפט הזה הכל ,חברה שמייצרת דיבוריות טובות אבל לא חברת אודיו ממש לא!!!

פורסם

עוד לפני מעל 3 שנים השתמשתי בדיבורית בלוטוס בתור מערכת SPL. זה היה בלתי נסבל בווליום גבוהה. חבל שלא מדדתי את אוצמה - זה היה נשמע כמו 150DB ב1KHZ. :) :) :)

הלוואי הם ידחפו לשם אנדרויד 3.0 - אז יהיה אפשר להשתמש בכרטיסי כול USB, שלא נדבר על LOSSLESS וחיבור כוננים קשיחים.

הרי השם ASTEROID הוא סוג של DROID.

[under construction]

פורסם

הרעיון יפה והחברה הראשונה שאני רואה שמרימה את הכפפה ושמה מערכת הפעלה פתוחה במכשירים שלה, אם חשובה לך הדיבורית חפש מכשיר אחר אשר מטמיע את הטכנולוגיה שלהם בתוך דיבורית.

מסך גדול יותר הוא יותר מתבקש במכשיר כזה (או לפחות חיבור לאחד חיצוני )

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...