Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביר להניח שגם בארץ אפשר, בתחנה המרכזית של ת"א, ללא קבלה או אחריות. או מיד שניה, לפעמים יש מציאות.

אני חושב שבמסגרת התקציב הזה, האופציה הכי טובה היא הסטים שמוכרים בסופרים הגדולים - שופרסל דיל, מגה וכו'.

פורסם

נרכשה מזוודה קשיחה (hardside) בגודל 28" של Jeep, דגם מיאמי - המזוודה קלת משקל, עם ארגון פנימי נוח מאד ואפשרות הרחבה.

המזוודה נרכשה בחנות המפעל המעולה של "גבעוני" במסגרת התקציב שהוגדר.

תודה רבה לכולכם.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

תתחדש, זה מחיר טוב למזוודות מסוג כזה.

בעבר דגלתי בשיטת קניה זולה של סט, מאלתר, או מכל מקום אחר שמוכר סט סביר בזול.

לשימוש של פעמיים בשנה חו"ל זה אמור להספיק לכמה שנים, ואז זה מתפרק, זורקים וקונים חדש.

אבל לפני כשנה קנינו סט שתי מזוודות איכותיות של WENGER(למורת רוחו של DERISH ;-) ),

שהיו במבצע באמת משתלם, וההבדל הוא גדול, הן בסחיבה שלהן, והן בעמידות שלהן, ובאופן האחסון שלהן.

למי שנוסע יותר מפעם פעמיים בשנה, זה מומלץ.

פורסם

ביחס לתקציב הנמוך מצאת משהו טוב.

מחזק את דבריו של אלעד- נסיעה עם מזוודה ישנה וקנייה של חדשה.

אני עושה ככה, בעיקר במדינות בהן ניתן למצוא מותגים מקוריים ואיכותיים בזול יחסית !

ארה"ב, הונג קונג, הודו.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

קניתי מזוודה ענקית - אינני יודע מידות וכו', אבל בערך מטר על 60-70 ס"מ רוחב ממש ממש גדולה ורחבה, ועם ריצרץ כזה שנפתח ומאפשר שתהיה נפוחה יותר

עלתה לי 350 שקל (הכי זול שמצאתי) - החזיקה לי 5 שנים ומשהו כמו 18 טיסות (בעיקר אירופה) מפוצצת בבגדים, בשמים, ושאר טובין.

בטיסה האחרונה החלה להקרע בתחתית, ונזרקה. - הייתה מעולה.

פורסם

אם להתייחס שניה לעניין המזוודה, משהו שרובכם מפספסים:

משקל.

המזוודות האיכותיות בהחלט בנויות טוב יותר ומחומרים איכותיים יותר, הבעיה היא שהן לרוב "קצת" כבדות.

המשקל הזה פחות קריטי כשאתה עכשיו טס לאיזה סוף שבוע קצר, זה מאוד קריטי כשאתה טס לזמן ארוך וצריך מזוודה שמעבר לנפח מירבי תיהיה גם קלה ככל הניתן כדי שבאמת תוכל להכיל בה הרבה דברים מבלי לשלם על משקל עודף.

תעשו ניסוי ותגלו שרוב המזוודות האיכותיות שוקלות לפחות 3 קילו לכיוון 7 קילו, שזה המון, בעיקר כשחלק מחברות התעופה נותנות לך 20 קילו כבודה ודי מתקרצצות על משקל עודף.

מהנסיון שלי, אני נוהג אחרת לגמרי.....(מיועד אך ורק למי שטס עם המון משקל):

במקום מזוודה אני שולח שק יוטה (כן, בדיוק מה ששמעתם), בתוכו אני שם את כל הבגדים,מתנות,צעצועים,ארונות,שטיחים (אלטיזכען!!!).

היתרון שלו זה שניתן לקנות אותו באיזה גודל שרוצים, יש לו רוכסן לפתיחה קלה, הוא שוקל בערך 10 גרם, הוא מאוד חזק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

משקל נמוך היתה הסיבה העיקרית לבחירה במזוודה הזו. החסרון העיקרי הוא היעדרו של תא חיצוני לשימוש מיידי.

דגם "בוסטון" מקורדורה שוקל משהו כמו שני קילו יותר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...