Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

בהמשך לשרשור על טיסה עם פעוט, הוחלט להכניס אותו למזוודה ולשלח אותו עם המטען.

לצורך כך נדרשת מזוודה גדולה ואיכותית - קלת משקל, על גלגלים עם ידית נוחה וכל תכונה שתמליצו.

תקציב- אני לא יודע. אני מניח שיוחלט לפי הדגמים המוצעים.

תודה רבה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

דריש תודה רבה.

הסתכלתי בשרשורים, ואשמח להמלצות לדגמים ספציפיים.

באלתר אני כנראה אהיה מחר לאיסוף מודיעין.

עדכון - הדרישה היא למזוודה קלת משקל ככל האפשר, 26-28".

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין לי המלצות לדגמים, אבל קח טיפ של אלופים:

לך לריקושט או למטייל ותסתכל על המזוודות הכי יקרות (800 ש"ח צפונה). זה יתן לך מושג איך נראית מזוודה איכותית, איזה פיצ'רים קיימים בה, מאיזה חומרים היא עשויה, איך תפורה וכד'. על סמך זה, המשך את החיפוש שלך בחנויות הרגילות.

שים לב שהמזוודות האירופאיות (Deuter ושות') עולות בארץ פחות או יותר כמו באירופה, אבל המזוודות האמריקאיות (Eagle Creek, High Sierra) יקרות יותר מאשר באמריקה. אם יש דגם שמצא חן בעיניך, כדאי לחפש אותו באיביי או במידה ויש לך חברים שחוזרים מארה"ב, לבקש שיקנו אותו שם ויביאו איתם.

פורסם

אוקיי, תודה.

הקנייה תהיה בארץ. דויטר חברה מעולה, המלצתי עליה בפני הקונה. סוויס גיר אני גם אוהב, ואני רואה שיש מבצע טוב עליהם באלתר.

Winston S. Churchill -

פורסם

אני לא יודע לאן אתה טס, אבל נגיד שאתה טס לארה"ב וששמת עינך במזוודה אמריקאית, שווה לך לצאת מהארץ עם מזוודה מעפנה, לזרוק אותה לפח בארה"ב ולרכוש שם מזוודה חדשה בפער ניכר מהארץ.

חוץ ממזוודה אחת שנרכשה אצל אלטר, את כל המזוודות האחרונות שלהם ההורים שלי קנו בשיטה הזאת, בארה"ב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה העניינים אלעד?

הטיסה היא למזרח אירופה, ולנוסע לא יהיה פנאי לרכוש מזוודה שם.

נראה לי שאשלח את הבחור לאלתר (no pun intended...).

Winston S. Churchill -

פורסם

אם אין מגבלת תקציב רצינית, בדוק את המותג סמסונייט.

הייתה לי עד לא מזמן מזוודה שלהם במשך כמה שנים טובות ולצערי הכלב אכל לי אותה (באמת :lol:)

פורסם
סוויס גיר אני גם אוהב.

עם כל הבדיחות שלי, תרשה לי להיות רציני שניה.

זה לא סוד שהשווייצרים בנו את המדינה המלוקקת שלהם בכספי היהודים שנשלחו למחנות. את הרכוש שהלך לאיבוד שם אף ועדה כבר לא תשיב, והוא היה הבסיס לכלכלה המודרנית שלהם, למערכת הבנקים, לכבישים האיכותיים ולכל הדברים האלה שכל כך מזוהים איתם כיום (חוץ מהטבע, הוא גם ככה היה שם). מבחינתי אין שום הצדקה לקנות מוצרים שבולטים כ"שווייצריים", גם אם הם מיוצרים בפועל בסין או בבלגיה. ותבין אותי נכון, אני לא מאלה שמתנגדים למרצדס ופולקסווגן, אבל עם שווייצריה זה קטע עקרוני, בגלל הסמליות. כל מוצר שיש עליו את הצלב הלבן עם הרקע האדום מתפרש אצלי כ"לייק" לקונספט של המדינה, שאלמלא הרכוש היהודי ממש לא הייתה מגיעה לרמה כזאת של תעשייה או זוכה לשווק את עצמה כיוקרתית, מקסימום היו ממשיכים לייצר שעונים יפים.

בנושא אחר - ברור לי שאתה מתעניין בשביל חברים, ואני כותב בגוף שני פשוט כי ככה יותר קל, לא בגלל שהתעלמתי מתוכן דבריך. מקווה שזה לא מפריע.

אה, וסמסונייט זה כמו דורקס מהשרשור השני. :lol:

פורסם
זה לא סוד שהשווייצרים בנו את המדינה המלוקקת שלהם בכספי היהודים שנשלחו למחנות.

לא ציפיתי ממך. נו שוין. אנסה לקצר:

סביר להניח שבעלי הכוח והממון התייחסו לכסף ה"אבוד" בדיוק כפי שהבנקים הישראליים התייחסו לאותו כסף "אבוד" -

לא אלה ולא אלה טרחו להשיב את הכסף לידי המשפחות.

בשני המקרים, פשוטי העם, הן בציון והן בשוויצאריא, לא ראו מזה שקל.

אם אתה בוחר לחיות כאדם מוסרי, עשה זאת עד הסוף - אל תתפתה לסמלים שנוח להיצמד אליהם.

אילו הייתי קונה אך ורק מוצרים של חברות או מדינות הוגנות ומוסריות, הייתי מן הסתם גווע מרעב ללא בדל רכוש...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנס, שים לב לניואנסים.

אני לא מחרים את תוצרת שווייץ ולא מעודד להפסיק לקנות כל מה שמגיע משם. זה נאיבי במקרה הטוב ואידיוטי במקרה הגרוע.

הבעיה שלי היא עם הסמל. מבחינתי כל התדמית המודרנית של המדינה הזאת מבוססת על מה שנבנה בכספי הרכוש ה"אבוד",

לכן אני מעדיף לא לתת יד להאדרת התדמית הזאת. זה הכל.

רכוש אבוד, של יהודים וגם של הרבה אנשים אחרים, היה גם במדינות אחרות. עם זאת, אף אחת מהן לא עשתה מעצמה סמל

כמו שווייץ עם הצלב הלבן על הרקע האדום. מהסיבה הזאת אני מעדיף להימנע משימוש במוצרים שאותו צלב מופיע עליהם.

פורסם

בתקציב כזה אפשר בדוחק אולי לרכוש מזוודה העונה על הדרישות באאוטלט בארה"ב. בארץ, שכח מזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...