Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה לפני רבע שעה בערך חזרתי הביתה , נסעתי לי לחבר ובדרך איך שאני יוצא מהשכונה שלי אז היו שתי מכוניות שעצרו אחד ליד השנייה (מכונית אחת לכיוון אחד , מכונית שניה לכיוון שני - כביש דו סטרי) ומדברים בזמן שהם עושים פקקון מאחור וכולם צופרים להם. גם אני צפרתי לאותו בחור (או יותר נכון נער ערס אפשר לומר כי באמת הוא היה ככה) ואני אומר לו בן אדם אתה לא שם לב שאתה קצת חוצפן בזה שאתה מעקב את התנועה , אז מה הערס הסמרטוט הזה אומר לי "תעשה רברס ותסע בדרך חלופית" . באותו רגע התעצבנתי עליו ואמרתי לו מי אתה שתגיד לי תעשה רברס למה זה הכביש של אבא שלך ?!" קיצר אחרי צפצופים של מכוניות אחרות הבן אדם נכנס לאוטו ונסע . אבל מה שכן האירוע הזה יכל גם להסתיים לא בטוב כי זה היה קרוב ללכת מכות איתו . אני אחד שאין לו פתיל קצר אבל אם מעצבנים אותי כמו מה שהוא אמר לי "תעשה רברס ותסע בדרך חלופית" זה כבר הגזמה , חוצפה , עובר כל גבול של החוצפה הישראלית.

רציתי לשאול אתכם האם אני יכול לתבוע את אותו בן אדם וללכת עם זה למשטרה ובכך ייקבל דוח או שזה לא נחשב לעבירת תנועה ?

מה דעתכם בנושא ?!

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם רשמת את מספר הרכב אתה יכול להגיש תלונה, אבל אני לא חושב שהמשטרה תפעל יותר מדי בנושא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

וטוב שככה זה נגמר .תחשוב בפעם הבאה הוא מוציא אולר ודוקר אותך .מה אתה מחפש לעצמך צרות .ומה היו עושים לו נותנים לו דוח על הפרעה לתנועה .אל תתקרב לאנשים כאלה את המשטרה זה לא מעניין .לא היה אנשים שנרצחו סתם בגלל הערה תמימה שילמו בחיים שלהם

פורסם

בדיעבד ניתן להגיש תלונה כנגד בעל אותו רכב בגין חסימת התנועה שלא כחוק, או עצירה/חניה במקום אסור.

הבעיה היא שתצטרך הוכחות. אם היית מצלם במצלמה שלך אולי היה לך משהו ללכת איתו למשטרה.

עדות שלך בלבד כנגדו לא תספיק ככל הנראה. (אלא אם כן אתה בעצמך שוטר או מתנדב)

בתאכלס? גם במידה והכל ילך כשורה ובמידה ויש לך אפילו צילום שלו מבצע עבירה, לא נראה לי שזה נמצא בראש מעיינותיהם של המשטרה ומפקדיה. מקסימום כמה הערות קטנות בדו"ח וכאן זה יגמר.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

מדינה של לוזרים.

פרס לאלימות.

צריך לצאת מהאוטו ולפנצ'ר לו 4 גלגלים+הזמנת משטרה+4 שנים של מאסר עולם.

העבריין הקטן הזה, קיבל שיעור אחד בחינם, והוא,האלימות, משתלמת.

הוא צריך לקבל פעם אחת בחיים שיעור של, האלימות...לא משתלמת.

המדינה הזו כל כך דפוקה, שאפילו המשטרה תלמד אותו את השיעור הבסיסי, האלימות שלך..משתלמת

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

היום ביציאה מהעיר מישהו רואה חבר שלו בצד השני של הכביש, חוסם את הנתיב הימני חונה, סוגר את האוטו והולך לדבר איתו.

איפה המשטרה ??????

• תוכן חדש...