Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר מחפש בנרות כרטיס מסך כזה. אם לאחד מחברי הפורום יש כרטיס כזה למסירה והוא מאיזור המרכז אני יותר מאשמח לאסוף אותו. בתמורה יזכה חבר הפורום המאושר לתמונה שלו, של הכרטיס והאבטיח המפורסם של הפורום לצורך קנה מידה.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש 7800gs ו 6800gt (כרטיסי דגל בזמנם, הgs זה הכרטיס החזק ביותר הקיים בתצורת agp לפי מה שאני זוכר) השאלה היא איזה ספק יש לך והאם תבוא לאסוף מאיזור זכרון יעקב. 

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

יש לי כמה פשוטים לא איזה GTI

איזור נתניה\הרצליה\צפון תל אביב

תודיע לי אם אתה רוצה, יקח לי כמה ימים להגיע אליהם במחסן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

7800 ממש לא הכרטיס החזק ביותר בAGP , אפילו לא קרוב לזה.

אולי בזמנו הוא היה הAGP הכי חזק בזמן שכרטיסי PCI X עשו סלטות מסביבו.

9600GT או 3850 יהיו משמעותית מאוד (בערך פי 2) חזקים ממנו ויצרכו הרבה פחות חשמל (שבזה הוא כן היה ידוע :) )

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תן לי לבדוק. רוב הסיכויים שיש לי איזה אחד או שניים מסתובבים (יש לי גם 286 שעובד אצלי כתחנה ברשת הנה"ח).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
יש לי 3dfx Voodoo 3..זה AGP לא בטוח אם x8

מוכן לשלוח בדואר תמורת תשלום סמלי

בד"כ זה לא agp X8 אלא X4 או אפילו X2. היה לי כרטיס כזה, נחשב למלך בזמנו עד שnvidia נכנסו לשוק.

פורסם

במידה וכל ההצעות לעיל יעלו חרס וזה עדיין יהיה אקטואלי באוקטובר - יש לי ערימה של כרטיסי מסך ישנים בבית בנתניה, סביר להניח שאחד מהם יתאים.

פורסם

יש לי איזה ATI עם 8 מגה בבית של ההורים זרוק, יש לי גם VOODO 2 שהוא בכלל PCI.

אגב, אם יש כאן למישהו כרטיס AGPX8 ברמה גבוהה מסדרות ה HD השונות (עם יציאת HDMI ולפחות 512MB) , אשמח לקנות בסכום הוגן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...