Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עדכון מפות לnavngo

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, pasat04 כתב:

למצוא מישהו שיש לו את המפה הזו, ולשתף אותנו. למשל בעל מאזדה שמערכת המולטימדיה שלו כוללת Igo, ומקבל עדכוני מפה.

לא יצא למאזדה עדיין גירסה חדשה, האחרונה זה 07.2019

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

יצאו כבר שני עדכונים מאז אבל הם הבינו את ה"חכמה" בלשים את זה פתוח באתר ועברו לשיטה של עדכון פרטני דרך שירות לקוחות.

הקישור שהבאת זה דף ישן שכבר לא מקושר באתר ונכנסת אליו כנראה דרך המועדפים.. הם גם מחקו את הקובץ מהדופבוקס.

זה הדף המעודכן וראה שם בסוף את ההפניה לשירות לקוחות איפה שפעם היה קישור לדף שהבאת.

עריכה אחרונה על ידי tza
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כן החלפתי רכב אז כבר לא עדכנתי (אין לי IGO ברכב החדש)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני שעה, pasat04 כתב:

למצוא מישהו שיש לו את המפה הזו, ולשתף אותנו. למשל בעל מאזדה שמערכת המולטימדיה שלו כוללת Igo, ומקבל עדכוני מפה.

או מישהו שקנה מכשיר ניווט MIO PILOT שהם עדיין מוכרים עם IGO8 משודרג קלות ומעודכן.

לפני 18 דקות, m3x7r3m3 כתב:

כן החלפתי רכב אז כבר לא עדכנתי (אין לי IGO ברכב החדש)

איפה הכרטיס נמצא במאזדות עם האייגו? חיפשתי פעם אצל חבר ולא מצאתי.

• רעיון טוב! 3
פורסם

ב-3 זה היה בתוך התא של המשענת יד, פותחים את המשענת יד, בקיר הקדמי (שהכי קרוב לגלגלת שליטה של המולטימדיה) יש כיסוי גומי נשלף, מאחוריו יש כרטיס, לחיצה פנימה תשחרר אותו.

אגב גם היום יש מקום ל-SD בדיוק שם, רק שהכרטיס של המערכת הישנה לא מזוהה בחדשה. אז אין לי ניווט אופליין יותר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 37 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אגב גם היום יש מקום ל-SD בדיוק שם, רק שהכרטיס של המערכת הישנה לא מזוהה בחדשה. אז אין לי ניווט אופליין יותר.

כשאתה בוחר במערכת המולטימדיה "ניווט", יש לך אפשרות לבחור את המיקום של המערכת (folder)?

פורסם

לא, רק מצפן ואיזה כיתוב שאין כרטיס מפות ולפנות למרכז שירות לרכוש כזה (נכון לפברואר 2020 לא היה כזה כרטיס בארץ עם מפות ישראל).

אני אפילו לא יודע אם מה שירוץ במקרה ויהיה כרטיס זה IGO כלשהו או משהו אחר

• מבאס 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מפת ישראל 2020.06

תודה לאלמוני המקורי, ולאלמוני הנוסף על שיתוף הקבצים. ששיתפו אותנו, וביקשו להישאר בעילום שם.

כמו בגרסה הקודמת (2019.12), התוכנה iGO8 שעובדת על מערכת הפעלה WINce, לא עובדת עם המפה החדשה.

התוכנה Primo 2.4 על מערכת הפעלה WINce עובדת באופן תקין עם המפה החדשה (2020.06).

התוכנה Primo NextGen באנדרואיד עובדת באופן תקין עם המפה החדשה (2020.06).

מעניין מה במפה יכול לא להתאים לתוכנה, מה גם שסוג המפה נשאר זהה, עם סיומת fbl.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

פורסם (נערך)
לפני כשעה, pasat04 כתב:

נקודות עניין ובניינים יש לקחת מגרסה קודמת

גם במפות שהופצו כאן ב12/19 לא היה למרות שהחברה כן הוציאה קבצים מעודכנים, מה שאומר שנשארנו עם קבצים מלפני שנה וחצי.. אולי האלמוני יפרגן לנו גם אותם?

עריכה אחרונה על ידי tza
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...