Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסרת אקספלורר 7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תותחי הפורום,עזרתכם נדרשת (שוב) :

התקנתי XP+SP3 , אבל אני מעוניין להסיר את האקספלורר 7.

ניסיתי עם המדריך הזה:

http://support.microsoft.com/kb/927177/he

אך ללא הצלחה.

למישהו יש רעיון אחר ?

(וכן,אני עובד גם עם כרום/פיירפוקס, ולא-אני לא עובר בקרוב לווינדוס 7)

תודה !!

פורסם

אקספלורר הוא חלק ממערכת ההפעלה. הסרתו תפיל את ה-XP. תלמד לחיות אתו, ומומלץ לשדרגו ל-8 (ה-IE9 נתמך מויסטה ומעלה בלבד).

אם שמת לב המדריך שהבאת מדבר על שינמוך ל-IE6, דבר מאוד לא מומלץ. אישית אני נאלץ להתמודד אתו בעבודה (משום מה לא משדרגים אותו, וכמובן שהמחשבים חסומים לטיפול על ידי המשתמשים) והוא לא מסוגל להעלות אתרים בסיסיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. האם ה-XP שלך חוקי? אם לא - צפה לבעיות.

2. האם התקנת את כל העדכונים כולל SP3?

3. אישית השתמשתי ב-8 תקפה קצרה יחסית כיון שלפני 4 שנים עברתי לויסטה ולפני כשנה ל-Widows 7, עד כמה שאני זוכר ה-8 יותר יציב. ה-9 יציב מאוד ולדעתי עדיף על השועל החמדן.

4. אין שום בעיה להתקין את האקספלורר שישכב ברקע ויעשה את עבודתו במסגרת מערכת ההפעלה, ולגלישה להשתמש בדפדפן אחר כגון כרום (מצויין) FF (אישית אני לא סובל אותו, הוא תוקע את עצמו היכן שצריך והיכן שלא), אופרה (נהניתי ממנו תקופה מסויימת עם הויסטה), ספארי ועוד שורת דפדפנים פחות פופולאריים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מעוניין להסיר את האקספלורר 7.

השאלה היא למה? תנסה להתקין 8.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1. הפיירפוקס אלים - הופך את עצמו לדפדפן ברירת המחדל ואי אפשר להפטר מזה.

2. לפיירפוקס יש בעיה קשה של זליגת זכרון והוא חונק את המחשב.

אישית אני משתמש בשנה האחרונה ב-IE9 ובכרום ומרוצה מהם, לפני כן היתה תקופה שבה השתמשתי באופרה וקצת בספארי שגם היו לא רעים. ההשתלטות של ה-FF לא היתה לרוחי.

פורסם

שום דבר, רק שלצערי יש עדיין מפתחי אתרים (במיוחד בארץ) שלא מכירים בשום דבר חוץ מIE6 עם WINXP, והתוצרת שלהם ניראת עקום על דפדפנים אחרים, כולל הגירסאות היותר חדשות של IE.

1. הפיירפוקס אלים - הופך את עצמו לדפדפן ברירת המחדל ואי אפשר להפטר מזה.

אתה פשוט הופך דפדפן אחר לברירת מחדל. ואם הFF שואל שוב, אזל אתה מוריד את הV ולוחץ "לא".

ואם כבר, האקספלורר הוא זה שמשתלט לך על המחשב, שלא לדבר על הכרום ששולח את סטטיסטיקת הגלישה שלך לגוגל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לגבי ה-FF - ברור שניסיתי להסיר את ה-V, הגדרתי את IE כדפדפן ברירת מחדל כל פעם שהפעלתי אותו וגם ניסיתי כל מיני תוכנות חיצוניות כדי לבחור בדפדפן ברירת מחדל אחר - שום דבר לא עזר, כל לחיצה על לינק מהמייל ולעתים אפילו מדפדפן אחר הפעילה את השועל.

לגבי הכרום - מאז שה-IE שודרג לגרסה 9 הפחתתי מאוד את השימוש בו. עם זאת, אתר החיפוש שקבעתי כברירית מחדל הוא גוגל (תקופת מה ניסיתי את בינג, הוא טוב כנראה לחיפושים שאינם מילוליים סטנדרטיים) כך שגוגל ממילא אוספת את הסטטיסטיקה שלי.

פורסם

אין שום סיבה להסיר משהו. פשוט אל תשתמש.

גרסה 8 של אקספלורר סבירה יחסית עבור הגולש הממוצע (לא עבור המפתח...).

לא מבין את הבעיה עם ברירת המחדל של הדפדן, זה משהו שאפשר לשנות בקלות,

לפחות בוויסטה / 7.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לגבי ה-FF - ברור שניסיתי להסיר את ה-V, הגדרתי את IE כדפדפן ברירת מחדל כל פעם שהפעלתי אותו וגם ניסיתי כל מיני תוכנות חיצוניות כדי לבחור בדפדפן ברירת מחדל אחר - שום דבר לא עזר, כל לחיצה על לינק מהמייל ולעתים אפילו מדפדפן אחר הפעילה את השועל.

תהנה:

פורסם

ממזר - אני מכיר את כל ההגדרות. לא פעל - בימי הויסטה. בינתיים המחשב זכה לשדרוג ל-Windows 7 ונמנעתי מלהתקין FF. ה-IE9 מספק את צרכי מעל הראש ומדי פעם נותן צ'אנס לכרום ולאופרה.

• תוכן חדש...