Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה 1000 לצמיג? מי הפראייר שמצייד את המשפחתית שלו בסכומים כאלה? (500 אני מבין, וגם זה הרבה לאחד שנוסע רק בתוך העיר).

שירוקו נחשבת מבחינתך למכונית משפחתית בעלת מידת צמיגים סטנדרתית?

פורסם

הייתי במצב דומה לשלך, רק שאצלי כשפרקו את הצמיג ראו כמות ראויה של פירורי גומי מהחלק הפנימי של הצמיג (נגרם מנסיעה של 150-200 מטר). הצמיג פשוט נגרס, וראו שתי תעלות בחלקו הפנימי (נקודת המגע בין הגאנט לאספלט).

רואים אצלך בצורה מובהקת סימנים?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

היום בבוקר ראיתי שיש חור בדופן הצמיג, קשה לי לדעת אם זה עקב עמידה של הרכב בלילה ללא אויר או שהפאנצרמאכר עשה את החור בכוונה( הצמיג והגנט ישבו אצלו כמה שעות ובסוף ביטלתי את ההזמנה אצלו כי הוא גנב ורמאי).

ראיתי שהצמיגים כולם כבר יחסית חשבים ואני מעדיף לא להחליף רק זוג, הוזמנו רביעיית יוקוהומה s.drive.

מחר בצהריים יגיעו ונבצע את ההחלפה.

והשירוקו לא משפחתית, זה יותר לכיוון מיניואן/מסחרית.

ו45 אלף קילומטר בשנה וחודשיים זה נראה לך רק מנסיעות בעיר?

Got To love It

פורסם

אני חושב שהטעות היתה שהשארת את הצמיג אצל הפאנצ'ר מאכר - סה"כ נראים קצת יבשים בתמונות, כל מה שהצלחתי לזהות זה צמיג ספרדי וקצת שפשוף מאוד מאוד שטחי בתוך פנים הצמיג באזור המגע עם הכביש.

אבל

יש כמה דברים שאני לא מתעסק איתם כשזה מגיע לרכב וצמיגים הם אחד מהם - זה מה שמחבר אותך לכביש, לא נורא - לדעתי עשית בשכל שהחלפת אותם.

מה גם שבד"כ צמיגים ספורטיביים יחסית מחזיקים שנתיים לפני שהגומי שלהם מתחיל לאבד את התכונות שלו

לרכבים משפחתיים אתה באמת יכול למצוא היום המון צמיגים שהם מוצרים של חברות בת של מותגים מוכרים שיש עליהם לא פחות מ4 שנות אחריות - אתה מקבל תעודה כשאתה קונה את הצמיג.

שאלה

צמיגים ספורטיבים כמו טויו עד כמה שאני יודע מחזיקים שנתיים וכמותם לא ראיתי שנותנים תעודת אחריות לצמיגים כמו דאנלופ סופר ספורט או יוקומה כמו שאתה קנית - האם זה נכון דרך אגב? או שליוקוהמה שקנית יש תעודת אחריות ארוכת טווח?

לרכב של אשתי קניתי צמיגים של חברת בת של קונטיננטל (לא זוכר את השם אפילו) עם 4 שנות אחריות ולפניהם היו לי צמיגים של TIGAR שבאמת החזיקו 4 שנים ונראו עדיין במצב מאוד טוב אבל פאנצ'רים הרסו לי שניים מהם ופשוט כמו שאתה עשית - החלפתי את כל הארבעה בלי לדפוק חשבון לכסף.

באוונסיס שמתי צמיגים של קונטיננטל אבל מדובר באחד המותגים היקרים שלהם - סמפריט - הביקורות עליהם לא משהו בכלל אבל הם דווקא מספקים נסיעה מאוד נוחה ומאוד שקטה, כמובן - את זה גיליתי בדיעבד ולפנצ'ריה ההיא אני לא חוזר יותר בגלל שיווק שיקרי למרות שאני בסופו של דבר מאוד מרוצה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האחריות היא לא על שחיקה מוגברת או לא אחידה, מדובר על אחריות נניח אם פתאום יש בליטה בדופן הצמיד או משהו שלא תלוי בגורם אנוש.

בזמנו נתנו לי שנה אחריות על היוקוהומה.

Got To love It

פורסם
שירוקו נחשבת מבחינתך למכונית משפחתית בעלת מידת צמיגים סטנדרתית?

מאיפה לי לדעת שזאת שירוקו?

חוץ מזה, אם זה המחיר של הצמיגים שלה, שישלם.

זה אחד השיקולים בקניית רכב כזה.

פורסם

רק אל תתעצבן חבר.

יש צמיגים גם ב400 שקל רק שהם חברה מונפצת, ואני לא ממליץ גם למישהו שיש לו אוטו שנת 85 לשים כאלו.

זה לא משנה אם מדובר ברכב אספנות, מסחרית, משפחתית, ספורט כולם צריכים לשים צמיגים איכותיים!

מישלין PS3 עלו קרוב ל1200 ש"ח, במחיר הזה הזמנתי זוג יוקוהומה S.DRIVE שנחשבים למאוד איכותיים, אז הזמנתי כבר רבעיה.

Got To love It

• תוכן חדש...