Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה נתקלתי במספר תלונות על מחירי הדיאודורנטים בארץ וחשבתי שאולי יהיה רעיון לא רע לרכוש דיאודורנט/ים בחו"ל (איביי וכאלה) אם זה משתלם. למיטב זכרוני, קראתי היכן שהוא שעשוי להידרש אישור משרד הבריאות לדבר.

הכצעקתה?

פורסם

אין שום בעיה

אני קונה שנים מהאתר הבא:

http://www.medshopexpress.com/

שולחים לארץ ולכל מקום בעולם, אני רק מקפיד לא לעבור את ה50$ במשלוח. מעולם לא היתה איתם בעיה.

קח בחשבון שהמשלוח לוקח שבועיים-שלושה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הסתבכת במוצר לא קל.

ראשית ייבוא במאסות של המוצר הזה מצריך אישור חומרים מסוכנים שהרי הוא דליק, כמו כן אישור משרד הבריאות ומכון התקנים

כל אלו הופכים את זה לסיפור יקר מאוד ומעצבן מבחינה בירוקרטית מאוד!

אז בהצלחה במשהו שלא הייתי אפילו חושב להכנס אלא אם יש לך מאה אלף בצד להשקעה במוצר עם הרבה כאבי ראש, וזה מוצר לא פשוט.

ועדיין לא אמרתי על כל נושא השיווק בארץ שזה סיפור שלם בפני עצמו.

וחברה הבחור מדבר על שיווק רציני לא על משהו פרטי לעצמו , ככה אני מבין אם הוא מדבר על אלטרנטיבה לדאורדורנטים במחיר שפוי בארץ.  

פורסם

תודה על התשובות וסליחה אם לא התנסחתי כראוי. אני אכן התעניינתי בנושא לצורך רכישת דיאודורנטים לשימוש עצמי {אמממ.. זה לא נשמע כ"כ טוב :-)}. נתקלתי במספר מכירות של דיאודורנטים באיביי שבהן מציעים לוטים (LOT) של 2, 3, 4, 5 ויותר דיאודורנטים במכירה אחת כך שהמחיר יוצא משתלם. החשש שלי היה להזמין ולהידרש להמציא אישור של משרד הבריאות.

לפי התשובות, אני מבין שאין כל בעיה עם הנושא הזה. הבעיה היחידה תהיה למצוא דיאודורנטים טובים ללא אלומיניום.

• תוכן חדש...