Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 608
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע משכנע.

הייתי שמח אם הגולשים כאן שנירשמו יעדכנו אם אכן חזרו אליהם עד יום ב' עם תאריך,שעה ופרטים נוספים להגעה

פורסם
נשמע משכנע.

הייתי שמח אם הגולשים כאן שנירשמו יעדכנו אם אכן חזרו אליהם עד יום ב' עם תאריך,שעה ופרטים נוספים להגעה

גם אני הייתי שמח ואם ישנה בעיה ספציפית לאחד מכם אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי.

פורסם

חברים לשאלת מספר אנשים, עד כה נרשמו אלפים לאירוע.

מבחינת המוקד הטלפוני, המערכת של המוקד השתנתה וזאת על מנת לעמוד בעומס הרב ולאפשר את מערכת הזימונים, מערכת שנותנת לכם את האופציה לבחירת יום המיונים והשעה.

הבטחתי שיחזרו אליכם ביום ראשון ושני ואכן (לאחר שיחה עם המוקד) יחזרו לחלקכם ביום ראשון ושני אבל בגלל הכמות הגדולה של הנרשמים לחלקכם יחזרו ביום שלישי ורביעי, בכל מקרה בימים הקרובים יחזרו לכל מי שנרשם.

ושוב אם יש למישהו בעיה ספציפית ועד יום רביעי לא חזרו אליכם, שלחו לי בפרטי את הפרטים האישיים שלכם ואטפל באופן אישי בכל אחד ואחת, אני כאן כדי לתת מענה ופיתרון לקהילה המקוונת.

בנוסף, על מנת לפתור חששות של חלקכם ולתת לכם את האופציה להכיר את יזם האירוע, במהלך השבוע הקרוב בועז מאירי יתארח בפורום ותוכלו לשאול אותו שאלות אודות האירוע וכל שאלה אחרת שתחפצו.

פורסם

חברים ביום שלישי הקרוב בין השעות 16:00-18:00, יתארח בפורום בועז מאירי מפיק האירוע.

אני פותח שרשור חדש בנושא בו תוכלו מעכשיו להעלות שאלות שאתם רוצים להפנות אליו, תוכלו לשאול אותו כיצד התחיל החלום להביא פורמולה לארץ וכל שאלה אחרת שתחפצו.

פורסם

אביחי, לפי הערכה, יש סיכוי שההרשמה תיסגר לפני ה-3.9 בגלל שתפסו כבר את כל המקומות? כי אני לא יכול להירשם עדיין, כנראה בשבוע-שבועיים הקרובים רק...

פורסם

אביחי שלום,

נרשמתי כבר לפני למעלה משבוע ועוד לא חזרו אלי לאמת את הפרטים ולקבוע תאריך ליום המיונים.

האם יש אפשרות שאני אצור קשר עם המוקד (אם כן מה המספר) ואקבע את יום המיונים עצמאית?

פורסם
אביחי, לפי הערכה, יש סיכוי שההרשמה תיסגר לפני ה-3.9 בגלל שתפסו כבר את כל המקומות? כי אני לא יכול להירשם עדיין, כנראה בשבוע-שבועיים הקרובים רק...

לא לירן, אל דאגה, במידה וירשמו מספר רב של אנשים נפתח מספר ימי מיונים נוסף על מנת לאפשר הרשמות נוספות.

פורסם
אביחי שלום,

נרשמתי כבר לפני למעלה משבוע ועוד לא חזרו אלי לאמת את הפרטים ולקבוע תאריך ליום המיונים.

האם יש אפשרות שאני אצור קשר עם המוקד (אם כן מה המספר) ואקבע את יום המיונים עצמאית?

אל דאגה כפי שרשמתי קודם לכן עוד השבוע יחזרו לכל אחד עם טופס ליום ושעת המיונים.

הטופס הוא דרך הדואר האלקטרוני ולא דרך המוקד לכן אין צורך שתתקשר אליהם.

פורסם

אם איזה רכב נעשה את הג'מיקאנה? רנו מגאן RS? הריי זה פורמולה 3 של רנו:-P

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

• תוכן חדש...