Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני חבר חדש בקארספורום ואני מקווה שאני כותב בפורום הנכון ושתעזרו לי עם הבעיה שלי.

קניתי לפני כשבועיים אופל אסטרה 2001 עם חישוקי מגנזיום. לא ידעתי וגיליתי אתמול ש3 אומים מה4 שמחזיקים את הגלגל-הם רגילים שאחד המפתחות בצלב יפתח אותו בשעת הצורך, והאום הרביעי הוא שונה ושום מפתח לא מתאים לו. דיברתי עם הבעלים הקודם ולא ידעתי(את מה שכולכם כנראה יודעים)שזה אום מיוחד נגד גניבות. את הבוקסה שאמורה לפתוח אותו-הוא איבד. כרגע-אם יהיה לי פנצ'ר במהלך נסיעה-אין לי איך לפתוח ולהחליף גלגל..

רציתי לדעת מה אני אמור לעשות? אוטו דיפו יעזרו לי? יש להם איך לפתוח את האום או למכור לי מפתח מתאים עבורו או סט חדש של 4 אומים(אחד מיוחד לכל גלגל)עם מפתח מתאים? או אם לא להם-אולי איזו פנצ'רייה?

בתודה מראש ושיהיה יום טוב!!! לירז.

פורסם

גם לי זה קרה, ברובר שהייתה לי .

לא נעים ואני עוד הייתי עם פנצ'ר ומשום מה הייתי בטוח שזה אצלי בבגאז'.

אתה צריך ללכת לפנצ'ריה (הפנצ'ריות הגדולות והקטנות שמתעסקות גם במכירת גלגלי מגנזיום) יש דבר כזה שנקרא "פריצה"

בעזרת פטיש הם מלבישים בוקסה מעל הבוקסה הנעולה שלך,ועם מפתח מתאים לבוקסה "החדשה" הם משחררים את המנעול הסורר.

כמובן שאח"כ אתה מוסיף כמה שקלים לקנייה של בוקסה 1 לכל גלגל,או רוכש בכמאה שקלים+ סט בוקסות מנעול נוסף.

סה"כ אתה תשלם 200-250 ש"ח.

אני ממליץ לא לחבר שוב מנעולים,כי מי שבאמת ירצה את המגנזיום לא תהיה לו בעיה לקחת אותם. פה בב"ש הבדואים בשביל מגנזיום לוקחים את כל הרכב, סתם נקודה למחשבה (:

בהצלחה

• תוכן חדש...