Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילת? מה הדרך הקצרה ביותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

מחר אני וחברתי יורדים לאילת עם הרכב ורציתי לדעת מה הדרך המהירה ביותר להגיע לאילת מת"א...

הדרך שאני זוכר היא עד באר שבע משם שמאלה גורל עובר את צומת שרה בצומת T טללים פונה שמאלה עובר את כל המחלפים פונה שמאלה למצפה רמון ישר כל הזמן עד מצפה..

יורד את הירידות בסוף יש צומת T פונה ימינה עד לשיזפון ומשם הזיכרון שלי נמחק.

השאלה שלי היא האם עדיף דרך הערבה או מצפה?

ואם אפשר להמשיך אותי בדרך דרך מצפה שזיכרוני יתחיל להתרענן, תודה :-)

פורסם

הדרך שתיארת (שהיא ממש לא מדוייקת) היא לא הדרך הקצרה ביותר. היא דרך יותר יפה ומעניינת, אבל לא קצרה.

אתה לוקח שמאלה בצומת גורל ויורד במחלף חדש, מחלף שרה. שם אתה פונה שמאלה (מזרחה) לכיוון דימונה. ממשיך כל הזמן ישר עם הכביש עד לצומת הערבה. בצומת הערבה ימינה וכל הזמן ישר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הפעם האחרונה שנסעתי לכיוון באר שבע ואילת זה היה לפני שנתיים כשהייתי בצבא...

כשאני פונה ימינה בצומת הערבה אני עובר בסוף דרך יטבתה לא?

אני מתכוון לצאת מת"א בשעה 5, יהיו לי פקקים איפה שהוא בדרך? או שעדיף לצאת קצת לפני...

פורסם

כן, יטבתה נמצאת על כביש 90.

5 בבוקר? הסר דאגה מלבך, גם אם תצא שעתיים מאוחר יותר לא יהיו לך פקקים. בכלל ברגע שיוצאים מת"א אין פקקים, בטח לכיוון דרום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כן, יטבתה נמצאת על כביש 90.

5 בבוקר? הסר דאגה מלבך, גם אם תצא שעתיים מאוחר יותר לא יהיו לך פקקים. בכלל ברגע שיוצאים מת"א אין פקקים, בטח לכיוון דרום.

איתמר.

יש חריג אחד למשפט שלך , וזה הפקק שנוצר בכניסה לקמ"ג . אחרי דימונה.

פורסם

דרך הערבה היא הדרך המשעממת ביותר, ועם הכי הרבה תנועה, משאיות ומשטרה.

מבחינת אורך הדרך - כמעט זהה לחלוטין דרך הערבה או דרך מצפה רמון* (!!!)

בדקתי ב-YMAP, ת"א-מצפה 197.1 ק"מ, מצפה-אילת 150.2 ק"מ. סה"כ 347.3.

ת"א-אילת (המסלול שנבחר אוטומטית, דרך הערבה) 349.3 ק"מ.

מבחינת מהירות הגעה - זה גם תלוי כמה אתה לוחץ, אבל אפילו אם אתה רגוע, בערבה סיכוי טוב להיתקע מאחורי שיירה שנוסעת 80 אחרי משאית, ודרך מצפה סיכוי הרבה יותר נמוך.

המלצה שלי - מצפה.

אבל תתדלק בבוקר כשאתה יוצא, במצפה רמון יש תחנת דלק ואחר כך אין כלום עד אילת.

(*) אני מתייחס לדרך של נסיעה מב"ש בכביש 40 דרומה, דרך מצפה רמון, והמשך בכביש 40 עד סופו בצומת קטורה, ואז התחברות לכביש הערבה ל50 ק"מ האחרונים.

אפשר גם לנסוע דרך עובדה, דרך מדהימה, אבל זה מאריך את הדרך קצת ולא תורם להגעה מהירה יותר לאילת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אין צורך לתדלק בדרך, בהנחה שהוא יוצא מת"א עם מיכל מלא. מעטות מאוד הן המכוניות שלא מצליחות להגיע למעל 400 ק"מ בנסיעה בינעירונית.

שימו לב שהקטע הדרומי של כביש הערבה הוא כביש דו-מסלולי עם שטח הפרדה במרכז.

מישהו סיפר לי שאפשר לפתח שם מהירויות גבוהות ללא סיכון ממשי, זולת הסיכון של לפגוש שוטר שמצויד בדבורה, ויש שם כאלה. כמובן שאם יש ולנטיין אז החיים יפים...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

1. התכוונתי לתדלוק בת"א. המהדרין מתדלקים ערב קודם כדי לחסוך את העיכוב בדרך לחופשה.

לי תמיד מספיק מיכל שמולא בת"א לנסיעה עד אילת+הסתובבות באילת כמה ימים.

ביום של החזרה ממלאים מיכל מלא באחת התחנות האילתיות וזה מספיק עד ת"א ונשאר הרבה עודף.

2. בכביש הערבה יש שימוש גם בממל"ז, לא רק דבורה. רצוי לא להתפתות לנסוע שם מהר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שימו לב שהקטע הדרומי של כביש הערבה הוא כביש דו-מסלולי עם שטח הפרדה במרכז.

כל כביש הערבה לאורכו כבר דו מסלולי? או שעדיין לא סיימו ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

דרך מצפה רמון,עשיתי את זה לפני שבועיים,350 ק"מ עם עצירה בדרך,3 שעות ו40 דקות.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אז לפי המהירות הממוצעת שלך בהתחשב בעצירה מגיע לך הזמנה לדין

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...