Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי אפשרות לקנות אחד מן השתיים.

יהיה מחובר לקומפוננט, סאב, מגבר ואחוריים. וישמש כדיבורית לאייפון.

שניהם ניתנים לי באותו המחיר, את מי לקחת? ומה ההבדלים בינהם?

פורסם

יש לי את ה5000

אצלי הבלוטוס נחמד אבל לא כל כך ברור ,

סך הכל בלילה יש לו אור כחול יפה

הוא די גדול

יש לו 2 יציאות RCA

מכשיר של חברה אמינה לדעתי

אבל לא מכשיר שנכנס לליגת העל

המחיר שלו יותר מדי גבוה למכשיר בסיסי שאין לו שום דבר מיוחד כמו 3 יציאות RCA לפחות ושליטה על הסאב. יש לו את הדברים הבסיסיים בעיקרון.

פורסם

עוד לא הגעתי למצב שאני יודע האם הצליל שיוצא הוא האיכות של הרמקול או של הרדיו דיסק, אבל סך הכל למרות שאני מחובר למגבר שגם מן הסתם מבטל את הרדיו דיסק, המגבר שלו כאילו, אני די מרוצה מהאיכות. אבל שוב, הרדיו דיסק לא כזה להיט כי הוא יקר מדי ואין לו שום פונקציות מיוחדות.

בקשר לUSB, אצלי הוא קורא מהר, אבל מצד שני לפעמים הוא גם לא מעביר בבת אחת שיר, צריך ללחוץ חזק וכאלה, אבל יש לי USB די דפוק ויש לי אחד אחר אבל בדרך כלל זה קורה בשניהם.

יש לרדיו דיסק הזה אפשרות לשעון וכל מיני אפשרויות שטויות כאלה.

בקשר לדיסקים, לא הכנסתי ושמעתי דרך דיסק, כי אני משתמש בUSB.

הרדיו דיסק גם רדיו דיסק נשלף.

סך הכל הייתי קונה אותו במחיר רגיל של 500-600 שקל ולא של 1000 שקל כי שוב חוץ מ2 יציאות RCA שזה גם כבר לא כזה להיט והיום דרוש 3 לפחות (לא?) אין לו שום דבר מיוחד.

כשאני מדבר על דברים לא מיוחדים זה שיש לו כמו כל רדיו דיסק, להעלות מיד\טרבאל וכאלה.

• תוכן חדש...