Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, כיום ברכב יש את הRCD510 שהגיע עם השירוקו.

לפני מספר חודשים התקנתי את הרכיבים הבאים:

LRX4.5 שמגביר אקטיבי מילה165.

LRX1.1 שמגביר HX300D (היי אנרג'י 12 אינץ'-מקווה שלא התלבלתי בדגם).

שניהם משודכים לביט1.

על פי חוות דעת אחרות נאמר לי שבמידה ואחליף את הRCD האיכות תשתנה מקצה לקצה כי הוא החוליה שהורסת את איכות הסאונד.

השאלה היא האם באמת בעת החלפה של הHU האיכות תשתפר ברמה שאני ארגיש זאת?

Got To love It

פורסם

אפשרויות כיוון לא מעניינות כי המכשיר משודך לביט1.

במידה והצליל ישאר דיי זהה אין לי טעם בהחלפה ובסתם לזרוק כסף.

סך הכל הרכיבים הם באיכות גבוהה, הדבר היחיד שהוא באיכות "זבל" זה הHU.

אשמח לשמוע דעה גם מאנשים שביצעו את ההחלפה עם מערכת שדיי זהה לשלי.

בתודה, בן.

Got To love It

פורסם

יש לי גם שירוקו והמכשיר שם (לצערי) פשוט לא נשמע טוב

התחבטתי לא מעט בשאלה אם לוותר על המראה המקורי, אם לקנות סיני או לקנות את ה ZENEC או הקנווד האנגלי שמתאים לפולקסווגן ובסוף מצאתי שאין מנוס מלהמיר לאפטרמרקט איכותי כי הסינים גם נשמעים חרא, ה ZENEC שעושה עבודה יפה עדיין נשמע לא טוב (יצא לי לשמוע אותו) והקנווד פשוט לא מתאים לארץ (GPS מובנה של גרמין וכו') שלא לדבר על מחיר

הדאגה שלי הייתה שזה לא ישתלב עם מראה הרכב אבל בשביל זה יש מתאמים שמתאימים אחד לאחד בצבע ובסוג הפלסטיקה (ראה הודעה פרטית)

• תוכן חדש...