Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,החלטתי לעשות שינוי במערכת,ובזמן הקרוב לרכוש דאבל C12 בתיבה הכפולה המקורית שלהם.

ביחד שניהם יכולים לספוג 300RMS מה שהמגבר שלי נון ב4אוהם רק וב2אוהם יכול לתת עד 550RMS.

אז אמרתי שעדיף לי דאבל כזה שאני יוכל לנצל עד הסוף ולשחק עם כיוונים ולשלוט

יותר טוב על הסאבים כשהם ינוצלו עד הסוף מאשר דאבל חזק שלא מנוצל עד הסוף כמו הדאבל CVR שהיה לי.

השאלה שלי האם הם יהיו מספיק חזקים ומספקים בתיבה המקורית? אני מחפש את הסאונד של הCVR בעיקרון אני ידוע שפחות עוצמתים אבל הסאונד שלהם בוודאי דומה.

השאלה היא האם אתם חושבים שהם יספיקו לי ? הם ידעו לעשות רעש לא?

או על איזה דאבל או סאב בודד אתם חושבים שכדאי לי ללכת עם המונו שיש לי R500 של רוקפורד?

אני מחפש כבר הרבה זמן סאב/ים שירעידו אותי כמו שצריך שאני ירגיש את הבאס בעצמות,ואני יודע שזה אפשרי גם על המונו שלי עם תיבה בבניה טובה או מקורית. תמליצו לי על מה שאתם חושבים על המונו שלי יהיה הכי טוב,רצוי דאבל בכדי שנתון הXMAX יהיה גבוה כמובן שטח ממברה גדול יותר,או סאב 15 בודד עם תיבה טובה,אולי מישהו מוכר או מוכן להחלפה או משהו.

ג'ינו.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

תתגייס כבר יא ראבאק! :-D

תתנדב לחיל התותחנים - יהיה לך מספיק SPL... אתה תרעד כמו שלא רעדת בחיים שלך :)

או באותה נימה - הראשון לספטמבר עד מתי!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש פה בלוח זוג סאבים DD במחיר בדיחה זה חיות אחרות לגמרי מכול הקיקרים הסינים האלו

בכול מיקרה בהצלחה שתיים זה תמיד יותר טוב מאחד :wink:

פורסם

לאנוס,גם שאני יתגייס לא יהיה לכם שקט ממני מה אתה חושב:shock:

התקציב הוא 1K והוא לא בפעם אחת אלה יפרס לפרק זמן מסויים לא בבת אחת אפילו להביא סאב אחד ואז את השני ואז תיבה או משהו אחר.

יד שניה בא בחשבון תמיד.

רצוי שהתנגדות סופית של הסאב/ים יהיה 2אוהם לקבל את כל ההספק.

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

לדעתי דאבל c12 הם יותר מדוייקים יחסית!

אם המונו שלך יציב ב1 אום cvr אחד של 2 אום כל סליל יכול לסחוט יותר...

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

אני אף פעם לא שמעתי אותם בתיבה המקורית שלהם, אבל אני לא חושב שהם ייתנו לך מענה אמיתי למה שאתה מבקש.

אתה מתעסק בשטויות לדעתי.

לי יש P3 בתיבה פתוחה ענקית, 90 ליטר כולל הפורט.

אני לא יודע אם זו התיבה האופטימלית לסאב, אבל מה שכן, היא עוזרת לו לעשות רעש, והרבה.

אתה תמיד מוכן לבוא ולשמוע אם יש לך אפשרות (כמו שהבנתי אתה מלוד נכון? יש לי חברים שגרים בישובים באיזור רחובות ואשדוד שאני מסתובב איתם פעמיים בשבוע ככה, אפשר אולי להיפגש).

אני יכול להגיד לך, שמבחינת הסאבוופר אני מרוצה לגמרי, אם היה לי עוד כוח הייתי שמח, אבל אין לי תקציב שמתאים לשידרוגים של SPL.

אני אישית, ממליץ בחום על הסאב הזה בתיבה פתוחה.

פורסם

השאלה הגדולה פה היא - איפה ה C12 ואיפה ה SPL ?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם אתה מחפש הרבה עוצמה, ואין לך כסף להמון וואטים, לך על נצילות:

1. דאבל סאב.

2. אלמנטים נצילים.

3. תיבה מתאימה.

לדוגמא:

דאבל סאב JBL GTO1202 בתיבה בנדפאס ע"פ הוראות היצרן. הרבה רעש ב- 1000 שקל, וסאבים חדשים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הייתי מאוד רוצה לבוא למפגשים אבל אין ביכולתי כרגע,הכיוון שלי יותר לפי מה שבדקתי מקודם,סאב אחד נציל וחזק ותיבה ענקית פתוחה בנויה לעשות רעש. אפילו סאב 15 אחד עם תיבה רצינית.

איך יהיה הVMAX 500RMS? נחמד לא ? לרות שה"חלום" שלי הוא קיקר L5 בתיבה אטומה 100 ליטר אח אח..פנטזיות..

אבל אני יגיד לכם מה מבאס אותי באונו לי,היא קטנה סבבה,שומעים חזק אבל(וזה אבל גדול) התדרים הגבוהים חודרים יותר לאוטו ומורגשים יותר אבל התדרים הנמוכים פחות כי האוטו קצר ולתדרים הנמוכים אין מספיק זמן "להתבשל" עד שמגיעים למושב הנהג וזה הדבר שהכי מבאס כי אני אוהב יותר את התדרים הנמוכים 60HZ ומטה. אני שומע כמו רוח נושבת חזק ולא את הרעידות שאמורות להיות. אצל אבא שלי באוטו מותקן CVR מחובר ב4אוהם למגבר פרמייר PA840 בגישור 200RMS -+ בתיבה אטומה אולי 25ליטר והוא נישמע הרבה יותר טונאלי נמוכים וחזק יש לו וולוו 940 אוטו ארוך וגדול..לומת האוטו שלי שאני עם המונו שלי שהוא מאוד מאוד חזק וסאב קנווד 3011 מטונף ותיבה איכותית אומנם פתוחה 40 ליטר עם פורט בצורת תעלה למיטב באס תעלה לגובה ואורך התיבה.

ושאני מגביר ווליום הסאב נישמע פק פק פק נוראי ולא דופק ולמען ה' אני אמור לשמוע הרבה יותר חזק למרות שהסאב מעפן לעומת הCVR..הוא של אחי והוא לא מסכים שאני יקח אותו עד שאני ישדרג :-( :-(

אולי אני יקפוץ לדודי מישרש לקחת CVR של 2אוהם וזהו ניגמור סיפור.

SROOL לא רוצה להישמע מגוחך,אבל יש לך אולי איזה סאב חזק שאתה לא משתמש בוא בהתנגדות 2אוהם ואני יתן לך את הקנווד שלי (די אל תצחק) ואני יוסיף לך איזה 200שקל..אפילו סאב במצב קוסמתי לא משהו..

ג'ינו.

פורסם
התדרים הנמוכים פחות כי האוטו קצר ולתדרים הנמוכים אין מספיק זמן "להתבשל" עד שמגיעים למושב הנהג וזה הדבר שהכי מבאס כי אני אוהב יותר את התדרים הנמוכים 60HZ ומטה.

תעשה חיפוש ברשת/ יוטויב על תיבות שופר/ הורן לסאבים.

תהנה :-)

מתחדשת*

• תוכן חדש...