Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בקניית רכב בערך 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב בערך בסביבות ה 70 K

דרישות מהרכב :

אוטומט (חובה)

שיהיה חזק יחסית

שיהיה כמה שיותר מפנק (נוסע כ 200KM ביום)

עלויות ביטוח לא גבוהות

עלויות חלפים לא כל כך משנה

שלא יהיה כוכב ליסניג

שיהיה חסכוני יחסית

שיהיה לו שוק טוב יחסית - אני מתכוון להחזיק את הרכב לפחות 4-5 שנים

היה לי הונדה 2009 מליסינג והייתי מבסוט עד הגג מהרכב , חזק נוח ומגיב טוב כמעט בכל מהירות, יחסית חסכונית 1-13/14 בערך

אני מחפש משהו בסגנון

כרגע מה שהחיפושים שלי העלו :

הונדה 2007

הונדה 5 דלתות (קצת חורג מהתקציב)

סובארו B4 2007

אני משתדל לא לרדת מהשנתון של 2007

אני אשמח להמלצות לרכבים נוספים וחוות דעת (במיוחד לגבי הסובארו)

ואם יש עוד רעיונות אני אשמח....

(עדיפות לא לרכבים קטנים יחסית - למרות שאם יש כיוון טוב אני לא פוסל)

תודה רבה.

פורסם

שני הרכבים שציינת, הביטוח שלהם הכי גבוה בשוק.

מה דעתך על פאביה ספורט 2008/2009?

זה מה שאני מחפש כרגע

אז בהצלחה

Golf 2008 MK5

פורסם
שני הרכבים שציינת, הביטוח שלהם הכי גבוה בשוק.

מה דעתך על פאביה ספורט 2008/2009?

זה מה שאני מחפש כרגע

אז בהצלחה

לגבי ההונדה אני יודע שהביטוח גבוהה כי הם יחסית גניבות או משהו כזה

לגבי הסובארו אין לי מושג

לגבי הסקודה - לא ממש התחברתי

חשבתי גם על פאסט (רכב מאד מפנק יחסית) אבל אני מפחד ממנו מבחינת אחזקה....

פורסם

הטיוטה היא ירידת רמה משמעותית לעומת ההונדה שהיתה לך..

אם אתה מחפש רכב יחסית איכותי ושנתון מתקדם, אני חושב שהפוקוס (אחרי מתיחת פנים של אמצע 2008) עדיפה על הטיוטה, גם אם היא קצת כבדה.

אם יש לך את האמצעים, אז הייתי ממליץ לחזור להונדה סיוויק 4 דלתות, מאוד נוחה, מהירה ומרווחת.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אתה עומד להשתעמם מאוד בקורולה. הכי אוטו סתמי שאפשר, מהבית לעבודה עם עצירה בסופר. גם מאוד עני באבזור פנים. קודם אמרת פאסט שזה אוטו מפנק ועכשיו קורולה. אתה הולך מקיצוניות לקיצוניות. מה הבעיה באחזקה של הפאסט?

חוץ מזה שב70 אתה יכול עכשיו לקנות את הקליאו הידנית חדשה מהנילונים.

פורסם
שלום לכולם

אני מחפש רכב בערך בסביבות ה 70 K

דרישות מהרכב :

אוטומט (חובה)

שיהיה חזק יחסית

שיהיה כמה שיותר מפנק (נוסע כ 200KM ביום)

עלויות ביטוח לא גבוהות

עלויות חלפים לא כל כך משנה

שלא יהיה כוכב ליסניג

שיהיה חסכוני יחסית

שיהיה לו שוק טוב יחסית - אני מתכוון להחזיק את הרכב לפחות 4-5 שנים

היה לי הונדה 2009 מליסינג והייתי מבסוט עד הגג מהרכב , חזק נוח ומגיב טוב כמעט בכל מהירות, יחסית חסכונית 1-13/14 בערך

אני מחפש משהו בסגנון

כרגע מה שהחיפושים שלי העלו :

הונדה 2007

הונדה 5 דלתות (קצת חורג מהתקציב)

סובארו B4 2007

אני משתדל לא לרדת מהשנתון של 2007

אני אשמח להמלצות לרכבים נוספים וחוות דעת (במיוחד לגבי הסובארו)

ואם יש עוד רעיונות אני אשמח....

(עדיפות לא לרכבים קטנים יחסית - למרות שאם יש כיוון טוב אני לא פוסל)

תודה רבה.

היי RS3,

בחישוב קר עולה שאתה גומע לא פחות מכ-60,000 ק"מ לשנה. המסקנה היא חד משמעית - אתה חייב רכב בעל מנוע דיזל, בוודאי אם אתה מתעניין ברכב גדול.

דיזל זה מה שאתה צריך - צריכת דלק נמוכה ובמנועים מודרניים - גם הרבה כוח. כמו כן, רכבים מונעי דיזל פחות נפוצים בליסינג (ברכבים פרטיים). יחד עם זאת, שים לב כי במידה ותבחר רכב בעל מנוע דיזל, הביטוח שלו לרוב יהיה יקר יותר - מכיוון שלרוב, מנועי דיזל עושים יותר קילומטראז' - מה שאומר שאתה יותר זמן על הכביש, מה שמגדיל את הסיכוי לכך ש..יקרה משהו. את זה - הביטוח לוקח בחשבון. בנוסף, רכבי דיזל בארץ הינם פופולאריים פחות, מה שמקשה מעט על מכירת כמשומשים. בכל מקרה, הכל מתגמד לעומת החיסכון הגדול בדלק.

למה לא לרכוש רכב דיזל משומש? מהסיבה שלרוב, מדובר ברכבים שאינם זולים מלכתחילה ואם הם זולים ביחס למחירון, כנראה שהם נשחטו - כי בדרך כלל, זו הסיבה שקונים מנועי דיזל. כמובן שאתה יכול לנסות לחפש, אבל ההיצע מצומצם גם ככה בעולם מכוניות הפרייבט. אני מציע משהו אחר.

נכון, ב-70,000 שקלים אין שום רכב דיזל חדש שניתן לקנות - ובוודאי לא אוטומטי - אך בפניך שתי אופציות ל..רכב חדש.

הראשונה - לא מצריכה את כספך "במיידי" - זו שיטת ה"ליסינג התפעולי". אתה משלם בכל חודש סכום מסוים של כסף, הכולל את כל ההוצאות על הרכב - מעלות חודשית של הרכב, דרך סכום מסוים שאתה משלם על דלק ועד השקל האחרון של הביטוח. עיסקה כזו יכולה לעניין אותך, מהסיבה שאתה משלם X כסף על דלק בחודש ואתה יכול לנסוע ללא הגבלה.

האופציה השנייה דומה ולא דומה לאופציה הנ"ל. זו עיסקת ה"ליסינג הפרטי" - שבה אתה משלם עד 50% מערך הרכב כמקדמה, תשלום חודשי של עד 36 חודשים ובסוף - בתום העיסקה - להזדכות על המכונית הישנה והפער בין מחירה כחדשה לבין מחירה כמשומשת, מהווה מקדמה לעיסקה הבאה. כאן, אתה משלם נטו על המכונית - לא דלק, לא ביטוח ולא נעליים.

מכוניות דיזל-אוטומטיות חדשות מומלצות:

אופל אסטרה החדשה (שיווק הגירסה הזו החל ממש אתמול)

קיה סיד דיזל (נמכרת בארץ רק בגירסת סטיישן)

ישנה גם את הטויוטה פריוס ההיברידית, או לחילופין את הסיוויק הייבריד (שהיא פחות חסכונית ובטיחותית מהפריוס).

אם בכל זאת אתה בוחר ברכב משומש, אז הייתי אומר שתשדל להימנע מרכבים בעלי גיר DSG - שעד היום לא התגלה כאמין במיוחד. אתה מוזמן לשוטט בפורום ולקרוא אודות תיבת ההילוכים הזאת - ואז נשארת לך בעיקר האופציה (הנדירה) של יונדאי I30 ורנו מגאן DCI.

שאלות?

• תוכן חדש...