Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצה בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

סופסופ קיבלתי את ה HU שלי מחו''ל (SONY MP70 52*4 עם יציאה לסאב) ובגלל שתפסו את החבר שלי במכס הרבה כסף לא נשאר לשאר.

השאלה שלי היא כזאת מאחר והסאונד נשמע גרוע בלשון המעטה עם הרמקולים שבאים במזדה מה כדאי לקנות קודם סט קומפוננט קידמים או סאב?

בגלל מגבלות תקציב אני לא יכול לרכוש כרגע מגבר ואני אסתפק ב HU עצמו.

אנא קחו בחשבון שההבנה שלי היא שואפת לכלום בתחום וגם הדרישות שלי הם לא לפוצץ את השכונה אלא רק לשמוע מוזיקה בכייף.

התקציב שלי הוא 500 ש''ח לרכישה (ושיילכו לעזאזל המכס)

תודה מראש

פורסם

דבר ראשון אתה לא יכול לחבר לפנל סאב בלי שיהיה לך מגבר (למרות שיש בפנל יציאה לסאב) אז עדיף שתקנה קומפונט ולקנות קומפוננט טוב זה בעיה בתקציב שלך תחפש אולי יד שניה .

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
דבר ראשון אתה לא יכול לחבר לפנל סאב בלי שיהיה לך מגבר (למרות שיש בפנל יציאה לסאב) .

אכפת לך קצת לפרט למה אני לא יכול?

אולי לא ציינתי אבל המכשיר שולט על סאב.

אם אני אשים רק קומפוננט מאיפה אני אשמע את הבסים? (לא לצחוק על השאלה אני באמת לא מבין)

פורסם

ככה כמו שאמר קודמי 500 ש"ח לקומפ' זה לא הרבה, אבל מספיק לקנות משהו בסיסי וטוב.

הבעיה היא לא לקנות רמקולים חזקים כי אין לך מגבר אלא לקנות רמקול חלש ואיכותי. השאיפה היא כמובן לקנות גם חזק וגם איכותי ולחכות לתקציב למגבר אבל בתקציב הנוכחי שלך זה בלתי אפשרי..

אני הייתי מחכה לעוד תקציב ובינתיים שומע עם המאזדה, שכן הם רעים אבל לא מחרידים עד מאד (לא שזה מחמאה :roll: ) ככה שתחסוך עד לבערך 800 ש"ח תוכל לקנות כבר מורל או דומיו.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
ככה כמו שאמר קודמי 500 ש"ח לקומפ' זה לא הרבה, אבל מספיק לקנות משהו בסיסי וטוב.

ראלימן

ונניח שאני אלך על יד שניה עדיף קודם קומפוננט או קודם סאב?

אם אני לוקח קומפוננט מאיפה אני שומע את הבסים?

פורסם

את הבאסים תשמע מרמקול המיד באס שנכלל בסט הקומפוננט.

אמנם זה לא אותו תחום תדרים שאליו מגיע סאב אבל בתקציב שלך אתה לא יכול לקנות סאב+מגבר.

אתה חייב לסאב מגבר כדי שיגביר אותו! כי סאב צריך לפחות 200 וואט (תלוי איזה), וההד יוניט שלך נותן אולי 20.

לסיכום אני ממליץ לך לקנות קומפוננטים יד שניה ולא סאב בינתיים.

מקווה שעזרתי

8)

פורסם

תתחיל עם קומפוננט .

בשילוב של ההד יוניט שלך ישמעו הרבה יותר טוב ממה ששומעים עכשיו.

אחר כך תוסיף מגבר ובסוף סאב.

אם אתה מעוניין, אני מוכר MB QUART ב600 שקלים, כמעט חדשים ומצב מעולה.

במחיר הזה, לא תשיכ שום דבר ברמה הזו.

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=4541

פורסם
אתה חייב לסאב מגבר כדי שיגביר אותו! כי סאב צריך לפחות 200 וואט (תלוי איזה), וההד יוניט שלך נותן אולי 20.

8)

אני בהחלט מקבל את ההמלצה ללכת קודם על קומפוננט אבל עדין רוצה להבין משהו - אם המכשיר שלי שולט על סאב ויש לו ערוץ מונו מיוחד לזה וההספק של המכשיר 4*52 אז לפחות תיאורטית הוא אמור לתת לי 208 וואט לסאב?

ותודה רבה על העזרה

פורסם

מה פתאום :!: יש לך 4 ערוצים של 52(MAX) , כאשר זה בסביבות ה 23RMSX4

במערכת אין לך אופציה של גישור אז אתה יכול לחבר סאב לערוץ אחד בלבד

ואתה יכול לתת לו מקס. 23RMS איזה סאב זה יזיז,שום סאב :!:

אם יש לך סאב עם סליל כפול תוכל לחבר עליו 2 ערוצים של 23RMS,

46 RMS ביחד גם לא יזיז שום סאב :!:

פורסם

אתה לא יכול לחבר סאב ישירות להד יוניט למרות שיש יציאה לסאב היציאה היא לחבר אליה מגבר שאליו יהיה מחובר הסאב ווככה תוכל לשלוט על העוצמה של הסאב בניפרד מהעוצמה של המערכת. אתה צריך מגבר בגלל שהעוצמה שההד יוניט נותן היא חלשה מאוד והיא לא מספיקה בשביל לדחוף סאב. עכשיו קומפוננט בשבילך יהיו שיפור משמעותי ודיף שתקנה קומפוננט ותחבר להד יוניט או שתחכה ותחסוך כסף ותקנה מגבר וסאב וככה לאט לאט תבנה את המערכת.

בקיצור אם אתה רוצה לשפר את הסאונד שלך באוטו ברגע זה אני ממליץ שתקנה קומפוננט ודרך אל תצבה לשמוע יותר מדיי באס מהקומפוננט הם לא ירעידו לך את הכסא באוטו ולא כלום הם סך הכל ייתנו צליל יפה.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

המלצה שלי, אל תרוץ לקנות סתם דברים, תאסוף כסף לאט לאט ותקנה קומפוננט טוב

שיעלה לך 1K-2K תאמין לי זה שווה את ההשקעה אח"כ תאסוף למגבר וסאב.

כרגע יש לך HU פצצה, אבל זה החלק הפחות חשוב במערכת ...

פורסם
תתחיל עם קומפוננט .

בשילוב של ההד יוניט שלך ישמעו הרבה יותר טוב ממה ששומעים עכשיו.

אחר כך תוסיף מגבר ובסוף סאב.

אם אתה מעוניין, אני מוכר MB QUART ב600 שקלים, כמעט חדשים ומצב מעולה.

במחיר הזה, לא תשיכ שום דבר ברמה הזו.

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=4541

שלומי, אם תענה בכנות אני יעריך את זה מאוד...

יש לי אפשרות לקנות סט קומפונט של LANZAR -150' RMS במחיר כמעט זהה לזה שאתה מפרסם... הLANZAR הם חדשים לגמריי. מה עדיף?

ובבקשה אל תהיה צבוע על מנת למכור את שלך.... :wink:

ובכל אופן ובלי שום קשר - איך הLANZAR האלה?

הנה הנילק שלהם:

http://www.lanzar.com/itempage.asp?MODEL=AS6.1

תודה רבה מראש

אודי. :twisted:

• תוכן חדש...