Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מתלבט לגבי קנה של רכב פיז'ו (207 או 308) דרך לובינסקי טרייד.

ההתלבטות היא בין קניה של מישהו פרטי שעשה טרייד אין לרכב שהוחזר מליסינג.

היתרונות והחסרונות של רכב פרטי הוא קילומטרז' נמוך יותר, כ20-30 אלף והחסרונות הם מחיר גבוה ב10K בערך ואחריות לשנה בלבד על מנוע,גיר ובלמים.

לעומת זאת באופציה של הליסינג לרכב יהיה קילומטרז' גבוה יותר כ60-80 אלף אבל המחיר יהיה נמוך יותר בכ10K והאחריות היא לשנתיים כולל הכל וטיפולים.

למיטב הבנתי כשאני ארצה למכור את הרכב בעוד 3 שנים יהיה לי יותר קשה אם הרכב היה שייך לליסינג לפניי.

איזה אופציה עדיפה לי עם הנתונים האלה?

תודה מראש,

עמית

פורסם

שלום,

לפי מצב השוק של רכבים משומשים ופיג'ו בפרט, קשה לי להאמין שבעוד 3 שנים תקבל על רכב פרטי 10 אלפים ש"ח יותר.

שנת אחריות נוספת מפגוש לפגוש וטיפולים לשנתיים גם כן שווים משהו.

אם הרכב מליסינג במצב טוב, אני אישית הייתי קונה אותו מלובינסקי טרייד (קניתי מהם את הרכב שבסמלון שלי).

אילו הפרש במחיר היה יותר קטן, העדפה שלי היתה לרכב פרטי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אחלה תודה, אני כנראה הולך על פיז'ו 207, כי היא גם זולה ב7-8 אלף ש"ח וגם לפי החישוב שעשיתי תחסוך לי בסביבות ה700-1000 ש"ח בחודש על דלק, תלוי במחיר של הדלק בשנה הקרובה.

אני רווק בלי ילדים, לא רואה סיבה מיוחדת להעדיף את ה308 שקצת יותר בזבזנית בדלק, יקרה יותר ובטח הביטוח שלה יקר יותר.

יש איזה סיבה למה לא לקנות את ה207 וכן להשקיע ב308?

לצערי ב207 שיש כרגע אצל לובינסקי הקילומטרז' מתחיל מ78 לעומת ה308 שמתחיל מ45. אבל תכלס אם יש לי שנתיים אחריות מקיפה זה פחות משנה.

תודה מראש ,

עמית

פורסם

אתה יודע, 35 אלף ק"מ הפרש לחלק גדול מהאנשים זה שנתיים נסיעות.

כמה אתה המתכוון לנסוע בשנה?

מצד שני יש לי איזו מחשבה קטנה - אם בשנתיים של האחריות + טיפולים נופל טיפול החלפת טיימינג, חסכת עוד 2500 ש"ח.

רצועת טימינג מחליפים כנראה ב 90 או 100 אלף ק"מ.

זאת אומרת, הרכב עם 78 אלף ק"מ יגיע לזה תוך שנתיים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
פיז'ו 207 לפי החישוב שעשיתי תחסוך לי בסביבות ה700-1000 ש"ח בחודש על דלק, תלוי במחיר של הדלק בשנה הקרובה.

סליחה,

לא התעמקתי מקודם במשפט הזה.

כדי לחסוך 700-1000 ש"ח בחודש על הפרשי צריכת הדלק בין 308 ל 207 צריך לנסוע בין 4000 ל 5000 ק"מ בחודש.

אם לא טעית בחישובים ולא רשמת "בחודש" במקום "בשנה", אתה בכלל לא בכיוון בבחירת הרכב.

פורסם

אענה לך בקצרה

כשאתה קונה רכב מאדם פרטי יש לך אינטואיציה מי האדם שנהג באוטו ואיך יתיחס אליו בתור הבעלים של האוטו

אך כאשר אתה קונה מליסינג אתה עומד אל מול סוכן, אין לך אופציה לדעת מה עבר על האוטו ואם קרעו אותו בסל"ד

וכל שבועיים האוטו ירד לים המלח וסחב עבור שיפוץ של חברים שקי מלט, (בחיי שראיתי פורד פוקוס סטיישן השבוע עם

מדבקות של שלמה סיקס עמוסה בשקי מלט והאף של האוטו היה למעלה), גם שעל רכב פרטי אנשים מטבעם המחורבן

שומרים יותר מרכב הליסינג של האישה, כי לא כואב להם עלות התיקונים

נכון שהמחיר של הליסינג מפתה, אך זה לא שווה את הסיכון

חפש בסבלנות רכב מפרטי, גם גירסאות הליסינג פחות מפוארות מהפרטי,

שיהיה בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
סליחה,

לא התעמקתי מקודם במשפט הזה.

כדי לחסוך 700-1000 ש"ח בחודש על הפרשי צריכת הדלק בין 308 ל 207 צריך לנסוע בין 4000 ל 5000 ק"מ בחודש.

אם לא טעית בחישובים ולא רשמת "בחודש" במקום "בשנה", אתה בכלל לא בכיוון בבחירת הרכב.

התכוונתי כאמור בשנה, אני מתכוון לנסוע כ20,000 ק"מ בשנה.

גם כשאני קונה רכב מטרייד אין אני לא יודע מי הבנאדם שנסע באוטו ולא כולם שומרים על האוטו טוב גם אם זה הרכב הפרטי שלהם.

רכב פרטי גם אם יש לו 20,000 ק"מ עליו בכל ה3 שנים שהוא נסע אי אפשר באמת לדעת איך הוא נסע איתו ופה אני מקבל אחריות לשנה בלבד ורק על מנוע,בלמים וגיר.

איך שאני רואה את זה כרגע, אם אני מצליח לפרוס את התשלומים על הרכב לשנתיים ולא לשלוש, אני יכול להחזיק את האוטו כשנתיים שבהם האוטו יהיה כמו רכב ליסינג, כל הטיפולים כלולים וכל התיקונים הכי קטנים.

ואז אחרי שנתיים אני יכול להחליט אם אני רוצה להשאיר את הרכב לעוד שנה-שנתיים או להפטר ממנו ובניגוד לליסינג אני אקבל חלק מהכסף חזרה.

השאלה מה תהיה הירידת ערך שלו לעומת רכב מקביל מפרטי.

עם הנתונים האלה אני מניח שבחירת 207 על 308 היא נכונה לא?

• תוכן חדש...