Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפלסטלינה של BILT HAMBER מוגדרת ע"י הייצרן כתור פלסטלינה שאינה מצריכה חומר סיכוך מיוחד.

חלק מהמרכיבים של הפלסטלינה הזאת זה חומר סיכוך.

אני השתמשתי בפלסטלינה הזאת כבר מספר פעמים והיא עושה יופי של עבודה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שלום לכולם,

רכשתי לפני כחודש ב ebay מוצרים של חברת meguiars, שכללו:

1. meguiars quick detailer-ערכה שכללה ספריי דיטיילינג מהיר+פלסטלינה לרכב.

2. meguiars bug and tar remover-כשמו כן הוא, מסיר זפת וחרקים מהרכב.

3. meguiars speed detailer-ספריי שנועד לנקות את הרכב מאבק ולכלוך בין שטיפות סדירות.

קודם כל תודה על הסקירה, תמיד כיף להחשף למוצרים חדשים.

ברשותך שאלה, למה בחרת דווקא במוצרים של MEGUIARS. כמו שאפשר להתרשם אפילו בשרשור - יש המון מוצרים טובים בשוק ולכולם יש גיבוי והמון המלצות.

יש משהו שיכול להוכיח למשל את יתרונות המוצרים הנ"ל פרט לשטיקים שיווקיים, על המוצרים של CARPLAN (בהם אני משתמש), שגם משווקים בארץ וגם כאשר מזמינים כמות נכבדת המשלוח הוא חינם?

יואב

יואב :arrow:

פורסם

היי יואב,

בחרתי במוצרים של meguiars משתי סיבות-הראשונה היא שרציתי להתנסות במוצרים שקראתי עליהם ביקורות טובות בחו"ל (במיוחד על ה clay bar והבקבוק הנלווה). הסיבה השנייה היא שמחירם של המוצרים הללו היה יחסית זול מבחינתי בשביל התנסות וקנייה חד-פעמית (כרגע).

באותה מידה יכולתי לקחת גם מוצרים של Mothers, carplan או של כל חברה בעלת שם אחרת-וזה מה שאני מתכנן לעשות כאשר המוצרים הללו יאזלו והכסף יהיה יותר זמין :wink:

לגבי ההוכחות והטריקים השיווקיים, אתה מוזמן להיכנס לאתרים כגון detailingworld,autopia-carcare ולקרוא בעצמך את הביקורות של משתמשים, אני חושב שזו הדרך הטובה ביותר להשוות.

פורסם

ובנוסף כנראה את SWIRL-X + חומר לטיפוח העור, גם של מגווייר'ס.

יש לי את שני החומרים הנ"ל. התכשיר לעור הוא טוב מאוד. הוא לא מנקה אלא נותן ציפוי חלבי לעור והעור מרגיש כמו חדש ונעים למגע. ה-SWIRL-X הוא די מיותר לדעתי. הוא בקושי (ואם בכלל) מוריד SWIRLS - תקשיב לעצתי, וותר עליו.

לגבי ה-Z-5, אשמח לדעת מאיפה ניתן להזמין במחיר שפוי.

פורסם

אתה מוכן לציין איזה חומר של עור יש לך?

ראיתי בינתיים 3 מוצרים שלהם לעור:

1. חומר נוזלי

2. חומר נוזלי בהתזה

3. מטליות לשימוש חד פעמי

אייל, לא נראה לי שאמזון שולחת את המוצרים הללו לארץ. שנית, התלבטתי האם לקנות את הקיט מארה"ב ולהשתמש בשירות כגון MUSTOP, או לקנות מאנגליה. בסוף המחיר של המשלוח באנגליה ניצח. אולי שווה לך לבדוק יותר ב ebay אנגליה.

כשהפרוטה תהיה קצת יותר מצויה בכיסי, אנסה להזמין מוצרים של mothers שגם עליהם שמעתי דברים טובים.

אין לי בעיה של משלוח מאמזון מכיוון ש:

א) יש לי חבר שעובד באמזון

ב) הוא מגיע לארץ בסוף החודש

ג) אני והוא הולכים להתלבש על המכוניות ברגע שהוא מגיע ככה שיש לו אינטרס לסחוב את זה :)

לכן אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהביא את כל המוצרים הרלוונטיים במחירי הקרן ללא משלוח. לפחות אחד מכל אחד.

המחיר יהיה ללא עלות שילוח בשורה התחתונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
SOFT-CLAY נועד לחבר'ה שהרכב שלהם שמור והם עושים פלסטלינה לעתים קרובות.

הCLAY הרגיל נועד למי שהצבע שלו מחוספס ואף פעם לא עשה פלסטלינה, העדינה יותר נוחה לשימוש ופחות אלימה.

הסבר מדוייק!

ניסיתי את ה SOFT על רכב שעלה על הכביש ב98 ומעולם לא טופל והמוצר עשה פלאים בהסרת בג'ינגים ובניקוי הצבע, לטעמי באוטו כזה בדיוק כמו שטוסטוס אמר יש להשתמש בCLAY הרגיל על מנת לעבוד יותר בקלות.

ברכב חדש/ 4-5 שנים על הכביש הSOFT נראה לי מספיק.

יש עוד מוצר מגניב שאפשר להשתמש בו אחרי השטיפה ולפני הCLAY - המוצר נקרא IRONX והוא מטפל בג'ינגים ומסיר אותם, מה שמקל על ביצוע ה CLAY - מרססים אותו על כל הרכב ונותנים לו לעבוד.

זה מוצר של CARPRO שזכה במקום שני בDETAILING WORLD ב2010

מסתבר שמי שמנהל את החברה הוא ישראלי ואני בקרוב ירכוש ממנו את המוצר על מנת לראות בעצמי איך זה עובד

הנה לינק לדוגמא:

*** אין לי שום קשר לשיווק/מכירת המוצר גיליתי אותו במקרה בסופשבוע האחרון כששוטטתי בפורומים ***

פורסם
מתן תודה על הסקירה,

אני מתכוון להזמין בימים הקרובים את הקיט הבא לשימוש שוטף:

http://www.amazon.com/gp/product/B0012ZEZ8A/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER

ובנוסף כנראה את SWIRL-X + חומר לטיפוח העור, גם של מגווייר'ס.

יש למישהו דיעה על החומרים הר"מ ? חיובית או שלילית.

לפי מה שאני קורא החומרים של מגוויירס מומלצים מאוד.

נ.ב. אתמול שמתי לב שיש לי למעשה ארון שלם של חומרי טיפוח לרכב, יותר מאשר חומרי טיפוח לעצמי :D

אייל אם כבר יש לך הזדמנות שמישהו מביא לך את המוצרים, אני הייתי הולך על הקו המקצועי יותר של מגוויארס למרות שמחיר הקיט נראה משתלם.

פורסם

אני יכול להמליץ רק על מוצרים שניסיתי ואהבתי.

לחלקי גומי ופלסטיק אני משתמש אך ורק ב:

Meguiar's M4016 #40 Vinyl/Rubber

http://cgi.ebay.com/Meguiars-M4016-40-Vinyl-Rubber-Cleaner-16-oz-/250864297262?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a68ad652e

משאיר את המשטחים נקים ולא שומניים כמו הזבל שמוכרים בארץ

גם בכפפת המיקרופייבר שייש בקיט אני משתמש והיא עושה את העבודה

פורסם

אחלה סקירה

ואני גם מיצטרף לבקשה מאיפה אפשר ליקנות את הZaino Z5? באייבי לא קיים.

תודה מראש!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
יש לי את שני החומרים הנ"ל. התכשיר לעור הוא טוב מאוד. הוא לא מנקה אלא נותן ציפוי חלבי לעור והעור מרגיש כמו חדש ונעים למגע. ה-SWIRL-X הוא די מיותר לדעתי. הוא בקושי (ואם בכלל) מוריד SWIRLS - תקשיב לעצתי, וותר עליו.

לגבי ה-Z-5, אשמח לדעת מאיפה ניתן להזמין במחיר שפוי.

לא מדוייק - SWRIL X מיועד יותר לשימוש על מכונה. נכון שהם מפרסמים שאפשר גם ידנית אבל מכונה תעשה עבודה במקום שידני נכשל. תלוי מאוד גם עם איזה PAD משתשמשים במכונה, או יותר נכון אם הצבע של הרכב קשה או רך.

ברכב שלי היו המון המון המון SWRILS שירדו עם חומר הרבה פחות אגרסיבי!!! ועם פד של פוליש ולא של CUTTING

החומר הכי חזק של MEGUIARS הוא M105 ואבל גם הוא עם פד הכי אגרסיבי (חוץ פד צמר) מצריך קצת עבודה כדי להוריד SWIRLS (תלוי ברכב)

ההבדל האמיתי הוא שSWIRLX או ה - M105 באמת באמת מורידים SWIRLS

עוד מוצר מומלץ יכול להיות ULTIMATE COMPOUND ואחריו הברקה עם Ultimate POLISH שניהם של MEGUIARS

ממליץ רק על מכונה DUAL ACTION כדי להמנע מנזקים (בקלות ניתן לשרוף צבע)

ואגב.. אין בארץ מכונות DA... (חוץ מאחת מאוד יקרה של FESTOOL בסביבות 1500ש"ח)

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם
חפש בגוגל Meguiar's Detailer ותמצא את הליין שלהם.

נו מה, ברור שיש באתר שלהם אבל הרעיון בפורום זה לקבל עצות על סמך ניסיון.

הרי כל חברה תרשום שהמוצר הספציפי מתוצרתה הוא הכי טוב מסוגו וכו' וכו'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ממליץ רק על מכונה DUAL ACTION כדי להמנע מנזקים (בקלות ניתן לשרוף צבע)

ואגב.. אין בארץ מכונות DA... (חוץ מאחת מאוד יקרה של FESTOOL בסביבות 1500ש"ח)

איתי איזה מכונה יש לך, אני חושב לקנות את הDAS-6 הרגילה ואולי את הPRO

• תוכן חדש...