Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם יש לך מקום לשים את זה אז מי עדן או נביעות (תלוי במים המועדפים עליך, אני מעדיף מי עדן). אם זה למשרד ואתה לא רוצה להצטייר כקמצן, ודווקא כ"לארג'" אל תשים תמי 4 בכל מקרה.

פורסם

במשרד החלטנו להמשיך עם מי עדן (דווקא בגרוס יש רק תמי4, שבשל הטעם תמיד תהיתי אם מישהו אי פעם החליף לו מסנן...). זה לבית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גדול :-)

לבית, אם יש לך מקום לדעתי רק מי עדן (יש להם מכשיר נדיר שלפעמים מביאים כמה יחידות שנחטפות מיד, שיש בו ברז שלישי לסודה.. תברר אם יש להם)

פורסם

היה לאמא שלי מתקן של נביעות עד לא מזמן, עד שהצלחנו לשכנע אותה להעיף את הדראק הזה מהבית שלה.

על פניו זה נשמע נחמד וסוכני המכירות של החברות יודעים איך לבלבל אותך יפה עם המספרים ככה שלא תבין כמה בעצם אתה משלם על ליטר מים, ובעיקר כמה המתקן הזה יקר יותר ממים מינרליים בסופר או ממטהר מים ביתי. חוץ מזה, יש את הקטע המעצבן של אחסנת הגלונים המלאים, ואז הריקים. חוק מרפי, תמיד ביום החלוקה תצא מוקדם בבוקר לעבודה ותשכח להוציא את הגלונים הריקים. בערב תגלה שעכשיו יש לך מחסן קטן של גלוני מים שתופס לך חצי מהמרפסת מטבח. חוץ מזה שצריך להתקשר אליהם כמה ימים לפני החלוקה, אחרת הם יניחו שאתה צריך הרבה גלונים, כשהמרפסת שלך בכלל מלאה בגלונים מלפני חודשיים ובכלל חורף עכשיו, אז שותים פחות.

בקיצור, פעם בשבוע אנחנו מעלים הביתה שישייה של מים (6 שקלים לשישייה של בקבוקי 2 ליטר אצל רמי לוי) ורביעיית סודה (4 ומשהו שקלים, גם אצל רמי לוי) ובא לציון גואל ולמתקן המעצבן פח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה הקשר?

ההודעה שלי מדברת על ניסיון אישי עם מתקן של נביעות.

פותח השרשור מתלבט בין מתקן של מי עדן למתקן של נביעות.

הקשר מודגש.

ואם יש לו בית פרטי?

אז שיזמין אותנו לעשות על האש.

ואם יש לו מרפסת גדולה?

אז שיגדל נענע ולואיזה באדניות.

ואם הוא אוהב לישון על בקבוקים ריקים ?

אז שיגש לפסיכיאטר טוב. אולי אפשר לארגן לו הנחה קבוצתית, עם עוד כמה חברים מהפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בית פרטי בת"א זה עדיין מחוץ להישג ידי, אבל אני באמת אוהב לישון על בקבוקים ריקים ;-)

אצלנו אשתי והילד שותים הרבה מים, ולכן נושא הבקבוקים מתחיל לעלות על העצבים. מה גם שתמיד יש איזה ארבעה פתוחים בבית.

האם יש הבדל באיכות המים? (אני לא מדבר על טעם)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אצלי בעבודה מתקן נביעות + 5 כדים בחודש יוצא להם 140 ש"ח וגם נתנו להם מתנה על ההצטרפות - איזה 20 בקבוקים קטנים של מים בטעמים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בתור אחד שהיה לו מתקן מי עדן למעלה מעשור: תמי 4.

כ"כ הרבה יותר נוח ממתקן מים מינרליים ואתה לא תרגיש הבדל (אלא אם אתה אנין טעם באופן מיוחד ו\או פסיכולוגית קשה לך עם העובדה שאתה שותה מי ברז כמו אחרון האיכרים הפיאודלים קשי היום).

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

בהתחלה היו מי-עדן.

בשלב מסויים התחיל טעם לוואי נוראי מהמי עדן, וביקשנו להחליף את המתקן והבקבוקים. עשו לנו ת'מוות, ובסוף החליפו. הטעם המגעיל נשאר. עברנו לנביעות. אין טעמי לוואי.

כשהמים תקינים - אני לא מסוגל להבדיל ביניהם.

כשהיה תמי 4, הם התעקשו שנעשה אצלהם מנוי שנתי לפילטר ולנורת UV. שורה תחתונה אתה קונה מהם פילטרים ונורה במחיר מופקע.

כולם - מוכרים לך מים, במחיר מופקע בלי הצדקה.

אפילו המים של נובה שמוכרים בבקבוקים הם מי ברז מסוננים. תקרא את התווית. לא מי מעיינות ולא נעליים.

דווקא המים של שופרסל - אם תקרא את התווית, תראה שהם מגיעים ממעיין בצפון איטליה. השמועה אומרת שהם בדיוק בצד השני של ההר בו ממלאים את סאן-בנדטו. לא בדקתי.

בשיא הרצינות - אנחנו קונים מים במחיר מטורף כאשר המים הזורמים לנו בברזים הם באיכות מצויינת. אפשר להוסיף סנן בכניסה הראשית, ולהנות ממים עם פחות אבנית.

אם זה היה תלוי בי - הייתי שותה מי ברז. זה לא תלוי בי, יש הנהלת בית, שמקבלת החלטות פה אחד (הפה שלה).

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם כבר אתה אתה עושה סקר תוסיף עוד כמה אופציות:

אלקטרה

http://water.electrabar.co.il/index.php?BC=12992&From=GOOGLE&gclid=CIG_4siGuKoCFUch3wodujTu7Q

פאוזה עם/בלי סודה

http://pauza.co.il/water_uno_soda.aspx

בנוסף, בראשון לציון ליד קניון הזהב יש חנות שמוכרת מגוון מתקני מים + פילטרים תחליפיים לתמי 4. סביב 1000 שח למתקן.

הבעיה עם כל המתקנים הללו זאת השמירה על ההגיינה. למיטב ידיעתי אין בארץ חוק שמחייב אותם לבצע סניטיזציה תקופתית בניגוד לאירופה שם בחלק מהמדינות החברה חייבת להגיע אליך הביתה אחת ל3-4 חודשים ולבצע חיטוי.

אחרי התלבטויות ארוכות בין בחירה במתקן מים מינרלים/בר מים מסוננים לשיש/סחיבת שישיות מהסופר הפיתרון שלי הוא לקרר מים מסוננים מהבריטה בבקבוקי זכוכית. המים טעימים, לא צריך לסחוב שישיות ולהעמיד מתקנים מגושמים וזוללי חשמל במטבח.

מדובר על משפחה בת 3 נפשות.

והערה נוספת - הסיפור של הסודה הזוי בארץ. רק המתקן של פאוזה נמכר עם סודה וגם הוא מיועד לשוק העסקי.

ממש לא ברור.

פורסם
בהתחלה היו מי-עדן.

בשלב מסויים התחיל טעם לוואי נוראי מהמי עדן, וביקשנו להחליף את המתקן והבקבוקים. עשו לנו ת'מוות, ובסוף החליפו. הטעם המגעיל נשאר.

בדיוק אותו סיפור היה אצלי, בהתחלה המיים היו מצויינים, לאחר תקופה התחיל טעם לוואי, החליפו בקבוקים, החליפו ברזים, החליפו מתקן - הטעם נשאר.

החזרתי את המתקן וחזרתי לבקבוקים.

זה יוצא בערך חצי מחיר ממחיר המיים במתקן, לא כולל צריכת החשמל שלו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לחבר היה את הסיפור עם הטעם לוואי במי עדן. הוא מסביר את זה בכך שהם לא מקפידים לאחסן את הכדים במקומות מוצלים, והפלסטיק משחרר חומר למים כשהוא מתחמם בשמש.

בגלל זה גם הוא עבר לנביעות.

אצלנו בבית רק בקבוקים של עין גדי, כל עוד אין מדרגות זה לא מפריע לסחוב קצת שישיות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...