Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סחבתי כמה שנים את השישיות לקומה שלישית בלי מעלית, מה יש ?

אנשים נהיו מפונקים לגמריי :twisted:

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בעד תמי4 או מכשיר דומה מכמה סיבות:

1. אין לך שום בקרה על איכות המים במיכלים. אתה אןלי יודע מה היה מצבם בעת האריזה אבל בקבוק שקוף בשילוב מים לא מחוטאים זה נשמע כמו גן עדן לטפילים.

2. המים המינרליים מגיעים מאותם המאגרים של מקורות אז למה לשלם יותר?

3. ההתעסקות עם הזמנת בקבוקים, אחסונם והנפתם מתישה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי בבית, כבר כמה שנים טובות, נביעות.

מרוב שהתרגלתי למים של נביעות, הטעם של מי עדן מרגיש לי קצת מוזר ( "כולה" מים, כנראה שהפסיכולוגיה פה עובדת לא רע).

בכל מקרה, אני מאוד מרוצה מהשירות.

פורסם

אני ממליץ על תמי 4

1 נמאס לך לסחוב

2 משפחתך צרכנית מים גדולה אז זה בסוף משתלם יותר מבקבוקים

3 פיצר נחמד שממלא לך בדיוק כוס בלחיצה אחת

4 יש לך מיים חמים וקרים כל היממה בלי הצורך לקרר בקבוקים או להרתיח מים בקומקום או להחליף בקבקוק של 20 ליטר על מתקן

5 מאוד נח שיש אורחים, אף פעם לא נגמרים המיים הקרים שצריך להכניס מראש בקבוקים למקרר

6 בישול במיים מטוהרים נשמע יותר נחמד ממי ברז

7 יותר מקום במקרר כי אין בקבוקים במקרר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
קיבלתי הצעות לא רעות ממי-עדן ומנביעות.

יש איזו עדיפות בין מי מהם?

אם אני זוכר נכון, היו רכבים שפסלת בעבר בגלל בעיות גב??

אם זה המצב, עשה לעצמך טובה וותר על התענוג של לסחוב בקבוק של 18 ליטר למתקן כל כמה ימים. תחשוב שאתה בדיוק כמו בפרסומות של מי עדן בטלוויזיה, רק עם כרס וכפכפים.

לי יש מתקן של מי עדן, וגם בלי בעיות גב, בהחלט יש ימים שאני מקלל את האמ-אמא של האיש מכירות ששיכנע אותי.

דווקא לטעם לוואי של המים אני מכור. סוג של ארומה.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

יש היום מתקנים עם מיכלים שגם אשתי יכולה להרים, של 11 ליטר.

תמי4 מאוד יקר, לא? (עולה עמו יותר משנתיים של מתקן מים)

גם אני בעד לשתות מי ברז (מה שלא הורג, מחסן), אבל כאמור לא אני מחליט בבית בנושא זה. בטח לא כשהיא בהריון...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי מבחינת הטעם מי עדן עדיף בהרבה (למרות שאני לא מכיר את אותם טעמי לוואי שאנשים חוו).

בקבוק של 11 ליטר כבר צריך להחליף פעם ביומיים-שלושה, זה לא קצת מעיק?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

כאבא לפעוטה התמי 4 עשה לנו את החיים הרבה יותר נוחים.

לא צריך להרתיח מים המיוחד וכו'.

אומנם המכשיר לא זול אבל אין לוגיסטיקה והכל נגיש.

וכמו שאמרתי, כשיש תינוקות בבית זה פשוט מציל!

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
יש היום מתקנים עם מיכלים שגם אשתי יכולה להרים, של 11 ליטר.

תמי4 מאוד יקר, לא? (עולה עמו יותר משנתיים של מתקן מים)

גם אני בעד לשתות מי ברז (מה שלא הורג, מחסן), אבל כאמור לא אני מחליט בבית בנושא זה. בטח לא כשהיא בהריון...

אני לא יודע מה ההגדרה שלך ליקר אבל אצלי השגתי דיל של 103 שקלים לחודש ,כולל שירות מלא וסננים ומנורות לשלוש שנים,חבר פורום אחר שהתייעץ איתי על הדיל, הצליח לקבל הצעה של 110 שקלים שזה גם כן לא נורא,נראה לי שנביעות ומי עדן יותר יקר בחודשי.

בגדול עד לפני התמי 4 הייתי מרים 2 שישיות בשבוע בקניה שזה לא היה ביג דיל,מבחינתי כל המים אותו דבר,גם בברז אבל כמו שכבר רשמו כאן,בבית בדרך כלל יש זכות וטו למישהו וזה לא לנו:lol:

נ.ב

כמו שעידן וGSI רשמו, גם לנו זה עשה חיים יותר קלים,גם עם תינוקת,גם עם הרתחה וקירור של מים כל הזמן,וגם התחשבות בשרירי הידיים שלי כאשר אני מרים את השישיות.

בגדול אני ממליץ על תמי 4.

פורסם

טיפ קטן של מומחה גדול (רמז: זה לא אני, אבל מישהו שאני מכיר שעובד בזה, שהוא במקרה חבר ילדות שלי):

תמי4, אלקטרה, זבינאמו ענבים, הכל אותו הדרעק.

באר מים זה טוב אך ורק בתור המוצר הסופי, אחרי שהמים עברו דרך מערכת סינון נורמאלית. אתם לא תאמינו מה אתם שותים, רבותיי. אני לא האמנתי עד שהראו לי בעצמי.

הדבר המומלץ לעשות זה לקנות מערכת טיהור מים, אוסמוזה הפוכה או ללא אוסמוזה, שמתחברת ישירות למים שבברז, ומסננת בין היתר אבנית, כלור, מתכות קשות (טרם נבדק מחקרית. מעניין למה.) ושאר חולרות ומריעין בישין שיש פה במים בישראל.

אז, רק אז, אפשר לחשוב בכיף על באר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז,כנראה לא הפנמת עדיין,לנו הגברים,הכל ידוע,הבעיה זאת הצלע הנשית בבית שמושפעת מכל פלוץ בעיתון\TV\אינטרנט\חברה מעצבנת שאומרת משהו שלילי על המים בברז,אני מאמין שלרובנו אין שום בעיה לשתות ישירות מהברז בלי שום סינון בדיוק כפי ששתיתי בתור ילד,וכפי שהורי שתו בתור ילדים וכפי שסבי וסבתי שתו בתור ילדים,האמן לי שלא קרה להם ולי כלום מזה.

נ.ב

אשתי לא מושפעת מכל פלוץ בעיתון\TV\אינטרנט\חברה מעצבנת שאומרת משהו שלילי על המים בברז.

פורסם
אשתי לא מושפעת מכל פלוץ בעיתון\TV\אינטרנט\חברה מעצבנת שאומרת משהו שלילי על המים בברז.

גם אישתי לא, רק מהיוסופים הקשים במיוחד של אחרי החמין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
אתם לא תאמינו מה אתם שותים, רבותיי. אני לא האמנתי עד שהראו לי בעצמי.

.

מה הראו לך? שמו אנודה וקתודה במים ובהזרמת חשמל הם הפכו לשחורים ומגעילים כי כל הלכלוך נחשף?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...