Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באר מים זה טוב אך ורק בתור המוצר הסופי, אחרי שהמים עברו דרך מערכת סינון נורמאלית. אתם לא תאמינו מה אתם שותים, רבותיי. אני לא האמנתי עד שהראו לי בעצמי.

בריאותית, אתה יכול לשתות מים מהברז. אין עם זה שום בעיה, גם אם איש המכירות הראה לך דברים.

בריאותית, כל הפתרונות טובים ובריאים, אם ההתקנה הביתית (לא חשוב איזו) נקייה ומתחוזקת. אחרת רב הזיהומים יושבים לך במתקן/סנן.

אישית, מפריע לי הטעם של הכלור, בייחוד בקפה. נוח לי עם תמי 4, אז זה מה שיש לי.

קנה מה שזול/נוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי בבית, כבר כמה שנים טובות, נביעות.

מרוב שהתרגלתי למים של נביעות, הטעם של מי עדן מרגיש לי קצת מוזר ( "כולה" מים, כנראה שהפסיכולוגיה פה עובדת לא רע).

בכל מקרה, אני מאוד מרוצה מהשירות.

זה לא פסיכולוגי. נביעות מר יותר ממי-עדן. גם אני מודע לזה. אני גם מבדיל בין הקולות השונות, אבל נעזוב את זה.

לדעתי מבחינת הטעם מי עדן עדיף בהרבה (למרות שאני לא מכיר את אותם טעמי לוואי שאנשים חוו).

גם לי.

ברווז,כנראה לא הפנמת עדיין,לנו הגברים,הכל ידוע,הבעיה זאת הצלע הנשית בבית שמושפעת מכל פלוץ בעיתון\TV\אינטרנט\חברה מעצבנת שאומרת משהו שלילי על המים בברז,אני מאמין שלרובנו אין שום בעיה לשתות ישירות מהברז בלי שום סינון בדיוק כפי ששתיתי בתור ילד,וכפי שהורי שתו בתור ילדים וכפי שסבי וסבתי שתו בתור ילדים,האמן לי שלא קרה להם ולי כלום מזה.

נ.ב

אשתי לא מושפעת מכל פלוץ בעיתון\TV\אינטרנט\חברה מעצבנת שאומרת משהו שלילי על המים בברז.

גם אישתי לא, רק מהיוסופים הקשים במיוחד של אחרי החמין.

עידן

מיכאל- אנא, אל תיעלב מהניסוח הבא של דבריי. אני לא בא במטרה להעליב, זה פשוט נשמע מזלזל בראשי כשאני חושב על זה. :arrow:

אתה צודק, שכל גבר-גבר חושב מעצמו מה הוא יודע ומה הוא יכול. אז מה? זה אומר שמה שכתבתי קודם זה טעות? אתה מתאר לעצמך מה יש במים שאתה שותה?!

כשאתה שתית מים מהברז בתור ילד (וגם אני, אגב), והוריך, וכלל משפחתך המורחבת שיהיו בריאים, מצב הכינרת היה הרבה יותר טוב ממה שהוא היום- הרבה יותר מים בפנים, הרבה פחות דרעק בפנים, וצנרת יותר נקייה.

אני רוצה להעיד על עצמי מספר דברים.

1) אני לא שותה מי ברז. שתיתי לפני שנים רבות אך לא עוד. כיום אני שותה דווקא סודה (אין קשר כל כך לשירשור הזה).

אם הייתי צריך לשתות מי ברז, הייתי קונה מערכת טיהור נורמאלית, מכייוון שאני רואה את התוצאות של מה אני שותה בפינג'ן של המים לקפה.

2) הפינג'אן של המים לקפה מלא באבנית ובשאר דרעק. מה שמעיד על איכות המים. והוא מתמלא באבנית שוב תוך פחות מחודש מיום הניקוי.

3) מה שאמרתי לא נובע מניסיון מכירה של איש מכירות, אלא של חבר וותיק שלא ניסה למכור לי כלום- סתם, דיבר על העבודה, והראה לי דבר או שניים. תהיו סקפטיים כמה שאתם רוצים, אינ אישית אקנה ברגע שאוכל מתקן לטיהור (אני עדיין שותה קפה שחור ומשתמש במים לבישול...). בהמשך ישיר לשירשור על מעמד הביניים, אני מצהיר שבבאר אין לי צורך, אבל במערכת, חד משמעית, ללא וויכוח ועוררין, יש.

מי שרוצה יכול לא להסכים איתי ולהתווכח לגבי סעיף 3. אני לא מעוניין להרחיב בדיבור יותר מזה. מי שאישתו בהריון, או עם תינוק בבית, אני מבקש שיילך לקנות מערכת טיהור, בנוסף או ללא בר.

מעבר לכך, מי שרוצה לשתות מי ברז, שייהנה.

מה הראו לך? שמו אנודה וקתודה במים ובהזרמת חשמל הם הפכו לשחורים ומגעילים כי כל הלכלוך נחשף?

ניטש, כתבתי כבר למעלה. לא ניסו למכור לי כלום. את הקטע הזה שתיארת לא ראיתי בכלל, ולא שמעתי שמשתמשים בו אפילו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אל תדאג ידידי ,לא נעלב בכלל.

אני גם לא מבין ממה הסקת שרשמתי שאתה טועה במשהו,אני יודע פחות או יותר מה יש במי הברז שלנו וזה עדיין לא מפריע לי(כבר רשמתי,גבר גבר),אם כבר דאגות,אני מאמין שיותר קריטי לדאוג לאיכות האויר שאתה נושם,כמות הח@א שיש באוכל שלנו והסיכוי שיקרה לך משהו בתאונת דרכים,גבוה יותר מכל סיכון אחר שתעלה על דעתך,מים מהברז זה כרגע בתחתית הדאגות שלי.

פורסם
אני מאמין שיותר קריטי לדאוג לאיכות האויר שאתה נושם,כמות הח@א שיש באוכל שלנו והסיכוי שיקרה לך משהו בתאונת דרכים,גבוה יותר מכל סיכון אחר שתעלה על דעתך

ולמה להוסיף על כל זה גם מי ברז מישראל?...:lol: :lol: :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מי הברז בישראל בטוחים לחלוטין לשתיה והבעיה היחידה איתם (בעיני אנשים מסויימים) היא הטעם.

לגבי אבנית - רעה מאוד לגופי חימום במכונות כביסה קומקומים ודוודים, אבל אין בה שום נזק בריאותי. זה סידן.

לגבי הטעם - אני אישית שותה מי ברז לאחר שקוררו במקרר, ואז הטעם בסדר גמור.

זוגתי שותה מים מינרליים מבקבוקים (בגלל הטעם), בד"כ עין גדי כי הם הכי זולים (רק פי 120 יותר יקרים ממים מהברז), אבל אם יש מבצע אז לא אכפת לה נביעות או מי עדן.

ואגב, לגבי ילדים - ידידה שלי דווקא קיבלה המלצה מהרופא שלה להשתמש רק במי ברז (אפשרי אחרי סינון או תמי4 או מה שלא יהיה) ולא מים מינרליים עבור התינוקת, כי מי ברז מתוספים בפלואוריד להגנה על השיניים ומים מינרליים - לא.

אז אפשר אפילו להגיד שמהיבטים מסויימים מי ברז יותר בריאים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עין גדי אולי הכי זולים, אבל הטעם שלהם מזעזע לדעתי, חוץ מזה שיש לי התנגדות עמוקה למי שמייבש את אחד המעיינות היפים בארץ.

מה חתימה? תתפשטי!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לגבי הטעם - אני אישית שותה מי ברז לאחר שקוררו במקרר, ואז הטעם בסדר גמור.

אני מקווה בשבילך שאתה לא צרפתי :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ולמה להוסיף על כל זה גם מי ברז מישראל?...:lol: :lol: :lol:

אני שוב חוזר על המנגינה,אין לי שום בעיה לשתות את מי הברז(ואפילו מדי פעם כאשר אני כבר ליד הכיור ובא לי שלוק,אני מצמיד את הפה לפיית הברז),אין לי שום בעיה עם טעמם ואני לא חושב שיש בהם בעיה בריאותית כלשהיא,מבחינתי זאת לא סיבה להיות מוטרד.

נ.ב

בראשון לציון איפה שאני גר,לדעתי יש מקורות מים משלה ולא משתמשים במי המוביל הארצי אבל אולי אני טועה.

פורסם

לי יש תמי 4 .

היה לנו הרבה שנים מי עדן עד שהבנתי שהם גבו מאיתנו הרבה מעבר למה שצריך ועזבנו אותם.

למי שאומר שזה רק מים מדבר שטויות , מים של הברז מגעילים ברמות . לעבוד כל היום וגם לסחוב בקבוקים פעם למעלה ,פעם למעטה לא ממש נחמד .

מה לגבי כל הזבל שזה מייצר? אני אישית מאוד נהנה מהקלות והפשטות של הדבר . רוצה מים קרים =יש לך , רוצה חמים = יש לך .

אני לא משלם על מים אלא על נוחות . כמו כן כל ההתעסקות עם הבקבוקים של מי עדן ונביעות נראת לי הזויה היום .

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
לי יש תמי 4 .

היה לנו הרבה שנים מי עדן עד שהבנתי שהם גבו מאיתנו הרבה מעבר למה שצריך ועזבנו אותם.

למי שאומר שזה רק מים מדבר שטויות , מים של הברז מגעילים ברמות . לעבוד כל היום וגם לסחוב בקבוקים פעם למעלה ,פעם למעטה לא ממש נחמד .

מה לגבי כל הזבל שזה מייצר? אני אישית מאוד נהנה מהקלות והפשטות של הדבר . רוצה מים קרים =יש לך , רוצה חמים = יש לך .

אני לא משלם על מים אלא על נוחות . כמו כן כל ההתעסקות עם הבקבוקים של מי עדן ונביעות נראת לי הזויה היום .

במידה ולא קראת את כל השרשור ,לי אישית יש תמי 4 בבית וגם ציינתי שיש בזה מידה רבה של נוחות.

לגבי המשפט המודגש,אני מניח שהוא כוון גם אלי אז אני אגיב בקטנה,מכיוון שדעה וטעם של כל אחד יכולה להיות שונה,לבטל את השני במשפט כמו "מדבר שטויות" זה לא ממש פוליטיקלי קורקט.

שיהיה שבוע טוב לכולם.

פורסם

לא מכוון אלייך ולא נעליים, דעתי אישית בלבד .

איך זה רק מים אם מוכרים לך מכשיר עם המים ואתה משלם על המכשיר.

זה כמו להגיד על הממיר של יס מקס שזה רק ערוץ 2.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

כשאתה שתית מים מהברז בתור ילד (וגם אני, אגב), והוריך, וכלל משפחתך המורחבת שיהיו בריאים, מצב הכינרת היה הרבה יותר טוב ממה שהוא היום- הרבה יותר מים בפנים, הרבה פחות דרעק בפנים, וצנרת יותר נקייה.

זה לא נכון.

3) מה שאמרתי לא נובע מניסיון מכירה של איש מכירות, אלא של חבר וותיק שלא ניסה למכור לי כלום- סתם, דיבר על העבודה,

עזוב.

בחנתי בזמנו השקעה בחברה שמתמחה בטיהור מים (בין היתר לשתייה באיזורי אסון).

למדתי קצת את הנושא.

אתה יכול לכתוב עד מחר "ללא עוררין" ואפילו "חד משמעית" זה עדיין שטויות שאיש מכירות דחף לך. אין שום בעיה בריאותית עם מי ברז בישראל. יש בעיה בריאותית עם מתקני מים שונים ומערכות סינון לא מתוחזקות ברמה הרבה יותר קשה, מבחינת זיהומים בקטריאלים.

אתה תמיד עושה רושם של אדם משכיל שמפעיל את הראש, תחזור עם עובדות, לא עם הצהרות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לגבי איכות מי הברז אין שום בעייה בריאותית איתם והם באיכות טןבה מאוד. הם נבדקים גם מספר פעמים ביום להבטחת איכותם.

לעומתם המים המינרליים הם מים שנבדקים רק במפעל ובגלל שהם לא עוברים שום חיטוי ובקבוק הפלסטיק לא אטום לחלוטין אתה לא יודע מה איכות המים שאתה באמת שותה.

אישית יש לי תמי 4 בבית ובר מים עם סנן גס במשרד ושניהם רק מטעמי נוחות.

גילו נאות:אני עובד בתחום המים וחבר במספר ועדות תקינה בתחום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לא מכוון אלייך ולא נעליים, דעתי אישית בלבד .

איך זה רק מים אם מוכרים לך מכשיר עם המים ואתה משלם על המכשיר.

זה כמו להגיד על הממיר של יס מקס שזה רק ערוץ 2.

בוקר טוב.

לא הבנתי מה רצית להגיד אבל זה לא באמת משנה לי.

זאת אולי דעה אישית אבל דעה שמבטלת דעות אחרות ברגע שאמרת למישהו אחר "מדבר שטויות",אבל עזוב גם גם את זה.

שכל אחד יעשה מה שטוב לו.

פורסם

כולם - מוכרים לך מים, במחיר מופקע בלי הצדקה.

אפילו המים של נובה שמוכרים בבקבוקים הם מי ברז מסוננים. תקרא את התווית. לא מי מעיינות ולא נעליים.

בשיא הרצינות - אנחנו קונים מים במחיר מטורף כאשר המים הזורמים לנו בברזים הם באיכות מצויינת. אפשר להוסיף סנן בכניסה הראשית, ולהנות ממים עם פחות אבנית.

אם זה היה תלוי בי - הייתי שותה מי ברז. זה לא תלוי בי, יש הנהלת בית, שמקבלת החלטות פה אחד (הפה שלה).

+1

אני שותה מי ברז, אשתי שותה מים מינרליים (מה שהכי זול בסופר באותו היום והוא לא עין גדי). במשרד יש לנו מתקן של מי עדן שהתחיל לאחרונה להיות מגעיל.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...