Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi TT שנת 2000 או 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חופש גדול? חופש גדול? חופש גדול?

מעניין אם השרשיר הזה ייגמר ברכישה של פולו 99 :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה זה כדאי או לא כדאי ? ממשכורת של 4000 ש"ח בחודש - לא כדאי.

אחזקה יקרה, ביטוחים יקרים גם כן (אפילו מאוד לנהג חדש).

שווה לרכוש - אם אתה מחפש רכב פוזה ספורטיבי, והפרוטה מצוייה בכיסך - אז כן (ובתלות במצב הרכב, ומחירו ביחס למחירון).

סגרנו על פולו ? (99' החבר'ה אומרים. הכי טוב).

alfa 156 2.5.

פורסם

סליחה שלא ננתי יותר פרטים

חחחחחחחחחחחחחח

יש לי פיג'ו 206CC 2003 ובא לי להתפנק על רכב יותר רציני

אאודי TT

ככה 2000 או 2001

אז השאלה בהשוואה לפ'יגו העלויות ברור יותר יקרות

אבל עד כמה

פורסם

עד כמה? הרבה..

אאודי זה לא פיג'ו. צפה לעליה בתצורכת הדלק - בשלב ראשון וגם בביטוח בשלב שני.

בנוסף, כל תקלה או טיפול יעלה לך הרבה. לא מדובר ברכב נפוץ במיוחד ובכל זאת מדובר באאודי

פורסם

כמות ההמידע המטה פה היא אסטרונומית.

במידה ואתה רוצה לדעת השוואה של צריכת הדלק ציין האם יש לך מנוע 2.0 או 1.6 ואם יש לך את המנוע הקטן האם זה גיר ידני או אוטומטי.

בכלליות, הביטוח ככל הנראה יהיה יקר יותר (גם לא בטוח כי שמעתי על הצעות לCC שחשבתי שזה מס' טלפון ולא מחיר הביטוח)

עלויות הטיפולים הקטנים יהיו דומות מאוד, טיפולים גדולים יהיו בערך 10% יותר ממה שאתה רגיל היום כל עוד אתה לא מטפל במורשה אלא במוסך מתמחה.

רוב החלפים זהים לשאר מנועי ה20VT של הקבוצה וישנם חלפים תחלופיים זולים וטובים יותר מהמקוריים.

חלקי פח יקרים ונדירים בTT, לא נעים בכלל להיכנס למצב הזה.

בסך הכל עלויות האחזקה לא זולות בכלל אבל חוץ מהטסט והביטוח שיקרים טיפולים שוטפים ודלק (בנסיעה רגועה) סבירים לחלוטין.

לגבי תקלות, כל אחד והמזל שלו :wink:

פורסם

תודה רבה על המידע

תראה יש לי CC מנוע 1600 אוטומט

ה-TT ששמתי עליה עין היא 1800 ידני

לא נראה לי הבדל כזה גדול בדלק

ההבדל אמור להיות בביטוח ובטיפולים

הקטע ב-CC זה הגג

שם תקלה רצינית זו בעיה יקרה

לעומת זאת האאודי גם לא זולה במיוחד בדברים האלו

אני באמת בספק אם כדאי לי להכניס את עצמי לזה

למרות שאני מאוד אוהב TT ותמיד רציתי אחת :-D