Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב צריך לשרת אותי כשנה עד לשירות הצבאי

יש לי לפחות שנה להיות איתו.

שיהיה ידני,צריכת דלק סבירה 1:12 לפחות, לא אכפת לי שיהיה 3 דלתות ואפילו מעדיף,שיהיה כוח ושלא יאכזב..

25 אלף בלי חריגות.

תודה לעוזרים.

פורסם

חבל על הכסף שלך. קנה רכב ב 10k הכי אמין ושמור שתמצא כך שבעוד שנה לא תפסיד 5 אלף לפחות.

מבין את הרצון לרכב טיפה יותר רציני אבל עם הכסף שתחסוך עכשיו תוכל ''להתפרע'' אחרי השחרור עם החלום שלך.

אל תתייחס לנאמר לעיל אם ההורים קונים לך.

פורסם
חבל על הכסף שלך. קנה רכב ב 10k הכי אמין ושמור שתמצא כך שבעוד שנה לא תפסיד 5 אלף לפחות.

מבין את הרצון לרכב טיפה יותר רציני אבל עם הכסף שתחסוך עכשיו תוכל ''להתפרע'' אחרי השחרור עם החלום שלך.

אל תתייחס לנאמר לעיל אם ההורים קונים לך.

ההורים קונים.

פורסם
פולו 16v דגם ספורט 1400 סמ"ק 100 כ"ס

עם אתה מעוניין אני מוכר את שלי.

אשמח אם תשלח לי קצת יותר פרטים ותמונות

פורסם

אז מה אם ההורים קונים, אז תחסוך להם כסף מה רע? הם גם ככה עובדים קשה בישבילך יהיה נחמד אם תצמצם בהוצאות.

מקסימום את היתרה תשימו בצד לדלק, ביטוחים וטיפולים שזה יותר חשוב מהרכב עצמו.

אני אישית הייתי ממליץ על סופר לאנסר ידנית, רכב עם הרבה כוח (16v) בסביבות ה110 כ"ס למנוע 1600.

כנ"ל ניסן סאני הזרקה שהיא גם בסביבות ה108 כ"ס, רכבים מאוד אמינים וחסכוניים...

גם רכבי משפחה שלא יאכזבו מבחינת נוחות ואיבזור לבחור צעיר שכמותך.

כמובן שאפשר לגלוש לכיוון הסיוויק של הונדה אם אתה ממש רוצה שזה כבר ב20+ למכוניות משנים מתקדמות יחסית (1996++)

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
  • תוכן חדש...