Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לירושליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם כבר בילבלתם לי את הבייצ***.

אני מגיע רמלה וכפי שאני יודע כדי לי לנסוע דרך מודיעין ומשם ל 443 נכון ?

זריז אני צריך לצאת כבר :)

בכל יום שהאוטו נוסע יורדת ההסתברות שהוא ייסע מחר

פורסם
אינטליגנט , אתה יודע מהיכן הוא מגיע?

אם זה מוסיף לו 30 ק"מ , זה גם הכי טוב ? :mad:

ידוע שזה מוסיף,אבל אם תטרח להסתכל בהודעה שלו הוא ציין שלא איכפת לו אם הכביש יותר ארוך או מפחיד העיקר שהעליות מתונות.

נ.ב. אני מודע לזה שאני אינטליגנט,ואין צורך להתעצבן.

תודה ויום טוב. 8)

פורסם
רחלי , הבחור רוצה כביש עם עליות מתונות ואת שולחת אותו לכביש 44?? העלייה מצומת נחשון עד ?קיבוץ הראל מתונה בשבילך ? או העלייה ממושב תרום עד יער הנשיא ??

ומה אח"כ ? לעלות דרך כסלון ? או את העלייה עד למושב מסילת ציון ? ובסוף הוא מגיע לכביש מס. 1 , ?היישר אל העלייה לשער הגיא... :? חוץ מזה , מה מעניין בו? ?

עוד דבר - אני מאוד אשמח אם תראי לי ולוא חיבור אחד ויחיד בין כביש 44 לכביש 443...טרם זכיתי ?להכיר.?

צודק. טעות שלי.

יש חיבור בין כביש 44 לכביש 1, באמצעות צומת נחשון וכביש 3, אך לא לכביש 443.

חלי

פיג'ו 206 1.6 2006

פורסם

באותה הזדמנות רציתי לדעת על כביש אחר...

אם עולים עליו מגיעים לכיוון אורנית, והוא לא כ"כ בטוח מבחינה בטחונית אבל גם ממש כייף לנסוע עליו מישהו מכיר אולי איזה מספר הכביש הזה?

Honda hornet 600

פורסם

אם עולים עליו מגיעים לכיוון אורנית, והוא לא כ"כ בטוח מבחינה בטחונית אבל גם ממש כייף לנסוע עליו מישהו מכיר אולי איזה מספר הכביש הזה?

443 :!:

Honda XR250L 1995

Honda Civic coupe 1995

פורסם

ממש לא.

443 הוא בין צומת גינתון (בן שמן) לעטרות (צפ' י-ם).

אורנית נמצאת טיפה צפונית לכביש מס. 5.

אסי - תפרט קצת יותר. מאיפה עולים ,לאיזה כיוון נוסעים , מי אמר למי , נמק ומחק את המיותר.

פורסם
מה כולם נהיו פה מפות ומקשים עליו את החיים,כמו שקספר אמר בהתחלה, הכי טוב כביש 4-4-3 ,שממנו אתה משתלב לבגין צפון העליות ממש מתונות נסעתי שם כל יום בהיותי חייל בסדיר עם רנו 5 מודל 86 ואף פעם היא לא התחממה,ועזוב את זה שזה כביש ארוך וריק אתה מגיע להילוך חמישי ומשייט בכיף ותאמין או לא סגרתי שם 140 עם הרנו הנ"ל.

אל תהסס להוריד הילוכים במידת הצורך, ולמרות העליות המתונות, ב443 ישנה גם תחנת דלק בסוף העליה הגדולה הראשונה, בה, מעבר לדלק מוזל אפשר לתת לאוטו לנוח.

ולבחור עם הרנו 5, 140 זו מהירות שיוט בכביש רגיל. ב443 אפשר לרדת במהירויות הרבה יותר גבוהות (ברנו 5 כמובן :) )

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ממש לא.

אסי - תפרט קצת יותר. מאיפה עולים ,לאיזה כיוון נוסעים , מי אמר למי , נמק ומחק את המיותר.

אוקיי מכיוון שאני לא כ"כ מתמצא במספרי כבישים אז אני יפרט את הנסיעה לשם, נוסעים על ז'בוטינסקי מר"ג לכיוון פ"ת עוברים קצת את היציאה לגהה ולוקחים ימינה (בדיוקק איפה שהיה שם פעם פיגוע), עוברים את הפיגוע קצת ואז לוקחים ימינה, אחרי שלוקחים ימינה הכביש מתעגל כזה, ממשיכים עם הכביש אחרי 15-20 דקות נסיעה בערך רואים שלט גדול "אריאל"-פונים ימינה וזה הכביש שאני מתכוון, מת על הכביש הזה אין שם מצלמות אין שם כלום, רק מידיי פעם ממלזים עומדים שם... בכל אופן הכביש הזה ממשיך עד אורנית שבאיזור שם הוא נחשב פחות בטוח...

מקווה שההסבר היה מדוייק והבנתם לאיזה כביש אני מתכוון... :roll:

Honda hornet 600

פורסם

טוב שלא התחלת לתת הסבר מהמתנ"ס בנתיבות... :?

בקיצור , הכביש ממחלף גהה (עליו דיברת כשהזכרת את העיקול מפ"ת) עד מחלף מורשה (השלט -ימינה -לאריאל) הינו כביש 4 , עליו יש לך בדרך מצלמה קבועה מסוג מולטנובה (אחרי הירידה לקריית אריה , על הגשר מימין).

הכביש אליו פונים ימינה - הינו כביש מס. 5 , המתחיל בצומת גלילות ומגיע עד אריאל.

תעשה טובה ,אם אתה לא יודע , אל תכתוב - הכביש הזה הוא אחד האהובים על השוטרים מבחינת מארבים (לייזר ומולטנובות , בעיקר באיזור מחלף קסם) , כך שבקטע הזה הוא בכלל לא טוב.

בנוגע להנאה מנהיגה .

על מה אתה מדבר ? כביש משעמם לחלוטין , לפחות עד איזור הכפר בידיה. 2-3 מסלולים לכל כיוון ברובו , מלא תנועה.

הדרך היחידה ליהנות מהעיקולים שיש בכביש זה היא לנסוע באיזור 200 קמ"ש. אני בטח לא אמליץ לך על דבר כזה.

פורסם

ממש לא.

אוקיי מכיוון שאני לא כ"כ מתמצא במספרי כבישים אז אני יפרט את הנסיעה לשם, נוסעים על ז'בוטינסקי מר"ג לכיוון פ"ת עוברים קצת את היציאה לגהה ולוקחים ימינה (בדיוקק איפה שהיה שם פעם פיגוע), עוברים את הפיגוע קצת ואז לוקחים ימינה, אחרי שלוקחים ימינה הכביש מתעגל כזה, ממשיכים עם הכביש אחרי 15-20 דקות נסיעה בערך רואים שלט גדול "אריאל"-פונים ימינה וזה הכביש שאני מתכוון, מת על הכביש הזה אין שם מצלמות אין שם כלום, רק מידיי פעם ממלזים עומדים שם... בכל אופן הכביש הזה ממשיך עד אורנית שבאיזור שם הוא נחשב פחות בטוח...

מקווה שההסבר היה מדוייק והבנתם לאיזה כביש אני מתכוון... :roll:

15-20 דקות ? אפשר להגיע לרעננה צפון בזמן הזה בלי לעבור 90-100.

הקטע גהה-מורשה לוקח 3 דקות במהירות חוקית. :idea:

• תוכן חדש...