Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי c5 שנת 2005 שאני לא מצליח למכור ביד 2 שמתי עליה 30 אלף ש"ח אך אין שוק לרכב הזה למרות שהוא יפה מאוד ובמצב טוב 160 ק"מ פרטי

הדרך היחידה שמצאתי זה לעשות טרייד אין הסכום שלי הוא 30 אלף שקל רוב המגרשים הציעו לי מחירון על מחירון על c5 בגלל שקשה למכור אותה ואין לה שוק אז ככה זה יוצא סביר

מה שמצאתי בתווך המחירים שלי זה יונדאי אקסנט שנת 2008 מליסינג יד ראשונה 90 ק"מ יפייפיה הוא מתחייב שילדה מנוע וגיר הוא רוצה שאני יוסיף לו 27 אלף שקל אני לא יודע השתגעתי כבר יש לכם המלצה בשבילי מה לעשות אני לא רוצה לעשות שוב את הטעות שעשיתי עם c5 שנתקעתי איתה ללא שוק

במידה ויש המלצה על רכב אחר שחסכוני בדלק ואמין רק גיר אוטמט אני אשמח תודה מראש ...

דרך אגב בדקתי לשדרג לכל הסופר מיני החדשות אבל הם נותנים בלחץ 20 אלף שקל על הרכב שלי

פורסם

מה המחירון של הרכב?

אין הרבה מה לעשות חוץ מלמכור אותו עצמאית.

לשלם 27 אלף+סיטרואן C5 05 על יונדאי אקסנט 2008 זה הטמטום של הטמטום.

כנ"ל לקבל עליה מחירון של 20 אלף בטרייד.

פורסם

איזה סכום ? 30 אלף ? או האולי 20 אלף שתקבל ממגרשים על הC5 ?

אתה צריך לעשות סדר עדיפויות, רוב הסיכויים שתלך לכמה מגרשים וכולם יתמחרו לך פחות או יותר את הרכב שלך באותו מחיר, אין מה לעשות ככה הם עובדים.

אם האפשרות הזאת לא נראית לך, אז תמשיך לנסות למכור את הרכב וכל חודש תוריד קצת את המחיר בפרסום.

לפי דעתי לך על אפשרות ב' אם לא דחוף לך להחליף את הרכב.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אני מנסה למכור הרבה זמן לא מתקשרים ומי שהתקשר זה לשאול אם כדאי לו לקנות c5 חח מצחיק ועצוב אני הצעתי לו לא לקנות ..... :) נראה מה יהיה נקווה לטוב

פורסם
אני מנסה למכור הרבה זמן לא מתקשרים ומי שהתקשר זה לשאול אם כדאי לו לקנות c5 חח מצחיק ועצוב אני הצעתי לו לא לקנות ..... :) נראה מה יהיה נקווה לטוב

יופי... טוב לדעת שאתה עושה את מירב המאמצים למכור את הרכב.

רק חסר שתרשום על הרכב "חרא של דבר" ואז בכלל יתחילו להתקשר בלי הפסקה.

פורסם

אין דבר כזה "אי אפשר למכור". תמיד אפשר למכור.

הרי אם תכתוב שאתה מוכר ב-5000 ש"ח, אתה תמכור, לא?

אז ייתכן שהגבול הוא 5K.

אם תכתוב 10K, תמכור? גם תמכור.

אז הגבול הוא 10K.

נראה לי שהבנת את הפרינציפ.

תכתוב מחיר מחירון, תוסיף "גמיש" - וכמובן עם תמונות מחמיאות של הרכב ויתרונותיו.

בטוח תבוא הצעה ותוכל למכור את הרכב ולקנות איזה רכב שבא לך.

• תוכן חדש...