Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדומה לתורת הקוונטים שאומרת שדבר מסוים יכול להיות בכמה מצבים בו זמנית, אישה בת ארבעים יכולה להיות סקסית בעיניך (אם היא לא נשואה לך) או מקומטת ומשעממת (אם היא נשואה לך), בעוד בעיני אחר היא יכולה להיות בדיוק ההיפך.

הרגע בו היא עומדת מולך ערומה נקרא קריסת גל הסתברות.

:lol:

הרגת אותי מצחוק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צר לי שהפכת לחלק מהסטטיסטיקה הלא חיובית של זוגות מתגרשים.

אני בטוח שבסוף התהליך שאתה תתחיל מעכשיו תרגיש הרבה יותר טוב עם עצמך ומאחל לך המון אושר, מי יודע אולי הסטטיסטיקה לא תאכזב גם בעתיד ותתחתן שוב ועוד עם אשתך הראשונה (כן גם זה בסטטיסטיקה :wink:)

טוב די עם משפטי כוסיות... העיקר שאם תרצה להתחיל עם נשים (וואו בגילך זה כבר נקרא נשים, אצלי ממרומי גיל 26 זה עדיין נקרא בחורות), אל תפתח שרשור בקארס על איך ראית אותה עם המשפחה שלה (פה זה כבר יהיה סבא, סבתא והילדים שלה) ולא התחלת איתה כי לא ידעת איך ועכשיו אתה מחפש את מספר הטלפון שלה ומתבלט אם להתקשר לפקיד במלון :wink:

מתנצל על העקיצה לפותח השרשור המקביל פה בפורום... אבל וואלה הוא גורף תגובות רבות

Confidence In Motion

פורסם

תשנן שוב את החתימה שלך. אני מקווה שלא תצטרך לנהוג כך בתהליך חלוקת הרכוש.

שיהיה המון הצלחה, ורק אושר!

והכי חשוב תזכור שכל ירידה היא התחלה של עליה חדשה !

ואצלנו אומרים, כל ידידה היא התחלה של ירידה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
צר לי שהפכת לחלק מהסטטיסטיקה הלא חיובית של זוגות מתגרשים.

אני בטוח שבסוף התהליך שאתה תתחיל מעכשיו תרגיש הרבה יותר טוב עם עצמך ומאחל לך המון אושר, מי יודע אולי הסטטיסטיקה לא תאכזב גם בעתיד ותתחתן שוב ועוד עם אשתך הראשונה (כן גם זה בסטטיסטיקה :wink:)

טוב די עם משפטי כוסיות... העיקר שאם תרצה להתחיל עם נשים (וואו בגילך זה כבר נקרא נשים, אצלי ממרומי גיל 26 זה עדיין נקרא בחורות), אל תפתח שרשור בקארס על איך ראית אותה עם המשפחה שלה (פה זה כבר יהיה סבא, סבתא והילדים שלה) ולא התחלת איתה כי לא ידעת איך ועכשיו אתה מחפש את מספר הטלפון שלה ומתבלט אם להתקשר לפקיד במלון :wink:

מתנצל על העקיצה לפותח השרשור המקביל פה בפורום... אבל וואלה הוא גורף תגובות רבות

חבר ידעתי איך. אך לא הוצאתי את זה על הפועל.

זה מקרה יחודי ובחורה יחודית :oops: התגובות הרבות כנראה מדברות בפני עצמן :-)

פורסם

עידן תודה.

אל תדאג, למדתי שאלוהים אמנם זורק עליך הזדמנויות, אבל באחריותך להושיט ידיים ולתפוס אותן.

אנלוגי, תודה, הכל מאחורינו כבר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אל תדאג, למדתי שאלוהים אמנם זורק עליך הזדמנויות...

עוד פעם אתה מתחיל עם השטויות האלה של החבר הדמיוני?

תמשיך ככה ונאשפז אותך בכפיה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מי שאומר 'אלוהים' אין לו חבר דמיוני, מי שאומר 'אלוקים', מאידך, זה כבר סיפור אחר.

not that there's anything wrong with that

אתה מוזמן להחליף אותו בפורטונה אלילת המזל מבחינתי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

שמע.

עולם הגברים מתחלק ל2.

אלה שהתגרשו, ואלה שמתים לעשות את זה.:lol:

ויותר ברצינות, אתה במצב X. תתחיל לחפש את היתרונות:-)

פורסם
אני אתן הסבר מדעי למה שבגירה אומר:

בדומה לתורת הקוונטים שאומרת שדבר מסוים יכול להיות בכמה מצבים בו זמנית, אישה בת ארבעים יכולה להיות סקסית בעיניך (אם היא לא נשואה לך) או מקומטת ומשעממת (אם היא נשואה לך), בעוד בעיני אחר היא יכולה להיות בדיוק ההיפך.

הרגע בו היא עומדת מולך ערומה נקרא קריסת גל הסתברות.

לפי דעתי, ויסלחו לי מכובדי על חוסר ניסיוני בחיי, מה שמביא אנשים להסכים עם האמרה הזו הוא ה-פורנו.

נניח והיית חיי בעולם ריק ובו רק אתה ואישה נוספת, מאמין אנוכי שלא היית מטיל ספק במראה שלה או בסקסיות שלה. אך מכיוון והנך חיי בעולם ובו נשים רבות להשוואה ובעיקר הפורנו שדואג להזכיר לך שהיום לא מזדיינים כמו פעם אלא מזדיינים כמו שהשחקניות פלסטיק מציגות.

ולכן אני חושב שהפורנו הוא גורם הרוע בכל חיינו, לפחות המיניים.

ובכל מקרה, חוץ מאנחתה הקומית שמעל מקווה שהזמנים הקרובים יעברו עלייך בנעימות וברוגע. מקווה שבתך תזכה לאבא שמגיע לה, למרות גילי הצעיר מכיר אני מקרים ממקור ראשון של חינוך מזניח ועלוב גם בקרב הורים נשואים.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

תודה אריאל.

לגבי ההערה בה פתחת את התגובה, דבר איתנו עוד 15-20 שנה :lol:.

אתה בסדר, אתה.

Winston S. Churchill -

פורסם

אולי אני במיעוט אבל אני חושב שמה שעושה אישה סקסית זה איך שהיא מתייחסת לעצמה,

כמה היא משוחררת וכמה היא יודעת לצחוק על הסביבה וגם על עצמה.

כבר היו לי ידידות/יזיזות בעברי הרחוק שנגיד בצניעות שהיה להן בוק ועדיין אחרי תקופה מסויימת לא עשו לי את זה בגלל התנהגותן.

מצד שני אני בטוח לא שפוי כי אני בין הבודדים שאוהבים בחורות עם ציצים קטנים. :silly:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
לפי דעתי, ויסלחו לי מכובדי על חוסר ניסיוני בחיי, מה שמביא אנשים להסכים עם האמרה הזו הוא ה-פורנו.

נניח והיית חיי בעולם ריק ובו רק אתה ואישה נוספת, מאמין אנוכי שלא היית מטיל ספק במראה שלה או בסקסיות שלה. אך מכיוון והנך חיי בעולם ובו נשים רבות להשוואה ובעיקר הפורנו שדואג להזכיר לך שהיום לא מזדיינים כמו פעם אלא מזדיינים כמו שהשחקניות פלסטיק מציגות.

ובכל מקרה, חוץ מאנחתה הקומית שמעל מקווה שהזמנים הקרובים יעברו עלייך בנעימות וברוגע. מקווה שבתך תזכה לאבא שמגיע לה, למרות גילי הצעיר מכיר אני מקרים ממקור ראשון של חינוך מזניח ועלוב גם בקרב הורים נשואים.

אריאל.

הייתי משתמש בביטויים קשים ביותר, אבל הגישה הזאת היא פשוט לא נכונה. לא יודע אם אני מחדש לך, אבל אין כזה דבר מזדיינים היום אחרת מפעם. הזדיינו תמיד, באותו האופן. אף אחד לא המציא דבר בתחום הסקס (לא אמצעי מניעה וכו', אלא הסקס עצמו) במאות ה-20 וה-21. אנשים תמיד קיימו יחסי מין, ותמיד בגדו. האדם פשוט אינו יצור מונוגמי מטבעו - זה תוצר של מוסכמות חברתיות שממש כמו חוקי התנועה, נועדו להכניס סדר. הא ותו לא.

הדבר היחיד שהפורנו דואג להזכיר לך הוא שאם אין לך כרגע סקס זמין, יש משהו שיסייע לידיך במלאכה. היתר מורכב הרבה יותר. אתה רוצה ליצור מצב שבו לא יהיה מבחר, לכאורה, ואז הגבר (או האשה) לא יהיו שמחים בחלקם - אלא מסתפקים במה שיש. זה לא גורם לאושר, אלא רק מגביר את התסכול.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אריאל.

אני אנסח את זה בפשטות - חבר אתה טועה!

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...