Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי דעתי, ויסלחו לי מכובדי על חוסר ניסיוני בחיי, מה שמביא אנשים להסכים עם האמרה הזו הוא ה-פורנו.

נניח והיית חיי בעולם ריק ובו רק אתה ואישה נוספת, מאמין אנוכי שלא היית מטיל ספק במראה שלה או בסקסיות שלה. אך מכיוון והנך חיי בעולם ובו נשים רבות להשוואה ובעיקר הפורנו שדואג להזכיר לך שהיום לא מזדיינים כמו פעם אלא מזדיינים כמו שהשחקניות פלסטיק מציגות.

ולכן אני חושב שהפורנו הוא גורם הרוע בכל חיינו, לפחות המיניים.

ובכל מקרה, חוץ מאנחתה הקומית שמעל מקווה שהזמנים הקרובים יעברו עלייך בנעימות וברוגע. מקווה שבתך תזכה לאבא שמגיע לה, למרות גילי הצעיר מכיר אני מקרים ממקור ראשון של חינוך מזניח ועלוב גם בקרב הורים נשואים.

אריאל.

אין קשר בין פורנו לזה.

אם תאכל כל יום את אותה ארוחת גורמה במשך שנים היא תימאס לך ותרצה לגוון. כך גם עם האישה.

מה שעושה אישה סקסית ומושכת זה הסך הכל. זה לא רק צורה או התנהגות אלא שילוב של הכל.

ולפותח השרשור, מאחל לך הצלחה בדרכך החדשה ומה שהכי חשוב שלילדה יהיו שני הורים אוהבים שלא מנהלים מלחמות על גבה, שני בתים חמים ואוהבים (אחד של אימא ואחד של אבא) ושגרושתך ואתה תצליחו להפוך לחברים ולא לאויבים (בכל זאת אם הגעתם להחלטה להתחתן אז יש בסיס טוב לידידות טובה ביניכם).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצד שני אני בטוח לא שפוי כי אני בין הבודדים שאוהבים בחורות עם ציצים קטנים. :silly:

+1.

דווקא כאן בפורום, אנשים אמורים לדעת שלאבטיחים יש ייעוד שונה!

בנימה יותר רצינית, אני דווקא מסכים עם ההנחה שהפורנו מזיק. הוא יוצר אינפלציה בריגוש. במקום תהליך שיקח שנים רבות, של חוויה, למידה והתנסות, היום כל ילד בן 13 כבר ראה הכל. וזו הדוגמא שיש לו ליחסי מין תקינים (או לחילופין, מגרים). אני חושב שקונספט עשיית אהבה פינה מקומו ללגמור לה על הפרצוף ולנגב בשיער.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בילדים, הכל תלוי בחינוך. היום חינוך צריך לקחת בחשבון שילדים יחשפו לתכנים כאלו ואחרים בשלב הרבה יותר מוקדם, בדיוק כמו שהוא צריך לקחת בחשבון פייסבוק ועוד כל מני דברים שפעם לא היו קיימים, או היו קיימים באופן מינימלי.

בקשר לפרונו באופן כללי, כמו בכל אספקט בחיים, שמירה על איזון ונורמטיביות היא סוד ההצלחה. אין שום הבדל בין זה לבין, נניח, סטייקים או FAST FOOD.

מדי פעם לדפוק סטייק זה מצויין, אבל אם כל יום תאכל 400 גרם בשר אדום, זה יזיק לך. גם מקדונלדס מותר לאכול פה ושם (זה שזה הפך להיות יקר ולא משתלם זה סיפור אחר).

הבעיה מתחילה בהתמכרות, יש אנשים שמעדיפים צפייה בפורנו על פני מפגשים חברתיים, על פני יחסי מין אמיתיים עם בת הזוג, אז מתחילה באמת בעיה, זו בעיית התמכרות כמו התמכרות לדברים אחרים.

טוב, זזתי ל XHAMSTER... :lol: :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מצטער לשמוע.

מאחל לך שלווה ונחת בהמשך הדרך. והרבה סקס, אם אפשר, תוך כדי.

הייתי שם פה בדיחה על סקס, אבל אין בסקס שום דבר מצחיק...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אין בסקס שום דבר מצחיק? כמות הקטעים שיכולים לקרות בסקס היא פשוט עצומה. אם בני הזוג נורמליים, הם בהחלט יכולים להרשות לעצמם לצחוק על זה, גם תוך כדי וגם בדיעבד. האמת - זכרונות טובים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
טוב, זזתי ל XHAMSTER... :lol: :lol:

הנה, סוף סוף בנאדם שרוצה לעזור.

תודה על הטיפ :-D

תודה ברווז.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
+1.

דווקא כאן בפורום, אנשים אמורים לדעת שלאבטיחים יש ייעוד שונה!

בנימה יותר רצינית, אני דווקא מסכים עם ההנחה שהפורנו מזיק. הוא יוצר אינפלציה בריגוש. במקום תהליך שיקח שנים רבות, של חוויה, למידה והתנסות, היום כל ילד בן 13 כבר ראה הכל. וזו הדוגמא שיש לו ליחסי מין תקינים (או לחילופין, מגרים). אני חושב שקונספט עשיית אהבה פינה מקומו ללגמור לה על הפרצוף ולנגב בשיער.

מדובר באחת התובנות שניסיתי להעביר, בדיעבד בניסוח לא מובן דיו.

נכון שנקודת מבטי על קיום יחסים היא צרה ולא מספקת על מנת לדון בנכונות דברי בנושא, סה"כ כתבתי תגובה כלשהי על אותו הסבר על האישה המקומטת או הסקסית.

צר לי שהדיון הוסט בצורה כזו.

אריאל.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...