Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דווקא במקרה שלו לא כל ירידה חייבת להיות התחלה חדשה :wink:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

או, בדיוק על זה רציתי לדבר איתך, לך קבל מציצה טובה, אם אתה נשוי זמן רב, בטח כבר שכחת איך זה מרגיש! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה רבה חברים, על העידוד פה ובהודעות פרטיות.

חלקכם הגדול מדבר על לקחת את הזמן, וזה מרגיש לי נכון*.

Ahbarony - זאת הכוונה בגדול, לקחת דברים בקצב שלי ולא להזדרז או לקבל החלטות מלחץ. מצד אחד לא להשתולל ומצד שני לא לחזור ולמצוא את עצמי במערכת יחסים שאינה טובה לי.

MX5 - אני בשנות הארבעים לחיי, עם ילדה פעוטה. התגרשתי בתוך 7 השנים הראשונות לנישואין, אלה שמועדות לגירושין לפי הסטטיסטיקה :)

matanfr - קארספורום היא הרפרנס גרופ שלי, אני לא יכול להתנתק :-D.

העובדה שיש לי ילדה הופכת את הדברים לברורים מאד - הרווחה שלה (בכל המובנים) עומדת בראש סדר העדיפויות. חלק עיקרי ברווחה שלה הוא הרווחה שלי, בעיקר במובן של תחושה חיובית וסיפוק, זאת אחת הסיבות להחלטה להתגרש. אני חושב שלילד יותר חשוב שהוריו ירגישו טוב עם עצמם ועם החיים כקונספט ולא יהיו מתוסכלים מהיותם זוג.

תחושה נוספת מעצם היותי הורה ונשוי לשעבר היא שאני הרבה יותר רגוע לגבי "זוגיות", חתונה וכל זה. been there, done that ואני יודע הרבה יותר טוב מה אני רוצה וצריך, ואין לי שום אייטם במשימות של "להתחתן", במיוחד לא כדי להביא ילדים.

מזונות? קשה, כמו לכולם, אבל אני אעשה כל מה שאני יכול כדי לכלכל את הילדה (ואמנע מלקלקל אותה...).

falou - אתה צודק במאה אחוז - להיות אבא זה הדבר העיקרי שאני עושה, בזמני הפנוי והלא פנוי. אני נהנה מזה ומפיק מזה המון כח להמשיך. תודה.

Fat Bastard - יבוצע, צודק.

talroze - חופש כרגע לא ריאלי מבחינת תקציב ועבודה, אבל זה בהחלט בתכנון בתור מתנת גירושין רצינית בעתיד (פורשה קצת גדול עלי :wink:)

tomcar - תודה!

Platinum - נכון, אני מברך את עצמי על ההחלטה ועל הביצוע שלה, למרות הקשיים שהיו, ישנם ויהיו, לכל המעורבים. לגבי לחזור לזירה כדי למצוא קשר, גדול עלי כרגע*

talroze, RK - איי קרמבה, אנשים!

בגירה ידידי, לא שוכחים גם אחרי שנים :wink: . אם היינו שוכחים לא היינו מחפשים כל הזמן*

*יאללללההההה זזיווונייםםםם!!11111

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

סאם, אם אני אראה תמונות כאלה ישלחו את גרינפיס לחפש את הלווייתן הלבן שעלה לחוף.

gsi - מה נראה לך?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
תודה רבה חברים, על העידוד פה ובהודעות פרטיות.

חלקכם הגדול מדבר על לקחת את הזמן, וזה מרגיש לי נכון*.

*יאללללההההה זזיווונייםםםם!!11111

ברור לך שאתה מצרף תמונות להמחשה של ברות המזל, אה? :wink: (אפשר לוותר על האבטיח ולעבור ישר לזוג הפומלות)

רצוי עד גיל 35 פלוס מינוס 5 שנים-אני צריך לישון בלילה ולא להרדם מסיוטים.

ד"א, אם אנו עוסקים כבר בחופש מהסוג הספציפי-גונבה שמועה לאוזניי שעד גיל 40 0ק0 איתן זו פשוט חוויה, האם יש אמת בדבר:?:

פורסם

נתחיל בשיר\משפט שתתחיל לדקלם:

http://www.youtube.com/watch?v=ymWkAcXaoY8&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ועכשיו ברצינות,

קח את הכל ברגוע, אין לך לאן למהר, תבלה כמה שיותר זמן בסביבת הקטנטנה שלך כי היא כרגע הכי חשובה (אתה כבר "חמור גדול" כמו שאומרים, אתה תשתקם,היא יותר פגיעה ורגישה לעניין).

מעבר לזה, תעסיק את עצמך בדברים שעושים לך טוב על הנשמה.

קח הכל בקלות ידידי, גירושין זה אף פעם לא חוויה נעימה (בין אם אתה היוזם או ש"יזמו לך") אבל זה גם לא סוף העולם, להיפך, אתה מתחיל עכשיו פרק חדש ומרגש בחיים שלך.

בהצלחה, ותשמור לילדים פה משהו לזיין, אה ?....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני אשאיר להם משהו, בפירוקיה הקרובה למקום מגוריהם :twisted:...

בגדול אני פשוט אחיה את החיים, אתה יודע, יש מספיק מה לעשות והחופש יבוא לידי ביטוי בהזדמנויות הקטנות\גדולות.

אין לי גם שום כוונה לשחזר את ימי הזוהר של לפני 20 שנה.

Winston S. Churchill -

פורסם
ד"א, אם אנו עוסקים כבר בחופש מהסוג הספציפי-גונבה שמועה לאוזניי שעד גיל 40 0ק0 איתן זו פשוט חוויה, האם יש אמת בדבר:?:

כן!

בהחלט!

אבל אך ורק אם אתה לא נשוי להן! :roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני אתן הסבר מדעי למה שבגירה אומר:

בדומה לתורת הקוונטים שאומרת שדבר מסוים יכול להיות בכמה מצבים בו זמנית, אישה בת ארבעים יכולה להיות סקסית בעיניך (אם היא לא נשואה לך) או מקומטת ומשעממת (אם היא נשואה לך), בעוד בעיני אחר היא יכולה להיות בדיוק ההיפך.

הרגע בו היא עומדת מולך ערומה נקרא קריסת גל הסתברות.

Winston S. Churchill -

פורסם

תהיה אלפא, עזובתך שטויות :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...