Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה לפני מספר ימים רכשתי רכבי הראשון :)) מיצובישי לנסר 93 ידנית..

היום כאשר בדקתי שמן מים גיליתי מין צינור שניראה לי שהוא צינור שמנקז את המיים החוצה,כי הוא לא מתחבר לכלום או שמא הוא מנותק ממשהו?? צירפתי תמונה,עיזרו לי לזהות את מקורו של הצינור ומה תפקידו..

הצינור יוצא ממיכל שעליו כתוב cool ant, סורי על הבורות אך אני צמא ללמוד ולהבין..שמתי לב שבקצה המיכל כתוב max אך המים ממש לא במפלס הmax האם הדבר תקין?

IMG_1901.jpg

IMG_1900.jpg

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

דבר ראשון תתחדש דבר שני כל לא רואים את התמונה שצירפת, הצינור הזה הוא בשביל ניקוז עודפים של נוזל הקירור, הצינורית לא מחוברת לכלום ופונה כלפי מטה זה צריך להיות ככה, שים לב שמיכל יש קווים של MAX ו-MIN אל תמלא יותר מדי ושלא יהיה מעט מדי נוזל קירור

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תודה רבה אחי,עוד משהו..הרגע שמתי לב שמתחת למכסה הרדיאטור יש מים בכמות הנכונה,ואילו במיכל המדובר cool ant אין בכלל מים.. נדמה לי שכאשר המיים ברדיאטור מתחממים הם עוברים אוטומטית למיכל הזה האם אני צודק?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...