Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף GTI

אריאלבן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שוקל לקנות גולף GTI אוטומט 5 דלתות.

אני מתלבט לגבי העיתוי (האם עדיף לחכות לתקופת מבצעים וכ') ולגבי הסניפים. האם ידוע באם צפויים מבצעי מכירות בזמן הקרוב? האם המבצעים הם בדך כלל לקראת סוף השנה?

* יש איזה סניף עדיף שדרכו כדאי לי לעבוד?

* הדגם של שנה הבאה צפוי להיות זהה לזה של השנה?

* יש אפשרות להכניס תוספות מעבר לסטנדרט?

* האם יש אפשרות (כמו בדגמי יוקרה) לקבל שירות שבו כל הטיפולים והתיקונים מעשים דרך בית הלקוח והוא מקבל רכב חלופי?

תודה,

אריאל

פורסם

משתתף בסוגיה:

המבצעים הרציניים עם ההנחות המשמעותיות לא אמורים להיות לקראת סוף השנה, משמע, נובמבר-דצמבר 2011?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כל יום שלך בלי ה- GTI הוא בזבוז ;-)

עכשיו ברצינות: לפני כחמישה חודשים הייתי במצב דומה מעט לשלך, מניסיוני פליקס אכזבו וסוכנות בצפון הרחוק היתה מוכנה ללכת לקראתי. בסופו של דבר הזמנתי בראשית (ב"ב) בשל גמישות בדברים שהיו רלבנטיים אלי. אבל גם הם לא מושלמים.

וורום וורום כמעט כל העברת הילוך. באמת חבל על הזמן שלך בלעדיה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אחד הרכבים לדעתי הכי כימיים לנהיגה במחיר שפוי במדינת ישראל כיום...

כמו שנאמר כל העברת הילוך תענוג עם סאונד שאין שני לו.

כל יום שאין את הרכב זה בזבוז של זמן! רוץ לקנות ;)

פורסם
* האם יש אפשרות (כמו בדגמי יוקרה) לקבל שירות שבו כל הטיפולים והתיקונים מעשים דרך בית הלקוח והוא מקבל רכב חלופי?

תודה,

אריאל

אתה בטוח שאתה רוצה לתת למישהו אחר לנהוג לך ברכב אל/מהמוסך?:?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם

תודה,

אריאל

כן. מניסיוני לפחות, אפשר בפליקס ובמרכזי. זה כמובן בא לידי ביטוי ב"חשבון".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם אני לא סוכן של פולקסווגן אלא רק אוהד מושבע של המותג בכלל ושל גולף בפרט. כמה תובנות מניסיון: נראה לך שאיזשהו יבואן יפרסם על מבצעים עתידיים?1! הרי באותו רגע יעצרו המכירות שלו כי אנשים יחכו למבצע. עכשיו יש מבצעים חמים בפולקסווגן אז חבל לפספס. לך תדע מה יהיה עוד חודש.

מבצעים אצל כל היבואנים הם פועל יוצא של צרכים מסויימים כמו דגם חדש שעומד להגיע, שנת דגם שמתחלפת, מלאי קיים, תזרים מזומנים וכו'. אף אחד לעולם לא יחשוף בפניך את הכוונות האמיתיות שמאחורי המבצעים. עכשיו יש מבצע ואתה רוצה את האוטו הזה, קנה!

לי אישית עם פליקס לא היתה שום בעיה. שרות טוב ומקצועי קיבלתי שם. תקלה שהיתה פגם ביצור עלו עליה מהר מאוד וקיבלתי את כל השרות והאחריות בגיבוי של צ'מפיון בלי שעשו לי בעיות. אפילו הציעו לי לשדרג את הרכב לדגם חדש במחיר עלות שלהם.

לגבי שרות אישי - יש כיום גם חברות פרטיות שמעניקות שירותי קונסיירז' שגם ידאגו לך להזמנת חדרים בצימר בגולן, יעמדו בשבילך בתור לתשלום בדואר ובטח שיקחו לך את הרכב לטסט או לטיפולים במוסך. זה שרות שעולה לא מעט כסף על בסיס מנוי חודשי. רוב המוסכים נותנים שרות לקחת ולהחזיר את הרכב והשאלה באמת אם לא אכפת לך מי נוהג ברכב שלך. מבחינת ביטוח אין לך בעיה כי זה בכיסוי של המוסך ואתה רק צריך לוודא את זה. שיהיה בשעה טובה וסע במהירות ובזהירות (זה לא סותר כידוע לך).

פורסם

GTI הוא רכב שבדרך כלל לא משתתף במבצעים, ולדעתי אם כבר הגעת למצב של רכישה , תעשה סקר שוק בין כמה סוכנויות ולך על זה.

כשנכנסתי לסוכנות משנה בתקופה בלי מבצעים התברר לי שאפשר להוריד כמעט 10K מהמחיר המקורי.

ביקשתי הצעת מחיר על 3 דלתות ידנית , עוד לפני שהמדפסת פלטה את הדף נאמר לי שיש על מה לדבר.

אני מעריך שהעובדה שהתגלגלתי לתוך הסוכנות עם GTI מהדור הקודם הצביע על רצינות מבחינתם ולכן עברנו ישר לתכלס.

לעומת זאת על הרכב שבפועל כן הזמנו באותו יום (ובסוף ביטלנו מסיבות כאלה ואחרות) , פולו ,TSI לא הסכימו לרדת בשקל לא משנה מה , מכאן המסקנה שלי שהמבצעים טובים דווקא לדגמים שנמכרים בכמויות ובדרך כלל המחירים שלהם קשיחים.

בעניין תוספות :יש חבילת פרימיום שעולה כ35K אם אני זוכר נכון, שכוללת קסנון,ריפודי עור וג'נט 18.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בסוכנות בנצרת יש מבצע השבוע לרגל פתיחת הסוכנות החדשה.

המבצע כולל גם את הGTI.

אני הזמנתי את שלי לפני יומיים

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

במחירים של היום באמת זו רכישה כדאית.

נ.ב

זה כבר נהיה פורום GTI :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

במבצע של צ'מפיון בחודש מאי ניתנה הנחה של 8192 ש"ח על הרכב.

אני רכשתי דרך אסף מסוכנות ספטון בפ"ת. מזמין אותך אליו על מנת לראות מה ניתן לעשות.

מנסיון אצל היבואן בבני ברק קשה עד בלתי אפשרי לקבל הנחות. עדיף דרך סוכנות משנה.

לגבי תוספות, ידוע שדור 6 בא עם הרבה פחות תוספות מאשר דור 5 (חיישני תאורה, גשם, מראות מתקפלות, מתכהות אוטומטית)

נהגתי על דור 5 ועל דור 6, בדור 6 חווית נהיגה משודרגת בכמה רמות.

נסעתי גם על המתחרה מבית סיאט, אין מה להשוות. לא שסיאט גרועה, אבל GTI הרבה יותר מהנה.

לגבי החלפת דגם, ידוע שרק בסוף שנת 2012 תחילת 2013 ייצא דור חדש שביעי במספרו לגולף. בדר"כ לאחר שנה מגיע ה- GTI.

אז קח בחשבון שיש לנו לפחות עוד שנתיים וחצי עד 3 וחצי להופעתו של החדשה.

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

• תוכן חדש...