Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף GTI

אריאלבן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נעים לי לומר את זה, אבל לא הרגשתי הבדל מהותי בדור 6... לא הבדל ששווה בשבילו להוסיף 70-80K על הנוכחית.

ובתור מי שמכיר היטב את כל הניואנסים בדור 5, יש שינויים לטובה ויש לרעה אבל כשמסכמים את הכל אין הרבה מדי הבדל.

מבחינתי ההבדל הגדול הוא מבחינה מכאנית דווקא כשטופלו כל נקודות התורפה שקיימות במנוע ה TFSI ואותן אנו מכירים היטב (זולות מאוד לתיקון מונע , אבל זה לא תירוץ לכך שלא היית מצפה לדברים כאלה ברכב במחיר הזה)

אותי מאוד אכזב וכנראה יאכזב בעתיד , להתקדם לשנתון חדש יותר ולוותר על איבזור שקיים כסטנדרט בדור 5 2006 בגרסא הזולה ביותר שכולל את הדברים שציינת ואחרים. שלא לדבר על עניין ה ESP שכופים עליך התערבות חלקית שלו במקרה הטוב.

אני לא חושב שהפורום נהיה פורום GTI, אבל אני כן חושב שאנשים מבינים שב170K שגרסת ה3 דלתות ידנית נמכרת, זו החבילה הטובה ביותר בקטגוריה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עוד לגבי עניין התוספות ואבזורים.

ידוע לכולם שבדור 6 קצת חסכו. תוספות אצל יבואן ומתקיניו הינם יקרות ויכולות להגיע בקלות לכמה עשרות בודדות.

אם אתה קצת יודע לחפש, ניתן לרכוש המון חלקים דרך אתרים כמו EBAY ודומיו.

מחירים שם לחלקים משומשים במצב תקין בדר"כ זולים מאוד בהשוואה לחדשים בארץ.

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

פורסם

ידוע, אבל עדיין מרגיז כי ככל שהדורות מתקדמים אתה אמור לקבל יותר בשביל הכסף שלך, לא פחות !

מה כאב להם להשאיר חיישני תאורה (פיצ'ר מעולה שאני משתמש בו כל הזמן) , חיישני גשם (גם אחלה דבר, לא רק שמפעיל מגבים אלא גם מתאים את המהירות שלהם לעוצמה של הגשם) וכו'... מי ישמע כמה זה עולה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה צודק,

אני במו"מ להשיג את החיישנים דרך ebay.

בארץ, לא רק שלא יודעים איך להתקין, המחיר בשמיים.

רכשתי כבר מספר רכיבים חדשים ב- 20% מעלות שלהם בארץ.

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

פורסם
לא נעים לי לומר את זה, אבל לא הרגשתי הבדל מהותי בדור 6... לא הבדל ששווה בשבילו להוסיף 70-80K על הנוכחית.

ובתור מי שמכיר היטב את כל הניואנסים בדור 5, יש שינויים לטובה ויש לרעה אבל כשמסכמים את הכל אין הרבה מדי הבדל.

מבחינתי ההבדל הגדול הוא מבחינה מכאנית דווקא כשטופלו כל נקודות התורפה שקיימות במנוע ה TFSI ואותן אנו מכירים היטב (זולות מאוד לתיקון מונע , אבל זה לא תירוץ לכך שלא היית מצפה לדברים כאלה ברכב במחיר הזה)

אותי מאוד אכזב וכנראה יאכזב בעתיד , להתקדם לשנתון חדש יותר ולוותר על איבזור שקיים כסטנדרט בדור 5 2006 בגרסא הזולה ביותר שכולל את הדברים שציינת ואחרים. שלא לדבר על עניין ה ESP שכופים עליך התערבות חלקית שלו במקרה הטוב.

אני לא חושב שהפורום נהיה פורום GTI, אבל אני כן חושב שאנשים מבינים שב170K שגרסת ה3 דלתות ידנית נמכרת, זו החבילה הטובה ביותר בקטגוריה.

אייל, להזכירך הרכב זול יותר מאשר בעבר, ובאופן משמעותי (!). בנוסף, גם אם נתעלם מאבזור שמגיע לישראל כסטנדרנט אבל עולה כמה אלפי יורו בחו"ל, עדיין יש את ה- XDS. והוא שווה. הרבה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

:shock:

מתי הם הספיקו להוריד עוד 10 אלף? מחיר מעולה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

ה10K יורד במיקוח דיי בקלות על פי פרסומים זרים וגם מגוף ראשון.

בר72, יש בזה משהו , הרכב קצת יותר זול אבל השאלה אם 210-215 ל3 דלתות ידנית שנמכרה הGTI דור 5 בשנת 2006/7 שקולים ל170-180K של 2011.

בשביל זה צריך את כלכלני הפורום.

בקשר לאיבזור שעולה כמה אלפי יורו בחו"ל, הרכב נמכר יותר זול בחו"ל גם ככה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...