Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שאלה] לאחר החלפת בולמים

SkateFreak
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום חברים.

אז החלפתי בולמים את כל הארבעה ברכב שלי אאודי A3.

לפני כן הייתי מרגיש כל בור בכביש בצורה מוגזמת הפלסטיקה ברכב הייתה מרעישה זה שיגע אותי.

עכשיו ההרגשה לאחר ההרכבה בקילומטרים הראשונים לא כלכך שונה =\

אני עדיין מרגיש את האוטו מרקד על בורות ופלסטיקה זזה (שאני מניח שצריך לחזק טיפה אחרי כל מה שהיא עברה עם הבולמים הישנים)

השאלה שלי זה אם צריך לתת להם זמן להכנס לקצב או שסתם החלפתי בכלל בולמים למרות שהיה ידוע שהקודמים בלויים מאוד (150000 קילומטר)?

או שאולי החתך הנמוך [225X40X18] הוא הגורם לבעייה או בכלל הלחץ אוויר בצמיגים (הומלץ לי על 32 וזה מה שאני עושה)

תודה רבה לכל מי שיתרום תגובה שאני אדע מה להגיד לחבר'ה מהמוסך!

looking

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הכל טמון במידת גאנטים שלך תרד ל-205/55R16 או 225/45R17 המידה שלך גם משפיעה לרעה על צריכת

הדלק ובלאי על חלקי הפרונט ,במיוחד הגאנט הכבד הזה.כאשר תרד במידה הרכב יגיב יותר טוב מבחינת תאוצה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מידת צמיגים סופר בעייתית מבחינת נוחות.

מה לחץ האויר שממליץ היצרן ?

איזה צמיגים נועל הרכב (מותג ודגם) ?

האם אתה מסתמך על המד לחץ של המשאבה או שיש לך מד לחץ אויר דיגיטלי אישי ?

האם יצא לך לבדוק רכב אחר מאותו הדגם והרגשת הבדל בנוחות ? (על אותה מידת צמיגים)

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...