Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה שלי 8 - שאלה על מרים שמשות

Guest car4fun
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

התקנתי מרים שמשות במאזדה שלי לפני כחצי שנה. באותו יום של ההתקנה ראיתי שמרים השמשות עובד לסירוגין :

לא מרים כלל

מרים רק חלון קדמי אחד

מרים את כולם.

חזרתי חזרה לבחור שהתקין לי את המרים ואמרתי לו שיש בעיה. הוא בדק וראה (חוק מרפי- אחרי המון נסיונות) שבאמת יש בעיה.

פתח את הדלת פירק והרכיב שוב מוח חדש.

עשה רושם שזה פתר את הבעיה. אבל עכשיו (כחודש חודשיים) אני שוב שם לב שיש בעיה. פעם אחת חזרתי מאירוע וגיליתי שחלון הנוסע הקידמי שלי פתוח לרווחה ובמזל לא חיבלו בכלום.

כשהייתי בפעם הראשונה בתקנה המתקין אמר שיכול להיות שזה בגלל המצבר כניראה כי הוא חלש. הרכב 3 שנים על הכביש ועדיין עם המצבר המקורי ויש להחליף אותו.

אז הבעיה היא במוח הרכיב?

במצבר?

בהתקנה?

או במתקין?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במתקין !

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה השטויות האלה "בעיה במצבר"? אם המצבר לא מסוגל להרים את החלון, בוודאי ובוודאי שלא יוכל לסובב את הסטרטר (להניע את הרכב).

ועוד, זה שיש לך מרים חלונות זה מצויין ולא פוסל את האפשרות שלפני שאתה עוזב את הרכב, לוודא שכל החלונות עלו.

על המתקין למצוא את הבעיה.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיכוי קלוש, אבל אני אנסה לעזור, כיוון שגם במכוניתי, מותקן מרים חשמלי לא מקורי.

החלונות נסגרים ישר אחרי הנעילה, לפי הוינקרים - הם לא יודעים לזהות אחרת. ז"א, שאתה לא יכול להשאיר אורות מאותתים, לנעול את המכונית ולצפות שהחלונות יעלו.

"בעיה" נוספת שלקח לי טיפה זה לגלות, היא שאם אני נועל את המכונית פעמיים (עוד פעם ליתר ביטחון), החלונות לא עולים.

שורה תחתונה: התקנה מקומית עובדת לפי וינקרים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ספציפית במאזדה התקנת מרים היא בעייתית בגלל מנגנון הבטיחות שהיצרן מתקין.

יש מרימים יעודיים למאזדה, כדאי לך לעשות חיפוש גוגל בנושא, תגלה כמה דברים חדשים.

תנסה גם באנגלית "MAZDA WINDOWS ROLL-UP MODULE"

יכול להיות שהבעיה אצלך היא חלונות שעולים קצת קשה.

צריך לנסות לנקות את המסילות ולשמן בגריז ע"ב סיליקון, זה עשוי לעזור מאד.

המרים יודע מתי לעצור את המנוע לפי ההתנגדות (החשמלית) שהוא מקבל.

כשההתנגדות עולה הוא מניח (לפעמים בטעות, כי החלון סתם עולה קשה) שהחלון סגור ומפסיק את ההרמה.

כמו כן-אני ממליץ לך בחום להחליף את המרים למרים יעודי למאזדה

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה השטויות האלה "בעיה במצבר"? אם המצבר לא מסוגל להרים את החלון, בוודאי ובוודאי שלא יוכל לסובב את הסטרטר (להניע את הרכב).

ועוד, זה שיש לך מרים חלונות זה מצויין ולא פוסל את האפשרות שלפני שאתה עוזב את הרכב, לוודא שכל החלונות עלו.

על המתקין למצוא את הבעיה.

בברכה.

לפעמים שוכחים לבדוק. ולגבי התשובה שהוא נתן על המצבר לפי הדברים שאתה אומר אני צריך להעריך אותו כחרטטן?! כי אם כן אני לא חוזר לשם יותר. אם יש דבר שאני שונא יותר מהכל זה חוסר אמון עם בעלי מקצוע.

סיכוי קלוש, אבל אני אנסה לעזור, כיוון שגם במכוניתי, מותקן מרים חשמלי לא מקורי.

החלונות נסגרים ישר אחרי הנעילה, לפי הוינקרים - הם לא יודעים לזהות אחרת. ז"א, שאתה לא יכול להשאיר אורות מאותתים, לנעול את המכונית ולצפות שהחלונות יעלו.

"בעיה" נוספת שלקח לי טיפה זה לגלות, היא שאם אני נועל את המכונית פעמיים (עוד פעם ליתר ביטחון), החלונות לא עולים.

שורה תחתונה: התקנה מקומית עובדת לפי וינקרים.

לא ניסיתי את הטריק של 4 וינקרים ולנסות לנעול. אני ינסה כי זה חשוב גם כן. בעת הצורך (לא עלינו).

ספציפית במאזדה התקנת מרים היא בעייתית בגלל מנגנון הבטיחות שהיצרן מתקין.

יש מרימים יעודיים למאזדה, כדאי לך לעשות חיפוש גוגל בנושא, תגלה כמה דברים חדשים.

תנסה גם באנגלית "MAZDA WINDOWS ROLL-UP MODULE"

יכול להיות שהבעיה אצלך היא חלונות שעולים קצת קשה.

צריך לנסות לנקות את המסילות ולשמן בגריז ע"ב סיליקון, זה עשוי לעזור מאד.

המרים יודע מתי לעצור את המנוע לפי ההתנגדות (החשמלית) שהוא מקבל.

כשההתנגדות עולה הוא מניח (לפעמים בטעות, כי החלון סתם עולה קשה) שהחלון סגור ומפסיק את ההרמה.

כמו כן-אני ממליץ לך בחום להחליף את המרים למרים יעודי למאזדה

נתקו

מקבל את המלצתך, מחיר ההתקנה שאני שילמתי עבור הדבר הזה הוא כ 250 ש"ח. האם אני יכול לקבל שירות התקנת מרים במוסכי מאזדה? או שהמוסכים לא מתעסקים עם זה. ואם לא , יש מישהו שיכול להמליץ על מקום שיתקין מרים מקורי ייעודי באיזור הצפון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...