Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות לגבי סיאט לאון 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי מה שאני יודע אז ללאון יש שליטה מההגה גם למולטימדיה.

דדי.

בשיחה עם רדיו מילאנו לפני פחות מחודש (בעת הזמנת הרכב שלי),

נאמר לי במפורש שעדיין אין מתאם חדש (הישן עשה בעיות) וכנראה יקח להם זמן לפתור את הבעיה.

אם יש חדש בנושא, תעדכן את שאר החברים פה.

בסופו של דבר, כמו שכבר רשמתי, לא המתאם גרם לי לוותר על מערכת המולטימדיה (ד"א - זיכו אותי במחיר ההטבה), אך חוסר התאימות בהחלט תרם להחלטה.

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

פורסם
בשיחה עם רדיו מילאנו לפני פחות מחודש (בעת הזמנת הרכב שלי),

נאמר לי במפורש שעדיין אין מתאם חדש (הישן עשה בעיות) וכנראה יקח להם זמן לפתור את הבעיה.

אם יש חדש בנושא, תעדכן את שאר החברים פה.

בסופו של דבר, כמו שכבר רשמתי, לא המתאם גרם לי לוותר על מערכת המולטימדיה (ד"א - זיכו אותי במחיר ההטבה), אך חוסר התאימות בהחלט תרם להחלטה.

אכן אצלי ברכב מותקן המתאם החדש שעובד מצויין , היה לי ברכב את המתאם הישן שעשה באמת בעיות .

פורסם

בהודעה מקודם רשמת שהמתאם עדיין לא נמכר לציבור הרחב.

מה קורה עם זה?

Subaru BRZ 2023 | Citroen C5 Aircross 2019

Hyundai i20 2013 - SOLD | SEAT Leon 2011 - R.I.P | Mitsubishi Lancer 2001 - R.I.P

פורסם
בהודעה מקודם רשמת שהמתאם עדיין לא נמכר לציבור הרחב.

מה קורה עם זה?

אכן נכון , פשוט אצלי הותקן המתאם הישן שעשה הרבה בעיות , הם ניסו לשכנע אותי לפרק אותו כמובן שסירבתי ואמרתי להם שימצאו פיתרון.

הפתרון היה המתאם החדש , הם אמרו שהוא עובד אבל עדיין לא נמכר לציבור.

אכן הוא עובד מצויין.

פורסם
הכי חשוב אבל זה שאתה מרוצה מהרכב עצמו ומעיצוב קונסולת הרדיו, כי לאורך הדרך יהיה אפשר לשנות דברים בשמע של הרכב כאוות נפשך. (או עד כמה שהכיס מרשה :lol: )

רמקולים ממירים אותות אלקטרומגנטיים לשמע ? איפה למדת אלקטרוניקה ? באינטרנט ?

פורסם
רמקולים ממירים אותות אלקטרומגנטיים לשמע ? איפה למדת אלקטרוניקה ? באינטרנט ?

תראה אתה מזלזל באינטרנט! אני מציע לך לקרוא קצת על אופן העבודה של רמקול לפני שאתה אומר משהו.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C

וברשותך אצטט:

"כאשר זרם חשמלי עובר בסליל מושרה מתוך הסליל שדה אלקטרומגנטי שעוצמתו וכיוונו יחסיים לעוצמת הזרם החשמלי ולכיוונו. (ולכן בין היתר יש חשיבות בחיבור הפלוס והמינוס לרמקול בצורה נכונה ולא הפוך) שדה אלקטרומגנטי זה גורם לתנועה של הסליל ביחס למגנט הקבוע הנגרמת מהכוחות הפועלים בין השדה המגנטי הקבוע והשדה האלקטרומגנטי המושרה מתוך הסליל. תנועת הסליל גורמת לתנועה של הממברנה המחוברת אליו, וזו דוחפת את האוויר שמסביבה בכיוון ובעוצמה יחסיים לכיוונו ולעוצמתו של הזרם החשמלי העובר בסליל. מכאן שכאשר הזרם החשמלי העובר בסליל מתנודד, הוא יגרום לתנודה של הממברנה בקצב ובעוצמה התואמים לקצב ועוצמת תנודות הזרם, ולהרעדת האוויר סביב הממברנה. תנודות האוויר הנוצרות הן גלי קול - הצלילים המופקים מהרמקול."

מיקרופון עושה את אותו התהליך רק בכיוון ההפוך, עם מעט שינויים של מסננים ומשתיקים בדרך כתלוי במעגל השמע וייעודו.

אשמח להסביר עוד קצת על מעגלי RF, על מבנה מלבני של מקלט ומשדר, ובכלל על העבודה שלי במשך ה-5 שנים האחרונות.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

• תוכן חדש...