Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות קרב אכזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשששש... הכנסת את עצמך לתסבוכת. שכחת מארגוני זכויות הפרט/החיות כשאתה מצהיר על חיסול ממוקד ווידוא הריגה?

והירוקים - יתנו לך לרסס ככה בחופשיות?

ואל תשכח שיש ארצות ששם משפדים מקקים ואוכלים אותם צלויים - איך אתה מחסל את התפתחות היצוא מישראל?

אולי כבר עדיף לקחת את הגלגל הרזרבי הביתה ולעשות סיבוב עליהם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכון - ביצעתי אתמול ריסוס בנקודות אסטרטגיות באיזור המטבח בדירה עם K300 פלוס

אכזבה טוטאלית, זה כל מה שאני יכול לספר.

אחרי גיחה באמצע הלילה למקרר גיליתי עוד 2, אחד חוסל והשני ברח ... הכפכפים לא מדוייקות כמו האדידס.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם
רק שפתאום הוא מתחיל לרוץ לכיווני!

הוא גם צעק "אללה אכבר" תוך כדי הריצה, פשוט לא שמעת.

:)

פורסם

אני מתנצל מראש על השעה ועל הקללות, אבל דבר כזה עדיין לא קרה לי ואני חייב לפרוק תסכולים:

כוס אמאמאמאמאמא וגם אבא של כל הג'וקים בני הזונות!!!!!!!!!!1אחדאחד שתיים

בפאקינג 4 בלילה אני מתעורר אחרי שהרגשתי משהו מוזר. אני מסתובב במיטה אבל תוך כדי מרגיש משהו גדול יחסית עובר לי על הרגל. מסיים את ההסתובבות אבל נשאר רבע עירני ומחכה עוד מספר שניות.

פתאום, המשהו הגדול הזה נמצא בפאקינג פרצוף שלי! מעיף את הכנפיים המסריחות שלו ליד הפה שלי ונמצא סנטימטר מהעין שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מבצע קפיצה נחשונית, רץ את הארבעה מטר לכיוון מתג האור שבכניסה ובדרך אוסף את המצטה שיושבת על השידה (זאת בעצם פצירת ציפורניים ענקית בגודל 40 ס"מ שסבתא שלי קיבלה מרבלון - היא עבדה שם 40 שנה - אבל לא משנה).

בעודי ממצמץ באור החזק אני רואה שעל הפאקינג מצעים שלי יושב ג'וק עצום ממדים ומחכך כנפיים בהנאה!

נראה לי שכל השכנים התעוררו מה"מה לעזאזל?!?!?!?!?" שלי.

לאן הגענו שמיטתו של אדם כבר איננה מקדשו? האם הכל כבר מותר? ובכלל, הבניאלפזונות האלה לא צריכים לפחד מאיתנו בני האדם? מה הוא עושה לי על הפרצוף?

4 בלילה, המיטה כבר מרוחה בג'יפה של הג'וק הזה. אין מצב שאני חוזר לשם לישון. הביאו את ה-K300...

שתיים וחצי התזות בין העיניים והוא ברח מתחת למיטה. שילך שם למות, הבן אלף זונות.

ועכשיו אני הולך לישון על הספה. כושיליאמאשלו.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סקורניס, ירדת מהפסים אה? :)

טוב, האמת שאני לא מאשים אותך.. גם אני הייתי חוטף וואחד טראומה מכזה מקרה התעללות מבעית.

משתתף בצערך ובצערם של משפחת הג'וק.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תגיד תודה שזה רק ג'וק.

לחבר מהעבודה לפני כשנתיים קרה מקרה דומה על גופו,רק שזה היה עטלף עם חיישנים מקולקלים ובמקם לנחות על איזה עץ תמר,הוא נחת לו על הפרצוף.

פורסם

אגב, כדי להמנע מכל השפריצים ורדיפה אחריהם במקומות לא ארגונומיים: השתמשו בשואב אבק.

קל, פשוט, נוח, מהיר ונקי.

אחרי התפיסה תנו לזה לעבוד עוד דקה שיסתבך שם באבק ולא יוכל לצאת ואפשר לחזל"ש.

מקס' רוקנו את השואב מוקדם מהצפוי.

נוסה בהצלחה על 2 ג'וקים (שונים, לכל החוכמולוגים..).

פורסם
סקורניס, ירדת מהפסים אה? :)

טוב, האמת שאני לא מאשים אותך.. גם אני הייתי חוטף וואחד טראומה מכזה מקרה התעללות מבעית.

משתתף בצערך ובצערם של משפחת הג'וק.

השפרצת לעצמך על המיטה k300? :lol::shock:

4 בפאקינג לילה. יצור קטלני שהולך לי על הפרצוף מעיר אותי משינה עמוקה. מה ציפיתם שאעשה?

כמובן שהמצעים הולכים לכביסה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם החתול לא קולט את הג'וק בעצמו, מספיק פשוט להניח אותו מולו באופן שהוא לא יוכל להתעלם ממנו. את כל השאר אני נותן לו לעשות - והוא בהחלט עושה :twisted:

K300 זה לכוסיות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בפאקינג 4 בלילה אני מתעורר אחרי שהרגשתי משהו מוזר. אני מסתובב במיטה אבל תוך כדי מרגיש משהו גדול יחסית עובר לי על הרגל. מסיים את ההסתובבות אבל נשאר רבע עירני ומחכה עוד מספר שניות.

למה האגרסיביות הזו? עלה על דעתך שבסה"כ מדובר בג'וק עם נשמה רומנטית רכה ותמימה?

אחד כזה שבא לעשות GOOD TIME וללכת? :lol:

פורסם
למה האגרסיביות הזו? עלה על דעתך שבסה"כ מדובר בג'וק עם נשמה רומנטית רכה ותמימה?

אחד כזה שבא לעשות GOOD TIME וללכת? :lol:

אולי אתה קורא למעשה המגונה שהוא ניסה לעשות לפרצוף שלי "גוד טיים". מבחינתי זה גזר דין מוות :lol:

מה שמטריד יותר הוא שהיום בבוקר הזזתי את המיטה וחיפשתי אותו - אבל לא מצאתי. מה שאומר שאו הוא הלך למות באיזה חור, או שהוא עדיין בחיים והיום בלילה יחפש נקמה!!!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני, הכי טוב לקחת שניים-שלושה מיכלי K300 ולרסס בכל הבית, לסגור אותו לכמה שעות ולצאת לאיזו נסיעה.

אם כבר יש לאנשים מחשבות רונמטיות, תקראו מה שמצורף. אמנם על קרפדה, אבל עם ג'וקית זה יהיה דומה (אגב, איך אומרים ג'וקית נקבה ?). לפחות תדעו מה להגיד במשפט...

אין לי את זה בגרסת טקטס, אז תגדילו תקראו.

לדעת  להסתדר - קרפדה-פרקליט.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני מעדיף רייד. חלק מהדברים שהוזכרו למעלה נראה לי התיקנים משתמשים בהם בתור דאודורנט או מי פה.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תוכן חדש...