Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוצאות קרב אכזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוהב לתת למקקים שלי לשחות בבריכה של סנו K800 ולהגיש להם משקה קוקוס קר ומרענן עם מטריה קטנה בתוך הכוס.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני יומיים בשעות הערב,הילדים כבר ישנים,אשתי לא בבית,אני חותך לי במטבח אבטיח,פתאום שומע איזה בום במנורה מעלי,מסתכל בנחת ורואה צירעה ענקית שטעתה בכניסה והלכה אל מקור האור היחיד שהיה דלוק בבית,מקלל בלב את אמא שלה ודואג רק שלא תחליט להיכנס לחדר של הבנות מצד אחד,ומצד שני שהרסה לי את טקס חלוקת האבטיח לפלחים.

אחרי כמה מכות באויר עם מגבת,הצלחתי לפגוע בה,היא נשכבה המומה על השיש,כיסיתי אותה בכוס חד פעמית,הכנסתי נייר מתחת על מנת להרים אותה,פתחתי את הרשת במטבח ושיחררתי אותה(וכמובן סגרתי במהירות כדי שהבת ז#%ה לא תחליט להיתנקם),בסך הכל למדתי משהו בפורום על אקולוגיה שכנראה יש לה איזה תפקיד אקולוגי בהדברה של משהו.:lol:

מקפיץ.

מסתבר שהמקרה שתארתי לא היה מקרי.

אתמול אני חוזר הביתה בערך ב5,אשתי בבית עם הבנות,הויטרינה בסלון פתוחה לרווחה כרגיל והבת הקטנה עמדת לידה ומסתכלת על הנוף(טוב נו..על כלבים וחתולים שעוברים ברחוב למטה).לפתע אני שם לב שמול הפנים שלה יש נחיל של 20-30 צרעות ענקיות,רץ מהר לכיוונה,סוגר במהירות את התריס והויטרינה,מדליק מזגן ומנסה להבין מאיפה קיבינימט הגיעו הצרעות,מבין מהר מאוד שישנו קן שהן בנו בקרבת מקום ,יורד למטה(אני גר בקומה שניה) מסתכל מהגינה של הבניין לכיוון החלון שלי ואז אני רואה שהקן נמצא מתחת לחלון שלי,הבני ז$%ות הללו הצליחו לבנות קן,בלי אישורי בניה,בלי הסכמת הדיירים והוועד מתחת לחלון שלי.

עכשיו נגמרו הרחמים,יוצאים למלחמה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה מזכיר לי את הצבא. צרעות החליטו להתנחל לנו בתוך מכולת ציוד ולבנות שם קן. ספריי שמן לנשק + מצית סיגריות פתר את הביעה לצמיתות. אפשר גם להשתמש בספריי צבע, רק צריך להזהר על האצבעות.

תמונה להמחשה:

flamethrower.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה כל כך אראכנופוביה (הסרט) :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זה מזכיר לי את הצבא. צרעות החליטו להתנחל לנו בתוך מכולת ציוד ולבנות שם קן. ספריי שמן לנשק + מצית סיגריות פתר את הביעה לצמיתות. אפשר גם להשתמש בספריי צבע, רק צריך להזהר על האצבעות.

תמונה להמחשה:

flamethrower.jpg

כן רק שפה זה לא רכוש צבאי שכנראה שמתם ז%ן עליו,זה רכוש פרטי ויש סיכוי שמשהו ינזק(ישנם כבלים של טלויזיה לכל הצד שלי שעוברים בצמוד לקן).

בנוסף יש סיכוי שאפגע,לא מתאים באמצע החופש הגדול להיכוות או לחטוף עקיצות מכמה שיצליחו להימלט,מספיק יש לי 2 ילדות קטנות בבית שצריך לטפל בהם,לא צריך עוד אחד על הראש.

מעדיף להביא בעל מקצוע שיעשה את זה במקצועיות וביעילות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

א. לא השחתנו ציוד צבאי.

ב. אף אחד לא נפגע. חוץ מהצרעות.

ג. היה כיף :lol:

כל מקרה לגופו.

אני אישית לא אוהב להזמין על כל דבר בעלי מקצוע שלוקחים ממני הרבה כסף על 20 דק' עבודה שהייתי יכול לעשות בעצמי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם זה נקרא אצלך "כל דבר"., אשריך.

אותי החיים לימדו שכשצריך להזמין בעל מקצוע במידה ואין לך ניסיון אמיתי עם הבעיה,אל תתקמצן.

אבל זה אני.

פורסם

לפני שבוע בערך:

אני נמצא אצל החברה בבית, הולך להביא לעצמי כוס מים. מתקרב עם החברה למטבח אני עובר מול דלת הכניסה, נכנס למטבח ופתאום שומע צרחה.

מסתובב, קולט בזווית העין את אמא של החברה באוויר לצד השני של החדר ואת החברה נכנסת למטבח ומוציאה K כלשהו...

הבעיה ברורה. אני לוקח את הכוס מים שלי ביד אחת, ביד השניה חתיכת נייר ויוצא מהמטבח.

מסתכל על החברה, על אמא שלה. אמא שלה מבוהלת על הספה, החברה בעמדת מגננה מול דלת הכניסה מחזיקה את התרסיס ומתכוננת לצאת למתקפה!

אני מסתכל על משקוף הדלת וקולט ג'וק דקיק וערוך שמציץ לראות מה המהומה.

שתי שניות אחרי זה הנייר ירד עליו מלמעלה ומשם עבר לפח.

החברה עוד התחילה לתלונן באיזו קלות עשיתי את זה- היא מוכנה כבר עם ה-K מוכנה להיכנס בו ואני בשיא הנונשטלטיות..

טוב נו, מישהו צריך לעשות את העבודה המסריחה... :lol:

פורסם

נכון שגם אתם חשבתם "לי זה לא יקרה" כשקראתם את מה שרוני כתב? אז חשבתם...

שלשום אני ישן במיטה, פתאום מרגיש דגדוג ברגל. טוב, שולח יד לרגל תו"כ שינה, עבר.

אחרי כמה שניות מסתכל על הקיר (שצמוד לרגל) ורואה במעורפל כתם שחור. פה חשדתי :| וכמובן שישר השרשור הזה עלה לי מול העיניים :|

קם, פותח את העור בעצבים ורואה את אחד הג'וקים הגדולים שראיתי בחיים שלי מטייל לו בשלווה על הקיר סנטימטרים מאיפה שהפנים שלי היו :mad2::mad2::bad-word::bad-word::bad-word::bad-word:

לקחתי מהר נעל והתחלתי לרדוף אחריו בחדר עד שבסוף הוא קיבל כמה פגיעות ישירות ברצף, בעטתי אותו לכיוון המקלחת, הרמתי אותו איכשהו עם איזו מגבת ישנה, והבן זונה, מתוך האסלה עדיין ניסה לצאת החוצה!! כאן כבר ממש התעצבנתי, ואני אשאיר לדמיון שלכם איך זה המשיך מכאן :lol:

פורסם

אתם חושבים שקשה להרוג ג'וק?... כשמישהו יתעורר עם נדל בנעל, דברו איתי.

מקרה שקרה לי בצבא- בטכני של חיה"א.

על הבוקר מתעוררים והנשק בא ללבוש נעליים ומרביץ צעקה כאילו הוא גילה שמחכים לו 72 בתולים עם מנוע מחומם מאחורי כנת הנשק (הוא היה עובד נשקייה, זה היה בתורנות בנשקייה...)

אחרי שהצלחתי לרצוח את היצור הארור עם משוט של כיבוי שריפות (מכה שלישית, מכל הלב, תוך צעקת "פיניש הים!!!" בקול של שאו קאן ממורטל-קומבט), הוא נרגע ואמר שהוא צעק "זה בנעל שלי" כשאני שמעתי "אההההההההההההבוגןדדדדדדדדדוההההההה" אחד ארוך.

טוב, הוא רק התעורר 5 דקות לפני זה, וזה עוד לפני הקפה של הבוקר.

ותאמינו לי שזו הגירסא הקצרה של מה שקרה- לא היה לי כח לחזור ולכתוב את הגירסה המלאה והארוכה (שכוללת את הנשק רץ יחף לחמ"ל לבקש שמישהו יבוא לירות ביצור האומלל, את הריסוס ב-WD40 של כל הנשקייה, ואת העובדה שבמקום לישון על מיטות ישנו על השולחנות-נשק).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

סוף טוב הכל טוב לסיפור.

השכן האמיץ שלי שגר לידי וחולק את הקן איתי,החליט להתקשר למוקד העירוני ששלחו ריסוס מטעמם,בנוסף הוא החליט להיות גלדיאטור והוריד את הקן דרך החלון שלו.מסתבר שיש תמורה בעד האגרה והארנונה לא לחינם:-) תנצלו את השירות הזה מהעיריה.

פורסם

אני יודע שאולי זה קצת מאוחר,

אני ממליץ על החומר של סנו K2000. זה אומנם בכמה שקלים יותר יקר מהK300 ודומיו, אבל, הוא עושה את העבודה מצוין.

ריססתי בכמה פינות בבית (זה שפריצר, ולא תרסיס גז) ומיד אחרי שעתיים שלוש ראיתי ג'וקים מסוממים. מיותר לציין ש...למחרת טיאטאתי ערימה של לפחות 20 ג'וקים (אשכרה לפי גדולים, קטנים, בינוניים, גדולים!).

בקיצור, מאז, ישן בשקט (כבר לפחות חודש וחצי אם לא יותר).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום, חזרתי!

מאז תקרית "הג'וק בין המצעים" אני עושה לי מנהג, ובכל כניסה לחדר השינה מדליק את האור וסורק את החדר בחיפוש אחר חברי-לילה חדשים.

הפעם הוא חיכה לי על אדן החלון, זומם לו מזימות בשקט ומנסה להשתלב עם סביבתו כמו זיקית. אבל לי יש מזימות משלי. נאמן לעצתו של אחד מחברי הפורום, תפסתי את שואב האבק, חיברתי לחשמל והתקרבתי בהחבא אל מר ג'וקיל כמו מיסטר הייד (אה? אה? ראיתם מה עשיתי פה?).

תנועת יד מהירה אחת ואני פוצח בצהלות שמחה בעוד הג'וקון נאסף אל בטן השואב ואל אבותיו. נתתי לו עוד קצת להתבשל שם בתוך הפילטר וכמויות האבק, ולאחר שניתקתי את השואב הצצתי בהנאה דרך הפלסטיק השקוף לראות את גופתו החבוטה מעוכה בין שכבות האבק. ינוח על משכבו בשלום, אמן. :twisted::-P

עדכון זריז: כושילירבק! כמו שאומרים האפריקנים-אמריקנים. או שלא. הבן אלף זונות ומיליון נשמות עדיין חי!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם כבר מחר, השארתי אותו בסלון בתוך השואב שיחפש דרך החוצה. נראה מחר בבוקר אם הוא מצא. ניסוי בבעלי חיים :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...