Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 2 VS פיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש רכב עד 60,000 ש"ח.

נוסעים הרבה כ-25-30000 בשנה) נסיעות בינעירוניות רוב הזמן.

דרישות: צריכת דלק בינונית-טובה (בסביבות 12-13 קמ"ל בנהיגה נורמלית)

מוכן להתפשר על צריכת דלק טובה מאוד של הננסיות הקטנות (14-20 קמ"ל) על מנת להשיג קצת כוח והתנהגות לעת הצורך :evil:

שנתון 2007 ומעלה, מעדיף ידני אך אוטומט נורמלי גם בא בחשבון.

יש לי כרגע שלוש מתמודדות אמיתיות:

פיג'ו xsi206 שנת 2007, ידנית, 50,000 ק"מ, יד ראשונה מפרטי (לאחר טרייד ושיפוץ בחברה גדולה) ב55,500 ש"ח.

פיג'ו 206+ שחורגת מהתקציב אך היא במבצע חסר התקדים, פחות כוח, יותר כסף אך אוטו חדש ו"ראש שקט" עם האחריות שאולי יש מצב שזה ישתלם ואתפשר על עניןי הכוח קצת.. ההתנהגות תישאר.

מאזדה 2 מליסינג לשעבר, 2008, אוטומטית אבל עם זום זום (את מאזדה 3 אני אוהב עוד מרכבי הליסינג של אבא-אמא...)

מה דעתכם מבחינת עלויות של צריכת הדלק, חלפים וטיפולים? הפיגו XSI היא הרפתקה לארנק? עוד יותר מהמאזדה?

מחפש חוו"ד מניסיון ולא מחברים שמכירים חברים שאמרו ש...... :shock:

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

בהחלט חדוות נהיגה היא העניין. אך אני עדיין לא יכול לקחת משהו חסר פשרות בגלל הנסועה השנתית והארנק שמתלווה אליה..

(היום יש לי פולו 16V, שצורכת לא מעט דלק אך יש לה פלפל ובגלל זה לקחתי אותה בזמנו)

האם יש עוד מכוניות שאפשר לחשוב עליהם שיפלו לסגמנט הזה אותו אני מחפש? ובכל זאת קצת התרשמות מבעלי רכבים הנ"ל שציינתי..

תודה לעונים.

PAST - POLO 16V , 2000

פורסם

אתה כנראה מדבר על הפיג'ו 206XS ולא על ה-XSi, שלא שווקה בישראל.

צריכת דלק של 1:13 אתה לא תראה משני הרכבים בנסיעה עירונית. אם תצא גם מחוץ לעיר ותנהג רגוע, יש סיכוי יותר מסביר שאלו המספרים שתקבל. אם צריכת דלק עירונית של 1:13 היא חובה מבחינתך אז אין לך ברירה אלא להתפשר על הקטנות הזולות החדשות.

ל-206XS התהנהגות כביש מעולה, זה רכב שיכול לספק המון המון פאן אם יודעים לנהוג אותו נכון. מה שכן, אל תצפה ליותר מידי כוח. המנוע הוא אותו מנוע 1600 סמ"ק 110 כוחות-סוס שמשמש גם את ה-307 וגם את ה-C4 המשפחתיות. זה נכתב לטובה ולרעה. לרעה, כי זה אומר שהוא קצת חלש. לטובה, כי זה אומר שהוא לא יקר לאחזקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא הבנת נכון... אני נוסע בעיקר מחוץ לעיר ושם אני מצפה לצריכה סבירה שכזאת בנסיעה ממוצעת של 100-120 קמ"ש.

וכן התכוונתי לדגם הXS (התבלבלתי בינו לבין הXSI שהיה ב106..)

אם האוטו שאקנה כמשומש 4 שנים על הכביש יהיה אחד שיקרע לי את הכיס בהמשך אז אולי אוותר על הפאן.

(הכל יחסי - עד היום החזקתי פולו 16V שהגיעה במצב לא להיט וזול זה לא היה, ולא יהיה.. מחירי הדלק בעיקר מבאסים עוד יותר מהתיקונים).

האם כדאי להישאר בגרמניות ולחשוב על איביזות או פאביות למיניהם פשוט בשנתונים יותר מתקדמים מהפולו 2000 המזדקנת שלי?

PAST - POLO 16V , 2000

• תוכן חדש...