Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

לאחר שחרשתי כל אתר אפשרי בעברית או באנגלית ורק העלתי חרס אני מבקש את עזרתכם באיתור מקט לכבלי הצתה עבור

אימפרזה LX שנת 2000 נפח 1.6. לדאבוני דגם המנוע הנ"ל שווק רק בישראל אוסטרליה ונסיכויות ערב :?.

אין לי מושג מהם האורכים של חוטי ההצתה אבל מקריאה בספר הרכב ולאחר בחינה ויזואלית אני חושב שדגם

NGK FX55 צריך להתאים, סדר ההצתה זהה והקונקטורים, שוב ויזואלית בלבד, נראים לי זהים.

באופן רשמי כבלי ההצתה מיועדים לאימפרזה 1.8 ליטר עד שנת 97 (מנוע EJ18 וברכב שלי EJ16).

תודה מראש לעונים.

פורסם

למראית עין, כל עוד מדובר במנוע SOHC (קאמשאפט אחד בכל ראש) עושה רושם שהאורך של החוטים יתאים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

חיטטתי עוד קצת וישנם את הכבלים המצויינים של MAGNECOR דגם KV85 45448 כבל בעובי 8.5 מ"מ ליבה בעובי 2.5 מ"מ באיכות מעולה, המחיר בהתאם 400 ש"ח לפני משלוח (למרות שזה המחיר לסט מקורי במורשה :x) עוד רעיונות ?

magn-rd_a.jpg

פורסם

החוטים של מגנקור מעולים, אני רכשתי ואף ארגנתי רכישה קבוצתית של חוטי הצתה לחברי פורום סובארוהוליק בשנה שעברה.

אני ממליץ לך לחפש את השרשור ההוא ולקרוא בו קצת.

החוטים אמנם מעולים ועמידים (לא תצטרך להחליף אותם לעולם בשל בלאי) אך עם זאת, ישנם חסרונות להזמנת החוטים מיצרן זה

1. אורך החוטים בסט המוכן עשוי להיות שונה מאורך החוטים ברכבך בפועל. זאת מכיוון שפעמים רבות החוטים של חברה זו מיוצרים לרכבים ללא מזגן ו/או הגה כח (דגמים שנמכרו בארה"ב וקנדה). חובה לציין את אורך החוטים בעת ההזמנה.
  2. החוטים שתזמין עשויים להיעצר במכס ואתה תצטרך לקבל אישור ממשרד התחבורה ו"להנות" מעיכוב גדול בקבלת החבילה + טרטור + סיכון להידרש לשלם מס.

אם אתה מוכן מראש לסאגת הבירוקרטיה מול הרשויות, לך על זה.

אם לא, לך על המקורי.

פורסם

כבר הזמנתי חוטי הצתה אמנם של NGK בעבר, לרכב מסוג טויוטה, החבילה לא עוכבה במכס וברכתי על הרגע, פשוט מוצר מצויין. אני מכיר את השרשור שלך (לדעתי סובארו XT אם אני זוכר נכון) אני לא מוצא סיבה וטעם לקנות כבלי הצתה שיעלו לי 600 ש"ח כולל משלוח במיוחד לאור העובדה שאני לא מאמין שאני הרגיש הבדל גדול מכבלים "סטנדרטיים" שעולים 200. אני פשוט לא בטוח בתצורת החיבור של הכבל לפלאג הFX55 מיועדים לסובארו 1.8 עד שנת 97 ולדעתי החיבור בדגם זה הוא הקצר (הישן) יותר.

אודה לעזרה!

• תוכן חדש...