Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 7 מקומות תקציב 550 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב התקציב 550 אלף ש"ח

צריך 7 מקומות.

יכולות שטח קלות.שבילים.

היום נוסע ב טיוטה V8 .

את הקדילאק לא מייבאים.

על הבמוו היא צפופה מדי.

הדיסקו היחידי שמתאים אך ירידת הערך)-:

מישהוא רעיונות ? 7 מקומות מפואר

הוולוו XC90 ישנה מאוד.

מישהוא?

פורסם

מצטער אבל יכול להיות שראיתי פרצוף עצוב לאחר ירידת הערך לגבי הדיסקו?

אתה מדבר על רכבי יוקרה שעולים קצת מעל חצי מליון, אתה חושב שאאודי בתקציב הזה או וולוו "יהנו" מירידת ערך אפסית ונמוכה? כל רכב כזה יאבד עשרות רבות של שקלים מדי שנה, אתה אמור לדעת ולקחת את זה בחשבון כשאתה מחפש רכב בתקציב הזה.

בנוסף, מה הבעיה עם הטויוטה שלך כרגע? מאיזו בחינה אתה מחפש להשתדרג?

פורסם

לינקולן נוויגייטור תהיה בחירה טובה,זהו רכב החלומות שלי,הרכב הכי מפנק שראיתי,רכב שמונה מקומות אמיתי גדול מרווח.אי אפשר לתאר אותו במילים. צריך לעשות עליו סיבוב כדי להבין.

המחיר שלו בערך 400 אלף שקל לדגם המפואר ביותר בייבוא אישי

פורסם

הטיוטה מצויינת אבל היא כבר בת 3

אני מעוניין ברכב חדש.

אין לי אפשרות ביבוא אישי וגם לא רוצה. מטעמים שלי

אני מחפש 7 מקומות עם יכולות שטח קלות.

הלינקולן יכול היה להתאים בול אבל אין ביבוא רגיל.

את המרצדס בדקתי והיא וואן לכל דבר (די מכוערת בעיני) ללא כל יכולת שטח.

מישהוא יכול לחשוב על משהוא נוסף?

פורסם

תשאיר לך הרבה עודף, יכולות שטח קלות לדעתי היא כן תדע לתת

אולי היא לא מספיק בקלאס, סובארו B9 טריבקה

http://www.auto.co.il/%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%98%D7%9B%D7%A0%D7%99%D7%9D-8449-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-B9-%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%A7%D7%94-3-6-%D7%90%D7%95%D7%98-7-%D7%9E%D7%95%D7%A9%D7%91%D7%99.aspx

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

כשאתה מדבר על מרצדס וואן, אתה מתכוון לGL או לR?

הR מיניוואן לכל דבר, הGL מסוגל לנסוע בשבילים וכו'.

גם יד שניה יכול לבוא בחשבון או רק חדש?

פורסם
לינקולן נוויגייטור תהיה בחירה טובה,זהו רכב החלומות שלי,הרכב הכי מפנק שראיתי,רכב שמונה מקומות אמיתי גדול מרווח.אי אפשר לתאר אותו במילים. צריך לעשות עליו סיבוב כדי להבין.

המחיר שלו בערך 400 אלף שקל לדגם המפואר ביותר בייבוא אישי

אחי תבדוק טוב טוב כי חבר שלי הביא נוויגיטור לאשתו ביבוא אישי ואכל את כל הזרנוק כי לא נתנו לו להכניס אותה (את המכונית) בגלל בעיות משקל (מעל 3.5 טון). עמדה 3 חודשים בנמל ובסוף היה צריך לשלוח אותה חזרה לארה"ב הברית וגם חטף מאשתו חבל על הזמן, לא על הכסף שהפסידו אלא על זה שלא קיבלה את האוטו שרצתה בזמן.

פורסם
אתם רציניים? הבן אדם הולך להוציא מעל חצי מיליון ש"ח ומה שיש לכם להציע לו זה נוויגטור??

אני לא מבין את הצורך להוציא יותר כסף על מכונית אחרת מלבד הנוויגייטור מכיוון שהיא מביאה את הסחורה הטובה ביותר למחיר.

יש בה הכל מהכל.

פורסם
אחי תבדוק טוב טוב כי חבר שלי הביא נוויגיטור לאשתו ביבוא אישי ואכל את כל הזרנוק כי לא נתנו לו להכניס אותה (את המכונית) בגלל בעיות משקל (מעל 3.5 טון). עמדה 3 חודשים בנמל ובסוף היה צריך לשלוח אותה חזרה לארה"ב הברית וגם חטף מאשתו חבל על הזמן' date=' לא על הכסף שהפסידו אלא על זה שלא קיבלה את האוטו שרצתה בזמן.[/quote']

אחת ההודעות היותר מצחיקות שקראתי פה בזמן האחרון :lol:

ו550K ש"ח זה לא הרבה לדרישות שלו, לדעתי הפיתרון הוא יד 2 או ייבוא אישי בכל זאת.

מצד אחד הבחור רוצה לעבור לסאקלה הגדולה של יצריניות היוקרה אבל התקציב גבולי עד בלתי אפשרי ומצד שני הוא גם מפחד מירידת הערך של רכבים כאלו :roll:

הלאנדקורזר V8 היא באמת היחידה שנותנת לו מענה מבחינת תקציב ודרישות אבל היא לא ברמה מבחינת מותג ואיכות פנים של "החברה" בליגה הגבוהה.

• תוכן חדש...