Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הרכב קיה פרייד 97. אחרי נסיעה היום פתחתי את המכסה מנוע ושמעתי רעש מוזר מאזור מיכל העיבוי רעש של מים מבעבעים מרוב רתיחה

פתחתי את המיכל עיבוי ואכן ראיתי שהמים מבעבעים שם מרתיחה (במצב שרכב כבוי) עד שהם מתקררים טיפה וזה מפסיק

מאוורר תקין נכנס לפעולה שהמנוע מונע. המאוור נדלק ואחרי כמה זמן מתכבה (ככה שאין חשד לראש מנוע)

לא חסר מים לא במיכל ולא ברדיאטור. (מים ירוקים)

המנוע לא מתחמם.

שמן לא חסר.

אשמח לעזרה תודה

פורסם

סתו שלום רב !

למה לפתוח מכסה מיכל עבוי במנוע חם לאחר כבוי?

אם המאוור נכנס לפעולה בזמן, אם מד החום, לא עובר את מחצית הסקאלה, אם אין אבוד מי קירור כלל, ומי הקירור לא איבדו את צבעם מירוק לחום/ חלודה, אל תחפש בעיות במקום שהם לא קיימות.

בדיקת ונקוי מערכת הקירור, כהכנה לקיץ, מומלצת בכל מקרה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

פתיחת מיכל העיבוי במצב כזה היא מסוכנת - סכנת כוויות.

אם אין בעייה, והרכב אינו מתחמם , או מאבד נוזל קרור - אל תחפש אותה (בעיות תגענה לבד...:wink:)

alfa 156 2.5.

פורסם

תודה על התגובות.

הקיה פרייד היא של חברה שלי והגענו למוסך כדי לעשות טיפול שיצאתי מהרכב שמעתי את הרעש פתחתי מכסה מנוע והמכונאי פתח את מיכל העיבוי ואמר שזה לא נראה לו תקין אבל הוא לא יודע איכן יכולה להיות הבעיה.

לי זה נראה מוזר כי אני נוסע על פולו ולא ניתקלתי במקרה כזה.

השאלה היא האם באמת הכל תקין אולי המאוור לא נכנס לפעולה בזמנים הנכונים או לא למשך זמן שצריך

או מד חום המנוע מזייף

בכל מקרה אתם ממליצים לנקות מערכת קירור ומשם להתקדם הלאה?

פורסם
תודה על התגובות.

הקיה פרייד היא של חברה שלי והגענו למוסך כדי לעשות טיפול שיצאתי מהרכב שמעתי את הרעש פתחתי מכסה מנוע והמכונאי פתח את מיכל העיבוי ואמר שזה לא נראה לו תקין אבל הוא לא יודע איכן יכולה להיות הבעיה.

לי זה נראה מוזר כי אני נוסע על פולו ולא ניתקלתי במקרה כזה.

השאלה היא האם באמת הכל תקין אולי המאוור לא נכנס לפעולה בזמנים הנכונים או לא למשך זמן שצריך

או מד חום המנוע מזייף

בכל מקרה אתם ממליצים לנקות מערכת קירור ומשם להתקדם הלאה?

יכול להיות שלא נוצר לחץ במערכת. הלחץ מעלה את טמפרטורת הרתיחה של נוזל הקירור, והנוזל עצמו בעל תכונה שטמפרטורת הרתיחה שלו גבוהה יותר מ 100 מעלות , אני מקווה שאתה לא משתמש במי ברז ....

תבדוק קודם את הפקק של הרדיאטור, שהוא אוטם טוב, ותעקוב אחרי כמות המים ברדיארטור.

פורסם

יתכן ונוזל הקירור שברכב איננו איכותי אלא סתם ״מים צבועים״, הייתי מחליף נוזל קירור לאיכותי יותר כמו פרסטון ירוק ואז בוחן שוב אם התקלה חוזרת על עצמה

• תוכן חדש...