Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מבקש לדעת על הרכב הזה כמה דברים,

אמינות, צריכת דלק!, יחס תמורה למחיר!?

איזה נפח יותר טוב 1.8 או 1.6 גם בצריכת הדלק.

בסך הכל הרכב נראה מרשים מבחוץ ומבפנים ראיתי רק בתמונות!

תודה לעוזרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לאבי שברולט קרוז 1.8 , 6 הל' .

צריכה 8 ליטר ל 100 ק"מ ( יוצא 1:12) כשאני נהגתי לאילת עם הרכב הגעתי ל 16 .

אמינות ? אלוהים גדול . כול החלקים שם של אופל ( אפילו המנוע נשמע אופל )

יחס תמורה למחיר ? סביר .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

חלקים של אופל זה דווקא מצויין,מראה ותחושה מצויינים,

היא מגיעה עם שני מנועי בנזין – 1.6 ליטר שמפיק 112 כ"ס ב-6,400 סל"ד ו-15.6 קג"מ ב-4,200 סל"ד. השני, בנפח 1.8 ליטר שמפיק 140 כ"ס ב-6,200 סל"ד ו-17.9 קג"מ ב-3,800 סל"ד.

שניהם 6 הילוכים טיפטרוניק,

צריכת דלק ממוצעת (יצרן): 12.8 ק"מ לליטר

צריכת דלק מבחן: 7.5 ק"מ לליטר לגרסת ה1600.

צריכת דלק מבחן: 8.6 ק"מ לליטר לגרסת ה-1800.

אישית הייתי הולך על ה-1.8

פורסם

בקרוז שלנו בת 4 חודשים כמעט , בנסיעה בין עירונית רגועה אנחנו מצליחים להגיע לצריכה של 18 ק"מ לליטר. מנוע 1.6.

בנסיעה לאילת, לפני מחשב הדרך, הצריכה הייתה 20 ק"מ לליטר.

בעירוני, מנוע ה 1.6 גומע ליטר ל 12-13 ק"מ בנסיעה רגילה ונוחה.

בוא נגיד ככה, אם תצליח להסתדר עם העברת ההילוכים התכופה בעירוני, זאת חבילת משתלמת לפי דעתי.

הרכב מאובזר בכל מיני פיצ'רים כאלה ואחרים. אני מצאתי אותו נוח לנהיגה. יש לו נוכחות על הכביש, אם הרכב בצבע הנכון:twisted:.

אם אתה צריך עוד פרטים, אשמח לעזור.

** עריכה : לכותב מעליי : מנוע ה1.6 עם 124 כ"ס בגרסת 2011.

שונא גזענים !.

פורסם

מחשב דרך זה סתם מעודד אבל ממש לא משקף את הנתונים האמיתיים. האם צריכה של 1-16 בכביש מהיר זה בדוק? מה המהירות הממוצעת? איך בדקת?

זאת צריכה שרכבי מיני מתקשים להגיע אליה כך שקשה לי להאמין שמשפחתית גדולה וכבדה שלא ידועים בביצועים מעולים או צריכת דלק מצויינת תגיע לנתונים כאלה.

פורסם

אני מציע 500 ש"ח+מדליית נחושת עם הקדשה אישית למי שיצליח להוציא מהקרוז (ולא משנה איזו, גם החדשה וגם הישנה) 18 ק"מ לליטר בצריכה אמיתית בנסיעה מציאותית, ויביא הוכחות (נסיעה מציאותית= מהירות כביש של לפחות 80 קמ"ש על כבישים של 90, ולפחות 90 על כבישים של 100. פחות מזה זה כבר לא פחות מהפרעה לתנועה.)

ולמה אני אומר את זה בכזה בטחון? כי זה פשוט לא אפשרי.

הקרוז הישנה היא ממש לא מה שאפשר לקרוא לו "חסכונית", צריכה משולבת של 1:10 הייתה דבר שצריך לשמוח בגינו, ובחדשה המצב לא הרבה יותר טוב, נהג רגוע יקבל צריכה משולבת של 1:12.

מספרים כמו 1:18 ו 1:20 זה כבר לא בגדר חלומות, יותר קרוב ל "הזיות"....

אישית לא הייתי הולך על הרכב, יש אופציות מוצלחות יותר. גם מבחינת עיצוב פנים/חוץ, גם מבחינת נוחות, וגם מבחינת צריכת דלק.

פורסם
הקרוז הישנה היא ממש לא מה שאפשר לקרוא לו "חסכונית", צריכה משולבת של 1:10 הייתה דבר שצריך לשמוח בגינו, ובחדשה המצב לא הרבה יותר טוב, נהג רגוע יקבל צריכה משולבת של 1:12.

איך הגעת לזה? אתה מכיר אישית את הרכב או שלפת מהשרוול?

הצריכה שאותה ציינת עושים רכבים בעלי נפח כפול ואף משולש מ1.6 או 1.8 על מה אתה מדבר?

פורסם

אני עם 626 2 ליטר שננהגת במתינות בקושי מגרד את ה-9 וחצי קילומטרים לליטר עם מזגן.

רוב המשפחטומתיות סביבי מגיעות ל-11 קילומטרים לליטר בנסיעה משולבת. הפורטה שאני מקבל מהעבודה מוציאה לעיתים נדירות 12.5 ק"מ לליטר בנסיעה שרובה בין עירונית, השאר נע בין 11 ל-12.

אז קשה לי מאוד מאוד להאמין שקרוז מגיעה לצריכה כזאת, זה על גבול הלא הגיוני כשאר משווים לתוצאות שמקבלים בעלי המיני הידניות.

פורסם

עם קרוז דור ראשון במשך 3 חודשים ומעל 4000 ק"מ הגעתי לצריכה משולבת כוללת של כ 1 ל9 ק"מ ונהגתי בה באגרסיביות ללא הפסקה (רכב השכרה)

לצורך השוואה: עם 1.8T 20VT יוצא לי ממוצע של קצת יותר מ1 ל10, עם V8 5.7 וגיר אוטומטי הממוצע שלי הוא 1 ל8 או 1ל9 אבל יש לו מערכת כיבוי צילינדרים בשיוט ובתוך העיר הממוצע שלה הוא 1ל6

פורסם

עשיתי על הרכב הזה מעל 5000 ק"מ, אני מכיר אותו in and out. בערך 3300 על הישנה, והשאר על החדשה גרסת ה 124 כ"ס.

תעיף מבט בביקורות ברשת וב kml, הם אפילו פחות אופטימיים ממני, כי לפי מה שרשום שם הקרוז עושה אפילו פחות מ 1:10.

פורסם
חלקים של אופל זה דווקא מצויין,מראה ותחושה מצויינים,

היא מגיעה עם שני מנועי בנזין – 1.6 ליטר שמפיק 112 כ"ס ב-6,400 סל"ד ו-15.6 קג"מ ב-4,200 סל"ד. השני, בנפח 1.8 ליטר שמפיק 140 כ"ס ב-6,200 סל"ד ו-17.9 קג"מ ב-3,800 סל"ד.

שניהם 6 הילוכים טיפטרוניק,

צריכת דלק מבחן: 7.5 ק"מ לליטר לגרסת ה1600.

צריכת דלק מבחן: 8.6 ק"מ לליטר לגרסת ה-1800.

אישית הייתי הולך על ה-1.8

איך הגעת לזה? אתה מכיר אישית את הרכב או שלפת מהשרוול?

הצריכה שאותה ציינת עושים רכבים בעלי נפח כפול ואף משולש מ1.6 או 1.8 על מה אתה מדבר?

לקחתי שתי תגובות שלך.

לי משהו לא מסתדר, ולך?

לפי ההתרשמות שלי, המספרים בKML נכונים או קרובים למה שהיו לי ברכבים שונים.

בטוח הם יותר נכונים ממה שאנשים כאן רשמו (1:18 או 1:20).

אחר כך, בגלל התגובות כאן , אנשים רצים למוסכים או פותחים נושא "צריכת דלק בקרוז שלי לא תקינה"

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסתדר טוב,תעקוב אחרי השירשור הוא כתב:

ואני טענתי שלא יתכן שהרכב יצרוך ככה כי לשם ההשוואה יש רכבים בנפחים הרבה יותר גדולים שצורכים את הכמות אותה הוא רשם.

• תוכן חדש...