Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל בעצמך רשמת, שלפי נתוני המבחן צריכת הדלק עוד יותר גרועה (מה שהדגשתי באדום).

או שאני לא מבין אותך?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבחן, לא יצרן.

מאיפה הבאת אותם?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מסתדר טוב,תעקוב אחרי השירשור הוא כתב:

ואני טענתי שלא יתכן שהרכב יצרוך ככה כי לשם ההשוואה יש רכבים בנפחים הרבה יותר גדולים שצורכים את הכמות אותה הוא רשם.

מה הקשר? יונדאי גטס אוטומט מלפני 2004 צורכת גם כן 1:11-1:12 עם מנוע 1400.

קל מאוד לייצר רכב בזבזן.

ומה לגבי kml ש "שום דבר מעולם לא היה"? יש להם שם תוצאה, לפי מה שאני רואה-

http://www.kml.co.il/Car/%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98_%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%96_%D7%95%D7%94%D7%9C%D7%90%D7%94-2009_9169

וזה עוד לדגם ה 6 הילוכים לפי מה שרשום. שים לב שאפילו אני הצלחתי להוציא יותר מהם.

פורסם

רק כדי לעשות סדר.

אני עם קרוז כרגע. דגם 2010 מנוע 112 כ"ס וגיר 6 הילוכים.

עלה על הכביש לפני 4 חודשים ו-13K ק"מ.

נוסע בעיקר בינעירוני, שבחלקו המצומצם ביותר הינו הררי.

אני לא נהג חסכוני, מהירות השיוט הינה הרבה מעל הטווח החוקי בארצנו.

אני לא מצליח להוציא ממנה 1:10, אלא משהו שהרבה יותר קרוב ל-1:9.

גם כשניסיתי לנהוג ברכב בצורה חסכונית, גיליתי שזה קשה עד בלתי אפשרי להוציא ממנו יותר טוב מ-1:11.

פורסם
יש לאבי שברולט קרוז 1.8 , 6 הל' .

צריכה 8 ליטר ל 100 ק"מ ( יוצא 1:12) כשאני נהגתי לאילת עם הרכב הגעתי ל 16 .

עשית 1 ל16 עם קרוז 1.8 ?!

בטח תדלקת בנזיף תשעים ושף

פורסם

הקרוז שיש לנו היא הגרסה החדשה עם עדכון הגיר ו 124 כ"ס.

המחשב הראה צריכה של 1 ל 20, אבל לפי חישובים שאנחנו ביצענו, לפי תדלוקים, יצא בסביבות 1 ל 18.

הנסיעה אגב הייתה בהילוך שישי רוב הזמן, סל"ד 2 ומשה ומהירות שנעה בין 100-110, ללא מזגן.

ולמי שתוהה, כן אפשר להוציא מהקרוז נתונים כאלה.

שונא גזענים !.

פורסם

איש יקר, תצליח להוכיח את זה ומחכה לך אצלי מדליה.

עד כמה לאט ובזהירות שלא ניסיתי לנהוג על הרכב הזה, לא הצלחתי להוציא צריכה משולבת של מעל 1:12 בדגם החדש.

פורסם

אני לא רואה שום סיבה שאני צריך להוכיח משהו למישהו.

זאת הצריכה של הרכב בנסיעה בין עירונית במשך 4 תדלוקים רצופים. רוצה לקבל את דבריי?, בבקשה. לא רוצה, גם בבקשה :).

זה לא שהצלחת בעצמך, לא אומר שאחרים נכשלו :).

שונא גזענים !.

פורסם

רוב המגיבים בת'רד מדווחים על צריכה דומה לשלי, אני לא מבין איך אתה והבחור השני מצליחים לסחוט מהרכב הזה 1:18....

אני מכיר מישהו עם גטס 2004 אוטומט (הזללנית) שמחזיק את הרכב לשימוש של העבודה, מהעבודה משלמים לו על דלק.

בחישוב של הקילומטרז' לעומת ליטרים, יוצא שהוא עושה בערך 1:17.5

עם הגטס טוחנת הדלק הידועה לשמצה

אז כן, יש דברים מוזרים בעולם, אבל לא הייתי לוקח מזה דוגמה לגבי הכלל...

פורסם
בקרוז שלנו בת 4 חודשים כמעט , בנסיעה בין עירונית רגועה אנחנו מצליחים להגיע לצריכה של 18 ק"מ לליטר. מנוע 1.6.

בנסיעה לאילת, לפני מחשב הדרך, הצריכה הייתה 20 ק"מ לליטר.

בעירוני, מנוע ה 1.6 גומע ליטר ל 12-13 ק"מ בנסיעה רגילה ונוחה.

בוא נגיד ככה, אם תצליח להסתדר עם העברת ההילוכים התכופה בעירוני, זאת חבילת משתלמת לפי דעתי.

הרכב מאובזר בכל מיני פיצ'רים כאלה ואחרים. אני מצאתי אותו נוח לנהיגה. יש לו נוכחות על הכביש, אם הרכב בצבע הנכון:twisted:.

אם אתה צריך עוד פרטים, אשמח לעזור.

** עריכה : לכותב מעליי : מנוע ה1.6 עם 124 כ"ס בגרסת 2011.

עכשיו הבנתי, נפתחו פה כמה וכמה שרשורים של בעלי אלטו שלא הצליחו להגיע ל18/1 למרות ההבטחות, ושאלו מה אפשר לעשות, אז הפתרון פשוט: למכור את האלטו ולקנות קרוז....

ולהבנתי, המחשב עוד הראה 1/20? ...כל הכבוד, ממש קרוז היברידית....

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

דיון מצחיק. לא יודע מה אתם מתפלאים כל כך. אבא שלי לפני חודש ירד מב"ש לאילת עם הרכב שלו קורולה 2004, נסע כל הדרך על 100-105, ונכנס לתחנת דלק איך שהגיע לאילת כדי למדוד, צריכת דלק חברים יצאה 1/16 (במשאבה! לא מחשב דרך). אם קורולה 2004 יכולה לעשות 1/16 אז למה אתם חושבים שקרוז חדשה לא יכולה לעשות 1/18 בשיוט על 100-110 ובלי מזגן???

אה ויש לי גם הסבר למספרים שאנשים זרקו פה. כאחד שיודע מה זו נסיעה רגועה (באמת רגועה, פשוט אין לאן לרוץ עם הספינה) קשה לי לומר שראיתי הרבה משפחתומטיות נוסעות "רגוע" באמת, רוב המאזדות\טויוטות\יונדאי\הונדות\גולף\וכו' פותחות ברמזורים כאילו אין מחר וכאילו שבאמת זה עוזר להן להגיע ראשונות לאנשהו (ברוב המקרים זה הפוך, אני בד"כ חולף על פניהם בשיוט נינוח בלי גז :)), נוסעות על כבישים מהירים (6?) רוב הזמן על 120-130, במקרה הטוב. אז אתם באמת מצפים לצריכה נורמלית???

רכב 1600 משפחתומטי בנהיגה רגועה באמת (כמו שאני נוהג בתוך העיר) יעשה עירוני בערך 12 ומחוץ לעיר לפחות 16-17 אם לא יותר טוב. אה חוץ אולי ממאזדה 3 שתעשה בעיר 1/8 לא חשוב מה :lol:

וכן למי שמתפלא על המספרים שזרקתי פה, אני יכול להראות לו את זה עם הקורלה של אבא שלי, אני רק אצטרך לקחלת לו אותה לשבועיים. רוב האנשים לא נוהגים רגוע נקודה, במכוניות עם המנועים הקטנים האלו זה קריטי (יש הבדל עצום על איך אתה מאיץ בין רמזורים ועל כמה אתה נוסע מחוץ לעיר), כמה שהמנוע יותר גדול זה פחות איך אתה נוהג כי המנוע גם ככה לוקח צריכה קבועה מסויימת. זה מזכיר לי את זה שכל נהגי הג'יפים למינהם בוכים על צריכה של 1/5 בעיר אבל מצד שני חייבים להיות ראשונים בכל רמזור. אבסורד.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
דיון מצחיק. לא יודע מה אתם מתפלאים כל כך. אבא שלי לפני חודש ירד מב"ש לאילת עם הרכב שלו קורולה 2004, נסע כל הדרך על 100-105, ונכנס לתחנת דלק איך שהגיע לאילת כדי למדוד, צריכת דלק חברים יצאה 1/16 (במשאבה! לא מחשב דרך). אם קורולה 2004 יכולה לעשות 1/16 אז למה אתם חושבים שקרוז חדשה לא יכולה לעשות 1/18 בשיוט על 100-110 ובלי מזגן???

אה ויש לי גם הסבר למספרים שאנשים זרקו פה. כאחד שיודע מה זו נסיעה רגועה (באמת רגועה, פשוט אין לאן לרוץ עם הספינה) קשה לי לומר שראיתי הרבה משפחתומטיות נוסעות "רגוע" באמת, רוב המאזדות\טויוטות\יונדאי\הונדות\גולף\וכו' פותחות ברמזורים כאילו אין מחר וכאילו שבאמת זה עוזר להן להגיע ראשונות לאנשהו (ברוב המקרים זה הפוך, אני בד"כ חולף על פניהם בשיוט נינוח בלי גז :)), נוסעות על כבישים מהירים (6?) רוב הזמן על 120-130, במקרה הטוב. אז אתם באמת מצפים לצריכה נורמלית???

רכב 1600 משפחתומטי בנהיגה רגועה באמת (כמו שאני נוהג בתוך העיר) יעשה עירוני בערך 12 ומחוץ לעיר לפחות 16-17 אם לא יותר טוב. אה חוץ אולי ממאזדה 3 שתעשה בעיר 1/8 לא חשוב מה :lol:

וכן למי שמתפלא על המספרים שזרקתי פה, אני יכול להראות לו את זה עם הקורלה של אבא שלי, אני רק אצטרך לקחלת לו אותה לשבועיים. רוב האנשים לא נוהגים רגוע נקודה, במכוניות עם המנועים הקטנים האלו זה קריטי (יש הבדל עצום על איך אתה מאיץ בין רמזורים ועל כמה אתה נוסע מחוץ לעיר), כמה שהמנוע יותר גדול זה פחות איך אתה נוהג כי המנוע גם ככה לוקח צריכה קבועה מסויימת. זה מזכיר לי את זה שכל נהגי הג'יפים למינהם בוכים על צריכה של 1/5 בעיר אבל מצד שני חייבים להיות ראשונים בכל רמזור. אבסורד.

אני מכיר מישהו עם אימפלה כמו שלך שעושה 1-7 בעיר ומחוץ לעיר הוא אומר תודה אם הוא מגיע ל1-10. כמה אתה עושה?

אני בניגוד לדעה שלך, עושה בעיר 1-10 ומחוץ לעיר 1-12 באופן קבוע כבר כמה שנים.

אז לדעתי הכל תלוי באופי הנהיגה(כמו שכתבתי כאן כבר בעבר בפעם האלף)

להוציא ממשפחתית 1600 אוטומטית 1:12 בתוך העיר, זה מאד קשה עד בלתי אפשרי - לכל משפחתית 1600 אוטומטית.

מחוץ לעיר זה כבר סיפור אחר(אם נוהגים כמו צבים, ללא פקקים וכו')

• תוכן חדש...