Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים

להידבק בבקשה לנושא השרשיר - זה לא שרשיר שדן באיך HAT נשמעים! זה שרשיר שהדיון בו הוא על נקודות חיתוך אופטימליות בניגוד לקוטר האלמנט.

ואני מודע היטב להמלצות של HAT לתחומי תדר לרמקולים שלהם אבל אני מעדיף להתבסס על היגיון פשוט של חוקי פיסיקה שאומרים שרמקול בקוטר X יכול לדחוף Y אוויר ולנוע בZ מהירות ולנסות לבדוק אם יש מגבלות שעדיף לא לאתגר אותן - אבל זה כבר שרשיר אחר אם הכוונה היא לייחס את זה ספציפית לHAT וזה לא משהו שאני מתכוון לדון בו כי כמו שאתם רואים אני לא מתעסק עם זה בכלל.

--------------- פתחתי את הגיינים במגבר -------------------

במילה אחת - וואו! :shock:

היות ובעצם הכפלתי את תחום התדר למידבאסים - ההספק שלהם ירד קצת וזה מאוד השפיע על האיזון של המערכת.

RTA - PINK NOISE ופתיחת הגיינים לכל האלמנטים (אני מתלבט עדיין להנחית קצת את הטוויטרים או לא - זה תלוי בסגנון המוזיקה)

אחרי זה טרקים מוכרים - קצת עבודת EQ ולהמשיך להשמעה.

---------------- סיכום תוצאה ------------------------------------

הוופרים שעכשיו גם פולשים היטב לתחום המיד בועטים כאילו שהם מותקנים בתוך תיבות - לא יאמן איזה באס.

המידים מנגנים פשוט נעים ונקי ברמה שלא חשבתי שהם יכולים בכלל לנגן בה.

הטוויטרים - אין מה לאמר הרבה - הם שונים לגמרי מכל הטוויטרים האחרים של המותג הזה והם פשוט פנטסטיים. איפה שיש טרקים עם דיסטורשן הייתי רוצה הפעם דווקא קצת להרגיע אותם ואולי אני אעשה את זה - דציבל אחד למטה, אבל לא בטוח... בכלל לא בטוח בקשר לזה.

- שמתי את נורה ג'ונס - נמרחתי מהתוצאה.

שמתי טרקים נוספים כמו אפוקליפטיקה, דיסקי בדיקה

בטרק LONG AFTER YOURE GONE חשבתי שהגיטרת באס תוריד לי את המראה המרכזית לרגע.

בטרק מסויים של אפוקליפטיקה אני פשוט מוכן להשבע שיש שם איזה צליל שמעולם לא שמתי לב אליו מקודם :shock:

העומק שיש בחלק מהטרקים הוא פשוט הזוי

כדי לבדוק שאני לא נופל כאן קורבן של פתיחת גיין כשינוי מוביל עברתי לסטאפ הקודם וזה כבר היה פשוט מוגזם ובנוסף לזה כמה שיש שם יותר דגשים על צלילים מסויימים - יש בסטאפ הקודם פחות עומק בצורה משמעותית. נורה ג'ונס נשמעת עבה מידי לעומת הסטאפ הקיים שהיא פשוט נשמעת בו מציאותית לגמרי.

נכון לעכשיו אני ממש אוהב את השינוי ונראה שזה רק לטובה.

יכול להיות שהרגעה קטנה של הטוויטרים תוציא קצת את האיזון הזה אבל מה לעשות אני אוהב שהטוויטרים מרוסנים גם אם זה קצת פוגע.

אלון - תנסה ברגע שאתה יכול לבדוק כמה נקודות חיתוך - תגיד לי מה היתה התוצאה שהכי אהבת.

עריכה - נ.ב

עוד משהו מאוד מעניין ששכחתי לציין - אחרי שחילקתי את תחומי התדרים בצורה אחרת בין הוופרים לטוויטרים - נראה שכווני הגיין במגבר עצמו בין הרמקולים האלה התאזן גם כן והם עובדים על רמות גיינים מאוד דומות, סתם תופעה מעניינת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נושא השרשיר הזה קשור לכל סט באשר הוא - בין אם מדובר בסט שלושה חלקים בעלות כוללת של 200 שקלים לבין אם מדובר בסט שלושה חלקים (או שני חלקים או ארבעה או חמישה...) שעולה 20K יורו... בין אם מדובר בסביבת בית ובין אם מדובר בסביבת רכב.

נושא השרשיר הזה קשור לחוקי פיסיקה שקובעים יחסים בין קוטר אלמנט ליכולת שלו להפיק בצורה מיטבית תחום תדר.

ואני יכול לאמר לכם שהבוקר - לאחר פתיחת גיינים שנעשו ליל אמש, שמעתי טרקים נבחרים של מראיה קארי, אנדריאה בוצ'לי, לארה פאבין

וזה היה פשוט OMG !!!

המערכת הגיע לרמה שהיא מצליחה ממש לרגש אותי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...