Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה בסופר לנסר החלון של הושב שליד הנמהג לא נפתח מהמתג של המושב שליד הנהג ,אבל אצלי שאני יכול לשלוט על כל המתגים זה נפתח.

יש מצב זה חשמל.

או משהו אחר? החלונות חשמלים.

פורסם

מצטרף לשאלה, גם לחבר שלי יש בדיוק את אותה הבעיה, חלון אחורי ימני לא נפתח מהכפתור האחורי אלא רק ממושב הנהג.

פורסם
יש לי בעיה בסופר לנסר החלון של הושב שליד הנמהג לא נפתח מהמתג של המושב שליד הנהג ,אבל אצלי שאני יכול לשלוט על כל המתגים זה נפתח.

יש מצב זה חשמל.

או משהו אחר? החלונות חשמלים.

כן. רק חשמל.

לפני תשובתי המפורטת שאלה קטנה:

למה ומדוע אתה לא רושם את סוג הרכב בכותרת כמתחייב בכללי הפורום הטכני?

הנה, מתוך הכללים:

3. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדוייקת תביא למחיקת או נעילת התרד:

הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.

וכעת התשובה:

4 אפשרויות

1. מתג ראשי (בדלת הנהג) לא תקין (כן, למרות שדווקא ממתג הנהג הוא פועל)

2. לא מגיע פלוס או פעמיים מינוס למתג צד ימין ליד הנהג כאשר כל הלחצנים במצב שלא לוחצים עליהם.

3. מתג דלת ימנית לא תקין, כך שכאשר לוחצים על המתג, הוא לא מוציא פלוס ומינוס מתהפך (לפי כיוון לחיצה) זאת למרות שמקבל את כל המתחים הנדרשים

4. אם קיים מרים חלונות עם שלט (וגם אם הוא פועל תקין ברגע לחיצה על השלט) , יתכן שבזמן "מנוחה" , לא מבצע חיבור חשמלי ולמעשה יוצר נתק בחוט פקודת עליה של החלון מאחד המתגים אליהם חובר.

בברכה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...