Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לי היה משפט תקדימי דומה, שנוהל במשך 4 שנים בהן המשטרה משכה כל תשובה חודשים ...

הוכחתי שיצרן מכשיר המדידה (מולטנובה במקרה שלי) מחייב כיול של המכשיר כל שנה - המשטרה לא כיילה אף מכשיר מולטנובה מעולם (לפחות 10 שנים) - אז הוכחתי ...

הוכחתי גם שאסור להציב מכשירים במקום שהוצבו (שדה חשמלי תחת קווי מתח גבוה) והם מוצבים במיקום עם קרינה חזקה פי 8 מהמלצות היצרן - אז הוכחתי

המשטרה לא בחלה לספק לבית המשפט ספר יצרן עם פרקים חסרים (הפרקים הטכניים) ולא נאשמה בהעלמת ראיות, לא בחלה לשקר דרך היבואן ש"אין הוראות של היצרן" , אתם מבינים, מוצר כזה ללא הוראות ... ואפילו לא בחלה לאיים על עורך הדין שלי (עד שעזב) , ואז לשים סוללת עורכי דין מולי (כשלא הייתי מיוצג)

השופטת אפילו עשתה ניסוי אמיתי, בכביש 4, והמכשיר נכשל במדידה אחת מתוך 10 (אתם מבינים, 10% מהמדידות שגויות!!!)

הוכחתי הכל, אבל עדיין בית המשפט פסק שאני אשם והמשטרה צודקת.

מומלץ לקרוא סקירה שהתפרסמה ב"הגה" http://motocar.ifeel.co.il/article/6940.aspx

אני את שלי למדתי - מאז אני מודה בהכל, הבנתי טוב מאד שהמרחק בין החוק והצדק רחוקים, רחוקים מאד.

ליאור

אחי, קראתי הכל ואני בשוק :/ איזה זבל של מערכת משפט יש לנו, ואיזה זבל של משטרה.

אם זה לא סוד, מה היה העונש שהטילה עליך השופטת?

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

Matanfr,

נסה להבין את משמעות הדברים קודם.

אני לא מנסה לטעון שהם חסינים בפני ביקורת. כמובן שאם משתמשים בציוד טכני כזה או אחר לצורכי מדידה, יש לבצע כיול כנדרש.

ברור גם כי טענת המשטרה\פרקליטת במקרה זה הינה מגוחכת במקרה הטוב.

רק שהצעתך לא תביא לפתרון הבעיות הללו והיא מגוחכת בערך כמו טענות הפרקליטות, לדעתי.

בהולנד נהוג להוריד מצלמות מהירות בעזרת רובה ציד, זה לגיטימי? כנראה שלא, מימון המצלמות החדשות מגיע מכיסי האזרחים. האם זה השיג תוצאות בשטח? מוטל בספק ואולי זה אף הגביר את חמתם של השוטרים. אגב, שם ניתן לקבל דו"ח גם על 6 קמ"ש מעל למותר...

אתה יכול רשום בשדה החיפוש ב-Youtube את המילים :"Holland Police". שים לב לכמות ולמגוון...

אתה יכול לפנות אפוא לשרים הרלוונטיים, לבג"ץ או לארגן מחאה ציבורית. אם יהיה לכך לובי מספיק חזק, מספיק פוליטיקאים שדואגים לכסאם, אז דברים יכולים להשתנות די מהר.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
Matanfr,

נסה להבין את משמעות הדברים קודם.

אני לא מנסה לטעון שהם חסינים בפני ביקורת. כמובן שאם משתמשים בציוד טכני כזה או אחר לצורכי מדידה, יש לבצע כיול כנדרש.

ברור גם כי טענת המשטרה\פרקליטת במקרה זה הינה מגוחכת במקרה הטוב.

רק שהצעתך לא תביא לפתרון הבעיות הללו והיא מגוחכת בערך כמו טענות הפרקליטות, לדעתי.

בהולנד נהוג להוריד מצלמות מהירות בעזרת רובה ציד, זה לגיטימי? כנראה שלא, מימון המצלמות החדשות מגיע מכיסי האזרחים. האם זה השיג תוצאות בשטח? מוטל בספק ואולי זה אף הגביר את חמתם של השוטרים. אגב, שם ניתן לקבל דו"ח גם על 6 קמ"ש מעל למותר...

אתה יכול רשום בשדה החיפוש ב-Youtube את המילים :"Holland Police". שים לב לכמות ולמגוון...

אתה יכול לפנות אפוא לשרים הרלוונטיים, לבג"ץ או לארגן מחאה ציבורית. אם יהיה לכך לובי מספיק חזק, מספיק פוליטיקאים שדואגים לכסאם, אז דברים יכולים להשתנות די מהר.

לגבי פנייה לשרים-האם אתה חושב שזה יעזור? אני סקפטי. אני לא אומר חס וחלילה לקחת את החוק לידיים ולהתחיל לבצע מטווח על מצלמות.

באופן אישי, הייתי שמח לראות את פניו של שר התחבורה שייתפס ע"י ממל"ז בידי קבוצת אזרחים.

אני הייתי רוצה לשמוע את תגובת מפכ"ל המשטרה שיקרא כל יום על עבירות מהירות שמבצעים שוטרי תנועה שנמדדים בעזרת ממל"ז (ע"י אזרחים שהוכשרו לכך) שהם בעצמם טוענים שלא צריך לכייל אותו וזה מיותר. כאשר ההוכחות והתביעות יתחילו להיערם על שולחנם של שר התחבורה ומפכ"ל המשטרה, אז אתה תראה שינוי מתוך (!!) המערכת-וזה מה שאני מייחל שיקרה.

פורסם
מצטרף גם, אפשר לקנות ממל''ז משטרתי פה , כמובן משומש רק 455$:-)

מצטרף ומוכן לתרום, השאלה אם יתנו להכניס את זה לארץ.

אגב, אם העניין הוא לא נגד הלייזר המשטרתי אלא רק מהירות הנסיעה של הניידות, אפשר להשתמש גם באקדח רדאר.

זול מאוד (100 דולר לאחד חדש שמסוגל למדוד מהירות עד 200MPH), מדויק מאוד (סטיה של 1MPH לא משנה מה מהירות התנועה)

טווח יעיל (כ 450 מטר למדידת מהירות של מכונית) ואפשר להציב אותו על חצובה כדי לשלול טעות של גורם אנושי.

פורסם
אפשר לפתוח שרשור שיוקדש לעברות של שוטרים בתפקיד , כולנו נתחיל לתעד מקרים בהם השוטרים שמים ז*ן על החוק ונעלה אותם לשרשור המדובר . אחרי שהשרשור יתפוס תאוצה נעביר את הפרטים לאיזה עיתון מוכר במטרה שהם יעבירו את זה לאן שצריך.

+1000

• תוכן חדש...