Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 998 גיר ידני עלתה 63כולל טסט.האוטו יגיע בין חודשים לשלוש במקרה הטוב.

אני חייב לציין שהתמונות בקטלוג ובאינטרנט ניראות בהרבה יותר יפה מהמציאות עם כל העריכות שהם עשו להם

היתי סגור על כחול תכלת אני בא אני רואה בתמונה בפתיחת ההזמנה שזה טורקיז דהוי ,הצהוב הופך שם לזהב בהיר ממש הבדלים משמעותים תיזהרו למי שבונה על צבעים.

אני הזמנתי כסף אפור סוג של עכבר ,אשמח לתגובות למי שיש פיקנטו.

פורסם

גם אני לא התרשמתי מהאוטו במציאות, נראה הרבה יותר מרשים בתמונות

לעומת זאת ה 206 פלוס נראת הרבה יותר טוב במציאות מאשר בתמונות, אולי שווה להשקיע עוד 8 אלף ש"ח

בכל זאת תתחדש

פורסם

1+ לאורקל. אני ממש לא אובייקטיבי כרגע אבל לפני שהזמנתי (206+) נסעתי לסוכנות וציפיתי, על סמך התמונות באתר, לרכב שנראה מוזר ומגודל עם חזית מתוחה יתר על המידה. התבדיתי. הרכב (206+) נראה ממש ממש טוב במציאות, במיוחד עם חישוקי הסגסוגת שהם סטנדרט בדגם. מוזר - להעסיק צלם בשקל תשעים שיוציא את הרכב הכי מכוער שאפשר.

עם הפיקנטו הסיפור באמת הפוך. לאחר שהזמנתי את ה-206+ ראיתי פיקנטו במספר תמונות והיא נראתה כל כך טוב לטעמי (אולי פרט לצמיגים שהחזירו לי את צלילות הדעת בנוגע לסוג הרכב) עד כי איבדתי לרגע קט את הבטחון העצום ברכישתי. ראיתי אחת במציאות, והביטחון המלא חזר.

באופן כללי הפיקנטו משווקת נכון מאד. גם בתמחור, גם בפרסום האינטנסיבי בכל מקום. אפילו באתרי פורנו אפשר למצוא גוגל אדוורדס: "גם אתה מעוניין בהגדלת פין / פיקנטו חדשה?". לא שאני גולש שם. רק לשם ההמחשה.

עם העניין הזה בצד, קיימים כמובן גם שיקולים (כלכליים בעיקר) בעד הפיקנטו. באופן מפתיע היא גם מקבלת נתחים באיבזור שאין ב-206+ (מראות חשמליות מאחור, כיוון מראות חשמלי, מערכת גרועה יותר ברמת השמע אך משוכללת בפן הטכני, יותר כניסות וכיו"ב) וגם בצריכת הדלק (כן כן, על אף הדיונים המרובים בנושא הפתעתה לרעה בנושא).

תתחדש וסע בדרכים טובות.

שי

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם
אפילו באתרי פורנו אפשר למצוא גוגל אדוורדס: "גם אתה מעוניין בהגדלת פין / פיקנטו חדשה?". לא שאני גולש שם. רק לשם ההמחשה.

המשפט של השנה

• תוכן חדש...