Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

רכשתי מורל דוטק אוביישן 6 אני מעוניין לסגור עם מתקין שנתן לי הצעה לבודד עם דיינמט רק מאחוריי רמקול בדלת ומסביבו קצת והוא ציין שיש אופציה גם להניח אותו על הגבהה מיוחדת מפלסטיק כדיי שלא יגע בדיפון (למנוע סוג של קרקושים?!) הוא דרש מחיר סביר באזור ה400 שקל

השאלה שלי עם בידוד ברמה הזאת יספיק לדוטק ?

והאם כדאיי להתקין את הרמקול על ההגבהה שהוא הציע או להיסתפק בבידוד שציינתי ?

מדובר בהתקנה בפיגו 307 שנת 2004

* אני מוגבל מבחינת תקציב ולכן ואין לי אפשרות לבודד את כל הדלת בגלל העליות הגבוהות של החומר!  

פורסם

הוא טוען שאין לו הגבהות מעץ הוא לא מחזיק רק פלסטיק

לגביי הבידוד כדאיי לאטום מסביב לרמקול או שכבר להתקין על הדיפון וזהו ? אין לי כסף להשקיע בבידוד כבר ציינתי

פורסם

אתה לא חייב לקנות קיט באלק

אתה יכול לבודד רק את האיזור שמאחורי הרמקולים. לבודד את האיזור עליו הרמקול מותקן וזהו

היה כמובן רצוי לבודד כמה שניתן אבל אם אין תקציב אז אין.

שתדע שיש גם מתקינים שיכולים למכור לך יריעות בודדות ולעשות לך בידוד בעלות מינימלית ככל האפשר וזה לא יצא יקר במיוחד - תפנה אליי בהודעה פרטית להמלצה על מתקינים.

לטפל באזור ישירות מאחורי הרמקול ובטבעת עליה הרמקול יושב זה בכל מקרה מומלץ בחום.

וטבעת MDF עולה גרושים - אין שום סיבה שלא תעשה את זה - זה המינימום הדרוש להתקנת רמקול בצורה נאותה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

סליחה שאני מתעלק על השרשור

אני גם במצב שאין לי תקציב לאטום את כל הדלת ב-3 שכבות כמו שממליצים בד"כ

במידה ואני יכול להרשות לעצמי רק שכבה אחת, איפה הכי כדאי לשים אותה? בדופן חיצוני של הדלת, בפנימי, או על פלסטיקה של הדיפון?

פורסם

הוא טוען שאין לו הגבהות מעץ הוא לא מחזיק רק פלסטיק

לגביי הבידוד כדאיי לאטום מסביב לרמקול או שכבר להתקין על הדיפון וזהו ? אין לי כסף להשקיע בבידוד כבר ציינתי

פורסם

הבעיה שאני לא יודע איזה גובה של הגבהה מעץ להשים לכן הוא הציע לי את הנגנבות מהפלסטיק ישלו כמה מידות אפשר למצוא את הגובה המתאים ולהתקין

פורסם

הבעיה שלך נמצאת בבחירת מתקין לא טוב כנראה.

כבר הרבה זמן לא יצא לי לראות מתקין שאין לו פלטות MDF וג'קסון בנמצא...

לגבי השאלה על הבידוד - אל תתקין על הדיפון, הוא עשוי מחומר חלש ולא מספיק עבה בכדי לתת ריסון לרמקול.

תתקין על טבעת עץ ותבודד את האזור שמסביב לטבעת ואת האזור הישיר מאחורי הרמקול - תשקיע שם את מירב המאמצים.

בד"כ המחיר ליריעת בידוד ינוע סביבות ה100 שקלים ליריעה

צריך משהו כמו 2 יריעות לעשות שכבה אחת לדופן כלשהיא של דלת או דיפון

ההמלצה שלי תהיה לעשות שכבה מלאה על הדופן הפנימית (זו שהרמקול מותקן עליה) ולעשות עוד חצי יריעה מאחורי הרמקול וחצי יריעה על הדיפון.

זה שלוש יריעות לכל דלת וזה מוזיל משמעותית את עלות החומר בשליש ועדיין יתן לך תוצאה מאוד מאוד אפקטיבית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
סליחה שאני מתעלק על השרשור

אני גם במצב שאין לי תקציב לאטום את כל הדלת ב-3 שכבות כמו שממליצים בד"כ

במידה ואני יכול להרשות לעצמי רק שכבה אחת, איפה הכי כדאי לשים אותה? בדופן חיצוני של הדלת, בפנימי, או על פלסטיקה של הדיפון?

3 שכבות ?:shock: מי אמר לך את זה? זה מוגזם.

יש לי כמה חברים אם שני וופרים בכל דלת שכל אחד 150 RMS ושכבה אחת מספיקה ואין טיפת רעש.

זה ברור שכמה שיותר יותר טוב אבל גם 1 מספיק.

פורסם

יוני

הכוונה ב3 שכבות היא שכבה אחת על דופן חיצונית

שכבה אחת על דופן פנימית

שכבה אחת על הדיפון

לא שלוש שכבות על כל דופן...

Pioneer TS-X150

פורסם

"3 שכבות" התכוונתי לזה:

הרי דלת מורכבת מחלק חיצוני וחלק פנימי

אז הכוונה היית שכבה אחת בחלק חיצוני (מבפנים, כמובן), שכבה אחת בחלק הפנימי, ושכבה אחת על הפלסטיקה של הדלת - סה"כ שלוש שכבות, לא התכוונתי שלוש שכבות אחת על השנייה.

אז נגיד קניתי 4 יריעות dynamat, מה שיש ב-door kit, כלומר 2 יריעות לדלת

יריעה אחת לחלק של הדלת איפה שיושב הרמקול

חצי יריעה מאחורי הרמקול

חצי יריעה על הפלסטיקה

הבנתי נכון?

פורסם

קח בחשבון שברכב שלך אין הרמקול יושב על הדיפון אז ככה שהטבעות האלו ללא חיתוך של הפח אין לך מה לעשות איתם :idea:

אדי אם אתה זוכר{את עידו מינבומב} עוד פולני שהיה פעיל קצת ונעלם שהיה לו סופרמו שהותקנו על הדיפון

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אדי אמר לך לפנות אליו בפרטי לגבי המלצה למתקינים.מה הבעיה?

הלוואי עליי והוא היה מאמץ אותי ככה...8)

העניין הוא שאולי יעלה קצת מעל התקציב בגלל מתקין מקצועי אבל הנה לך דוגמה טובה שהלכת לנגר שעשה לך הגבהה לא מקצועית בעליל וזרקת כסף.מתקין מקצועי גם חוסך לך בעתיד מכל המובנים בעצם מומחיותו-התקנה בסיסית טובה בהתאם לתקציבך המוגבל מאד.

ליאור

• תוכן חדש...